Bebelusi de martie - aprilie 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Pispi,si al meu pui a cam dormitat astazi...asa cred si eu ca e de la vreme.Dar eu am profitat si am terminat ce mai aveam de lucru ca sa nu mai stau la noapte.Uraaa!! M-am uitat la pozele voastre;scumpa foc perluta mica.Sa va traiasca! Ma bucur ca nu te mai doare capul si ca esti optimista.

Monica si cei doi pitici,Vlad si Matei.

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Pispi, Biuta e o scumpete! Imi place mai ales acolo unde povestiti!
Doarme sigur asa mult din cauza vremii. Dormi si tu, Pispi! ca cine stie... la noapte

Cosmina, mie moasa mi-a zis sa nu folosesc sampon si alte chestii de baie in primele 3 luni. In baitza pun extracte de plante (de la Weleda, poti lua de la "dm") si frecam asa copilu. Poate fiindca apa de aici e foarte dura...

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Ceau fetele, merci mult de raspunsuri. Intrebam de sampon deoarece moasa mi-a zis ca pana cel putin la 3 luni sa nu folosesc sampon. Dar sincer, as folosi.

Apropo de apa in urechi, nu am alta solutie decat sa fiu ff. atenta sa nu intre.

Am mai pus poze in album. Sper sa va placa. Nu sunt fff de calitate ca sunt facute cu telefonul. Pupici.

Cosmina si Harris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Catrinel, parca avem acceasi moasa... A mea a mers mai departe si a zis sa pun lapte de-al meu in apa...

Cosmina si Harris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

buna mamici,
bine am venit la scutece!
noi duminica avem botezul.Acum suntem in pregatiri.
Va pup, ceela

BEBE
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cmihaeluta/album?.dir=/c712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

phuai ce fericita sunt. mi-am luat "scoici" pentru protejat sfircurile, de la Medela, ca tare ma deranja cind atingeam cu ele de sutien. partea de interior e dintr-o membrana elastica, de silicon. nici nu simti ca ai ceva in sutien, pielea respira, iar sfircurile se simt si ele mai bine. sunt super, atit pentru dupa alaptare cit si dupa muls, cind sunt sfircurile mai sensibile.

www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10052&langId=-1&productId=75835" target="_blank">uite despre ce vorbesc.

poze Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

In sfarsit am reusit sa pun si eu poze in albumul comun.

Gata cu somnicul s-a trezit perluta a papacit, a cacalit, a ragait si acum e in brate la tati. A vrut sa adoarma iar da n-am mai lasat-o. Ii povesteste tati ce a facut la servici, dar pare cam plictisita.

Catrinel da eu sper sa doarma si la noapte. va povestesc maine.

MP

_
Anamaria &
Biuta perluta

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

si bine v-am gasit la scutece!!
Maaaaaama ce-a trecut timpul!!!Intr-adevar lunile petrecute alaturi in Odisee au fost minunate!!Drept pt care va multumesc tuturor si va cu drag!!!!

ANDREEA GEORGIANA si mie mi-au dat in maternitate Fucidine pt cosulete si intr-adevar ii treceau.Insa acum pediatra nu-mi mai da voie sa-i mai dau ca cica ii vor trece de la sine.Apa e sfanta zice ea.

KIM eu inainte sa-i fac baie piticului ii pun vata in urechi sa ma asigur ca nu ii intra apa.Voi unde va imbaiati bebeii??Eu ii fac baie in chiuveta din bucatarie pt ca am ciuciurul de la robinet f inalt si intra numai bine.

O intrebare mamicilor de baieti:cum le asezati voi putzulik in pampers?Pt ca eu de fiecare data cand ii pun putzulik in sus se uda si pe hainute.A si inca ceva voi cum ii curatati la putzulik?Am inteles ca trebuie sa dau cumva pielicica in jos sa nu faca fimoza.

Fetelor sunt tare suparata ...va mai amintiti ca eram singura care nu avea numele la bebe si ca intr-un final eram tare incantata ca hotarasem numele Nikolas Stefanos(Nikolas dupa socru si Stefanos dupa tatal meu care a murit cand aveam 15 ani)?? Ei bine nu va pot povesti ce show au facut socrii,mai ales el, cand a auzit ca va avea 2 nume copilul si ca nu primeste numai numele lui(desi am zis ca pe copil il vor striga pe numele de Nikolas).Nici nu ne mai vorbeste ,mai ales mie,iar pe copil nici nu-l priveste ,darmite sa-l atinga...Eram asa de entuziasmata cand i-am gravat si bratarica cu ambele nume si acum desi mi-am calcat pe suflet si am lasat de la mine sa fie numai numele socrului,tot eu sunt cea rea care nu respecta traditiile lor idioate si nici pe el ca socru.Dar ce?el ma respecta pe mine ca mama????Am vrut sa dau si numele de Stefanos in memoria tatalui si uitati-va ca nu pot...nu va pot spune ce-i in sufletul meu.Fetelor nu faceti copii cu greci ca astia-s fanatici cu numele!!!Pt ei nu conteaza copilul ca si fiinta ci ca nume numai...ce sa mai zic...
V-am pupat pe toate!!
Poli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

si bine v-am gasit la scutece!!
Maaaaaama ce-a trecut timpul!!!Intr-adevar lunile petrecute alaturi in Odisee au fost minunate!!Drept pt care va multumesc tuturor si va cu drag!!!!

ANDREEA GEORGIANA si mie mi-au dat in maternitate Fucidine pt cosulete si intr-adevar ii treceau.Insa acum pediatra nu-mi mai da voie sa-i mai dau ca cica ii vor trece de la sine.Apa e sfanta zice ea.

KIM eu inainte sa-i fac baie piticului ii pun vata in urechi sa ma asigur ca nu ii intra apa.Voi unde va imbaiati bebeii??Eu ii fac baie in chiuveta din bucatarie pt ca am ciuciurul de la robinet f inalt si intra numai bine.

O intrebare mamicilor de baieti:cum le asezati voi putzulik in pampers?Pt ca eu de fiecare data cand ii pun putzulik in sus se uda si pe hainute.A si inca ceva voi cum ii curatati la putzulik?Am inteles ca trebuie sa dau cumva pielicica in jos sa nu faca fimoza.

Fetelor sunt tare suparata ...va mai amintiti ca eram singura care nu avea numele la bebe si ca intr-un final eram tare incantata ca hotarasem numele Nikolas Stefanos(Nikolas dupa socru si Stefanos dupa tatal meu care a murit cand aveam 15 ani)?? Ei bine nu va pot povesti ce show au facut socrii,mai ales el, cand a auzit ca va avea 2 nume copilul si ca nu primeste numai numele lui(desi am zis ca pe copil il vor striga pe numele de Nikolas).Nici nu ne mai vorbeste ,mai ales mie,iar pe copil nici nu-l priveste ,darmite sa-l atinga...Eram asa de entuziasmata cand i-am gravat si bratarica cu ambele nume si acum desi mi-am calcat pe suflet si am lasat de la mine sa fie numai numele socrului,tot eu sunt cea rea care nu respecta traditiile lor idioate si nici pe el ca socru.Dar ce?el ma respecta pe mine ca mama????Am vrut sa dau si numele de Stefanos in memoria tatalui si uitati-va ca nu pot...nu va pot spune ce-i in sufletul meu.Fetelor nu faceti copii cu greci ca astia-s fanatici cu numele!!!Pt ei nu conteaza copilul ca si fiinta ci ca nume numai...ce sa mai zic...
V-am pupat pe toate!!
Poli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Polixeni
Uf, scumpa mea... Te cred ca esti suparata, ai si de ce. Dar da-i incolo, si daca nu-ti vorbeste, ce? Lasa ca tot el o sa vina mai incolo la tine, sa-l tina pe pui in brate.
Cu grecii, stiu bine cum e. Eu am avut un prieten grec timp de 7 ani, si ne-am despartit pt ca ai lui au vrut musai grecoaica. Se pare ca parintii de greci sunt un fel de Dumnezei, pentru copiii lor. Si asta te face sa te gindesti daca toate deciziile luate de baiatul lor au fost luate chiar de el, sau indirect de parintii lui.

Pup sa treaca

Mergi la inceput