Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Abia azi am intrat si le spun si eu , (e drept cu intarziere),LA MULTI ANI ! Flaviei Maria si Monicai (porcel).De asemenea Flavia iti tin azi pumnii la doctor,sa dea D-zeu sa fiti amandoi bine !
Mirona sunt cam neclare pozele dar daca ti-a spus 50 % baiat....e de bine ! Baiat iti doresti?Daca iti doreai fata poate iti spunea 50% fata ! Eu sper sa fie macar o fata,al doilea poate fi baiat (sau tot fata) .

http://photos.yahoo.com/verocika2002
13+ de doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Am crezut ca sunt singura!!!
Raceala groaznica , petreceri cuaflu ca sunt insarcinata si mai trag o raceala groaznica.Deci, 2 intr-o luna si la fel si eu, abia daca fac o data la an o raceala.

quote:
Originally posted by leyla

amalia, dupa calcule eu am ramas insarcinata exact intr-o perioada in care eram racita groaznic si care m-a tinut vreo doua saptamani, ce sa fac daca toata lumea imi recomanda aspirina saracului. eu racesc destul de rar, chiar ma si mir cum de s-a intamplat sa se prinda tocmai atunci!!! Ca sa nu mai spun ca am luat medicamente (nu antibiotice) pentru ca avem dureri de gat nasoale rau. Apoi pana am aflat ca sunt insarcinata (asta cand eram deja in sapt a 6-a) am fost la doua petreceri la care am topait la greu si am si . S-ar parea ca daca a fost sa fie a fost! Sanatate multa!

[quote]Originally posted by ama.lia

la multi ani !!! sarbatoritelor de azi,porcel si flavia Sa fiti sanatoase, frumoase si fericite, si bb-ii din burtici sa creasca sanatosi !

Fetelor, cred ca am racit iarasi - spun iarasi pt ca am mai fost racita, chiar dupa ce a iesit testul de sarcina pozitiv.. cum se poate ? pana acum faceam cate o raceala la un an jumate, si acum una la o luna jumate ?????? problema e ca nu mai pot sa beau ceaiuri de nici un fel, lapte doar fff putin si doar uneori, nu prea stiu cu ce sa ma tratez in conditiile astea!

Mergi la inceput

LAKALUT ( sau cum se scrie) pt. ramsan . Eu am probleme cu gingiile si in mod normal eram speriata pt asta cand am aflat ca sunt insarcinta dar, nu am absolut nici o problema , folosesc LAKALUT ACTIV.( poate se scrie cu C, nu mai stiu )

quote:
Originally posted by ramsan

Chiar daca mai tarziu, e mai bine decat niciodata... deci LA MULTI ANI!!! porcel (moni) si falvia maria si sa fiti sanatoase, sa faceti BB frumosi si sanatosi, ca-n rest vin ele toate daca sunteti harnice

Mirona mama ce vesti ne aduci dupa echo de azi??

Eu ma laud cu gingii inflamate at se poate, abia pot sa ma mai spal pe dinti. Ce stiti voi, daca folosesc apa de gura e ok? Se poate ca apa de gura sa-mi calmeze inflamatia? Please help!

Despre burtik, abia acum incepe sa se simta ceva pe acolo, si chiar am avut azi niste fluturasi pe acolo... sa fi fost un semn de la BB ca exista si el pe acolo?

Ramona 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by moonmih2003

Buna fetelor, este prima oara cand intru pe forum, desi va urmaresc discutiile de cand am aflat ca sunt insarcinata.

moonmih2003 bine ai venit pe si in -ul nostru.
Vezi daca si scriai de cand ai aflat ca esti insarcinata .. acum erai si scapata de moderare. Las ca scapi si tu curand ... tu scrie numai ...
Te astept sa-mi mai dai date DN,UM si DPN. Te-am trecut deocamdata in coada listei. Te mai asteptam.

roxana c. eu mai intru pe chat ... dar numai de la lucru ... acasa folosesc mozilla si deci nu merge, apoi mai avem si un fire wall si un antivirus ... cu care nu se impaca chatul si mess-ul de pe Dc.
Dar si atunci cand intru .... colind prin mai multe camere si daca vad 4 utilizatori on line ... e mult.
Raluca_u zici ca ne luam la intrecere in cresterea burtii? Vrei sa ma detronezi? Ca pana acum ... io aveam cea mai mare burta. Ai pus poze cu ea in album? Stai sa vad.
nu. e gol albumul tau. Hai mami ... pune si tu o poza sa putem compara burticile.
ramsan faza cu gingiile e normala in sarcina. Eu cand am patit-o cand a vb cu dr. mea si ea mi-a zis sa stau linistita ca e normal ... sa incerc sa nu mai spal dintii asa de vartos ... mai ushurel si va fi ok. M-a tinut cam 2 saptamani.
veronici de ce zici tu ca daca o spus 50% sanse baiat .... e chiar baiat. Pai celalalte 50 nu e clar ca-s la fetitza? Deci sunt sanse egale ... ca altceva nu poa sa iasa. Azi noapte am visat ca am facut un baiat frumos si mare, apoi dupa vre-o juma de ora mi-au spus ca au mai gasit ceva ... o mica mogaldeata care se pare ca e o fetitza ... gemeni? Dar de unde au adus-o ca eu eram deja in picioare si-mi leganam pruncul. Ce nu vezi dom'le in vise.

si nu in ultimul rand:
pentru Iulia.P sa ne traiesti mamico si sa te vedem fericita cu puiul tau mic in brate. Doamne ajuta si La multi ani cu sanatate!

va pupa fata pe toate toate.

Miro14+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Miro dragutza , si eu sunt tot in 14+ si am sperat ca imi va spune dr. ce culori de hainute sa iau. N-ai sa vezi!!!! Un pic m-am dezumflat dar mi-a trecut. Si la fel toata lumea ma intreba_ cum IL cheama sau cum O cheama??
Cristina draga , ai dreptate, nu merg eu la nici un concert, poate vorba ta, direct pe plaiurile lui natale, unde vad ca esti si tu.
Poate cndva ne vom si intalni, nu? Ar fi dragut.
Fetele, eu sunt cam amarata. Poate nu e nici locul nici momemntul dar...ziceti-mi voi cate o vorba buna ca nu mai am cine sa imi zica. Dupa multe tensiuni si certuri in casa se pare ca raman singura cu burtica si catelul meu. Poate e mai bine asa dar tot singura ma simt...si tare amarata!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Dragele mele, bine v-am regasti..bine ca v-am gasit c a ati scris de cand nu am mai dat pe aci un doua cearceafuri si juamte..pana am citit tot s-a sus ora..in loc sa muncesc..

Sa le luam in ordine.

La multi ani sarbatoritelor din ultima saptamana, multi ani frumosi cu bebei sanatosi!!

Arsuri de stomac, greturi, vomitaturi..eu nu cunosc. In afara de faptul ca ma dor sanii, nu prezint nici un simptom.Cat despre ingrasat...incerc sa nu, dar dau semne ca da..

paxela, sarumana... nu ai uitat..

nu am mai rezistat(suna cunoscut?) si am fost marti la fosta mea ginecoloaga. Zice ca e ok..5mm si activitate cardiaca..ce stiu eu..de marti ma dau de ceasul mortii ca bebescul e prea mic si ca se repeta istoria...femeia a vrut sa ma programeze saptamana viitoare la urmatorul eco, dar eu, voinica tare, am refuzat, am zis ca lasa, rezit eu doua..bleaga natiunii..

Si daca tot am behait eu ca aici nu ii intereseaza ce se intampla cu bebescl pana in luna 3, asta in sensul ca lasa natura sa isi faca treaba, ce tratamente, a mea ginecoloag m-a potcovit cu utrogest..aa..cred ca asa ii zice...cica vaginal se folosesc bumbii..
Nu mai zic nimic. Astept data de 23.

Intre timp invat cum se respira o data la juma de ora..nu e loc mai mult, e inima in gat.

A, sa nu uit, inainte de a ma afunda in hartoage, va invidiez..va duceti impreuna la inot..vreau si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

am mancat la litere in disperare...

cititi si voi printre randuri...

asa e cand se grabeste omul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Iulia.Pla multi ani !!! sa fii sanatoasa si ai un bb asa cum il doresti!

mio75imi pare rau sa aud... dar cum poi sa te simti singura? deja sunteti doi !! hai, lasa, imediat o sa-l simti pe bb si o sa fie bine. Uneori si in doi poti sa te simti singura si sa te enervezi, deci poate e mai liniste doar cu burtica si catelul, nu?
Pupic special pt tine

si pentru toate

Amalia 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salut fetele! La multi ani sarbatoritelor multa sanatate si bebelusi frumosi!
Fetele de sapt 14, eu am abia 13 si am fost la eco si e baiat (nu 100%, dar asa zice tanti doctor). Poate ca din cauza pozitiei nu se vedea oarte bine la voi? Zic si eu ca nu ma prea pricep.
Mio cred ca toate lumea trece prin peioade mai grele. Eu eram despartita cand am aflat ca sunt insarcinata si am mai stat despartiti vreo 2 sapt pentru ca nu am vrut sa ii spun si sa ne afecteze decizia aceasta veste. Dar ajunsesem la concluzia ca bebe e mai mult decat suficient, nu ca nu l-as fi dorit si pe tati. Dar o sa vezi ca toate se rezolva incet, incet, ai un pic de rabdare si incredere, si gandeste-te la bebe, la tine si in timp toate se vor indrepta. Si oricum stii ca barbatii sunt un pic mai lenti la minte
Eu va pupic pe toate, imi pare rau ca nu am de unde sa intru seara pe net, ca vad ca atunci se petrece mare pare din actiune, dar va scriu dimineata, pentru ca am noroc de un servici SUPER.
Deci, pe burtici

Laura si bebe strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna dimineata la toate burticutele si la toti bebeii!
un calduros pentru Iulia P.! Sa traiesti, sa infloresti,sa fii fericita si sa te vezi cu un bebe frumos si sanatos,ca asta conteaza cel mai mult. Uite aici un pentru tine.
Mioara, mai lasa si tu supararea la o parte. Sa stii ca nu esti singura. Burtica, catelusul tau,si nu in ultimul rand noi,iti suntem alaturi. Ai sa vezi tu ca o sa se clarifice si problemele astea alea tale. Cica barbatii,sotii de fapt, se simt un pic dati intr-o parte in perioada asta, cand grija noastra principala nu mai sunt ei, ci sufletelul asta mic ce creste inauntrul nostru. dar isi revin ei,nu te teme, trebuie sa mai lasi si tu de la tine, sa tratezi mai cu indiferenta totul, ca nu e bine, mai mama nici pentru tine si nici pentru bebelus. Incearca si vorbeste si tu cu al tau sot, cu calm, si ai sa vezi tu ca pana la urma o sa isi dea seama ca si pentru el, copilul asta inseamna enorm. Stii tu, Mioara, dupa cum multi spun, barbatii sunt si ei niste copii mai mari,trebuie sa le explici totul cu mult calm si sa ii faci sa inteleaga ca,pana la urma,noi, femeile, gasim timp pentru toate:bebelus, casa si nu in ultimul rand, ei, Sotii nostri.
Sa stii ca si eu am mai avut discutii cu al meu sot,ca de ce nu mai fac mancare ca inainte, ca nu mai am grija de el ca inainte.. Ii mai sare tandara uneori,ca zice ca exagerez,insa se gandeste dupa aia,si vine la mine ca un catelus,si isi cere iertare,si se ocupa si de fetita noastra, si totul e OK. Asa ca lasa gandurile aiurea intr-o parte, ca ce ai tu acolo,in burtica, e cea mai mare minune din lumea astam, si trebuie sa ai grija de ea.
Te si pe tine,si sa fii fata cuminte, sa ai grija de tine si de bebe. Si cu Robbie,cum ai zis si tu, poate vii si-l vezi aici. Eu l-am vazut si in "Harrods",,de nu-mi venea a crede ca e el. Era,probabil, baiatul la cumparaturi.
Va pup pe toate

12+

cristina

Mergi la inceput