Bebelusi de martie - aprilie 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 5
ANDREEA GEORGIANA spune:
MP,saru'mana pt. complimente.E tare dulce sora ta.de fapt,sunt un cuplu tare dragut!Sa-ti traiasca si...la cununia religioasa sa te duci!!!
Catrinel,tati ii spune Oblio.Si ea rade de se prapadeste.Orice i-as face,parul tot asa...sculat ii sta.Seamana cu tati care are parul tepos si chiar radeam in timpul sarcinii(in special cand aveam arsuri) zicand ca bebita mea va avea mutra si parul sculat al lui tati.Adevar graiam...
Cosmina spala bebelul cu incredere cu samponel sau cu gelul pt. corp de la Sanosan.Va fi topit de incantare!
Mari,esti o dulce,dar eu tot ma plang pana voi redeveni slaba.Exact ca in pozele de dinainte de burtica.
Am o super propunere!!!!!!!Vreti sa ne intalnim anul viitor pe 8 martie???TOATE,la un restaurant select?Ma angajez sa organizez aceasta intalnire.Ziceti DAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
mari78 spune:
MP casa de piatra surorii tale. Foarte draguti amandoi .
Cosmina, eu o spal pe Teo cu sampon de la Bioderma, Node se numeste, sunt foarte multumita de el. Teo nu se scutura, dar tresare in somn destul de des.
Fetelor, am mai pus poze cu Teo in album.
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
mari78 spune:
Andreea, eu zic DA !
Dar de ce te-ai gandit tocmai la ziua de 8 martie ?
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
Irina71 spune:
BINE V-AM GASIT LA SCUTECE !
Andreea, eu sigur "m-as baga" daca as fi din Bucuresti.
Ziceai de Noe ca e slaba .... dar tu ?!! Ca esti supla de numa'.
Si eu sunt o ditamai barosana , de nu stiu ce sa ma fac : cura de slabire nu pot, fiindca alaptez, chiar daca nu exclusiv, dar macar acolo, putinul ala cat e , vreau sa-l dau lui bebe. Iar de abdomene nu ma pot apuca, avand cezariana ...
adibal, eu sunt din Craiova, dar de 4 ani m-am maritat si stau in Constanta acum. Bun sfatul cu lasatul sa planga ... o sa incerc sa-l aplic si eu, caci de o saptamana a plecat mama si sunt singurica cu bebe. Bebe al meu nu doarme ziua decat asa, 15 min, se trezeste, plange, vrea papa sau in brate, iar adoarme iepureste, etc. Nu mai zic ca, de cand s-a nascut NICIODATA nu a adormit inainte de 12 noaptea. Pe urma se mai trezeste pe la 3-4 a.m., papa tzitzi adormit, inca o data la 6, apoi la 8.30 e fresh - gata cu somnul, poti sa-i faci ce vrei, ca nu mai adoarme ! In conditiile astea, iti dai seama ca mai trebuie sa mai si gatesc, fac naveta bucatarie-dormitor foarte des ... deci va trebui sa-l mai las sa si planga, macar 5-10 min, cu toate ca imi vine sa las balta totul, arza-se toate cratitele, si sa alerg la bebe ...
He, he, Monica (MP) Zici ca 4 ani nu mai scapam de tine ? Da' cine-a zis ca vrea asta ? Eu zic ca gasca va suferi transformari, se vor adauga noi mamici pe lista, iar cele care mai vor bebei vor pleca din nou la Aspirante si apoi la Odisee .... putine vor face fata si acolo, si aici ... apoi, sa nu uitam ca multe vor incepe jobul ...
Irina, mami de Andrei (03.03.06)
Multe poze cu mine
kim spune:
Bine v-am regasit la scuteceeeeeee! Asteptam toate mamicile la apel!
AndreeaG, se vede ca esti o superfericita mamica, si Thea simte asta, de unde radiaza si ea... Ei ei, de s-ar intalni printesele noastre, s-ar intrece in gangureli si zambareli... Purcica e si a mea cand ma strange de tzitzi sa nu i-o fure cineva, sau cand da pe body-ul ei sexi ca sa i-l schimbe mami... Da' cea mai tare faza a fost in care povestesti cum te-a prins tati in "moartea pasiunii" fara sa ai "acel gand"!!!
Apropo de asta, nu stiu cum stati voi cu reinceperea vietii de... familie, dar noi suntem doar cu acel gand, oare cand o sa avem curajul sa trecem la fapta? Nu stiu, am facut ieri 6 saptamani, la cezariana parca dupa 8 se da liber?
MP, frumosi foc sorella si cumnatelu', le doresc Casa de piatra!
Cosmina, cu sampon o spal si eu pe Alicia, Johnson no tears, dar totdeauna mi-e frica sa nu-i intre apa in urechi. voi cum faceti, ii puneti vata in urechi la baita? Alicia nu se scutura neaparat, tresare mai degraba, in somn.
KIM & printesa ALICIA
photos
mihaser spune:
Ceau fetili!
Bine v-am gasit la scutece!
Parca ieri am intrat ptr prima data pe forumul DC la indemnul unei bune prietene...ea se intalnea mereu cu mamicile din Timisoara...insa eu m-am simtit mai aproape de voi si am ales odiseea si am decis sa-mi concentrez toata atentia asupra ei...si nu imi pare rau zau! sunteti minunate! singurul regret este legat de faptul ca Adriana, Laura si Ileana nu sunt deocamdata cu noi...insa ma rog la D-zeu sa ne prinda din urma cat mai repede. Va pup fetelor!
Mihaela, mami de Cristian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
Lady_Hawk spune:
Kim la mine pe foaia de iesire din spital spune repaus fizic si sexual 65 de zile si tot cezariana am...asa ca si noi mai avem de asteptat...
Io de beba_mica (13.04.2006)
MP spune:
Andreea,categoric DAAA! Vreau! Vreau! Vreau! Si am inteles si de ce ai ales data aceea asa de indepartata...ca sa ne aranjam toate vietile in asa fel incat atunci sa fim cu toatele in Bucuresti..inclusiv toate fetele de prin tari straine.Nu-i asa? Hai fetelor sa incercam...eu abia astept.
Multumesc dragele mele(Ile,Andreea,Mari78,KIm) pentru gandurile bune adresate surioarei mele!
Andreea,vom incerca sa ajungem in iulie la Londra...e mai complicat,dar noi ne dorim enorm sa fim prezenti la nunta lor.
Irina,cu job sau fara job,aspiranta sau din nou graviduta,nici o mamica nu are voie sa ne paraseasca! Chit ca intra doar ca sa spuna "Salutare fetelor!".
Kim,teoretic ai voie dupa 6 saptamani...practic...hmmm,depine de fiecare in parte.Treceti la fapte usurel,usurel,daca asa simtiti si tu esti ok dpdv fizic.
Monica si cei doi pitici,Vlad si Matei.
Pozele noastre
Pispirica spune:
Pup fetele! Evident ca imediat ce am intrat pe forum m-am dus direct la odisee. Eh!... fuse fuse si se duse...
Va pup si va doresc scuteceala placuta.
Catrinel in sfarsit am scapat complet de durerile de cap si sper sincer sa nu ma mai apuce vreodata ca mi s-a acrit de ele. Si intra-devar incerc sa-mi pastrez tonul optimist indiferent de situatie.
AndreeaG si bebica mea are neste bubulite mici ca neste cosulete da' le numeri pe degete, adica acu am numarat 5, in rest e curatica si spre deosebire de bebelina ta cu crestulita a mea e cheliuta rau de tot. si ma amuz ca am auzit ca la botez trebuie sa-i taie preotul suvite de par si la noi n-are de unde.
Cosmina si perluta mea se "scutura" cum zici tu, mai degraba face ca si cum ar trece-o fiorii, dar atunci face pishu, ca asa m-am prins cand o schimbam a facut pishu si a trecut-o fioru'. hi hi hi si cand face cacalici sta foarte serioasa si incruntata si se mai screme si i se inroseste cheliuta.
MP sa-ti traiasca surioara, casa de piatra si sa fie fericita.
Fetelor, perluta mea azi chiar daca n-am iesit afara a dormit ziua si inca mai doarme. Sa fie oare de la vreme? ca nush ce sa mai cred.
Mey Tina ce-ti face baietoiul ca tare frumos e sa nu-l deochi.
Acu' va las ca incerc sa pun poze in albumul comun, poate azi reusesc desi ar trebui sa completez odata declaratiile alea de venit, da n-am nici unchef si mai am si mult de lucru la ele, bleah
_
Anamaria &
Biuta perluta
Pispirica's album
Pispirica spune:
Oare doarme bebelina mea ca i-am pus caciulita pe cap si botosei in picioare? sa fie asta raspunsul? am deschis geamul larg in camera si am imbracat-o binisor si doarme. ce-o fi oare?
_
Anamaria &
Biuta perluta
Pispirica's album