Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Chiar asa,Miro, pe unde umbli?
ce face bebe? stii deja de cumperi hainute roz sau bleu?
Of, iar ne tii ca atunci, cand nu ti-au dat pozica, ultima oara........

Burtica nu se vede decat foarte rar, un pic,cand ma simt si balonata. In una din zilele alea cand eram mai balonata mi-am cumparat si haine de ,dar daca incerc sa le iau, sa ma mandresc si eu, cad de pe mine.
Mai mult, si cantarul zice la fel,ca in loc sa pun pe mine, eu dau jos. Mananc salate, fructe si legume, cam atat,si cred ca din cauza asta nu se pune nimic pe mine.S-a facut si cald afara, si chiar ca nu mai imi vine sa mananc mancare deloc.
Va pe toate pe burticute.

12 saptamani fix

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Chiar daca mai tarziu, e mai bine decat niciodata... deci LA MULTI ANI!!! porcel (moni) si falvia maria si sa fiti sanatoase, sa faceti BB frumosi si sanatosi, ca-n rest vin ele toate daca sunteti harnice

Mirona mama ce vesti ne aduci dupa echo de azi??

Eu ma laud cu gingii inflamate at se poate, abia pot sa ma mai spal pe dinti. Ce stiti voi, daca folosesc apa de gura e ok? Se poate ca apa de gura sa-mi calmeze inflamatia? Please help!

Despre burtik, abia acum incepe sa se simta ceva pe acolo, si chiar am avut azi niste fluturasi pe acolo... sa fi fost un semn de la BB ca exista si el pe acolo?

Ramona 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Fetelor am uitat sa va spun ca la mine burtica creste dar am cu 4 kg mai putin decat la inceputul sarcinii.
Si asta in conditiile in care am mai recuperat ca slabisem si mai mult. Inainte ma chinuiam sa slabesc, acum nu mai vreau dar daca nu pot manca mai nimic...

Raluca 13+ si bebe mic in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Pai daca-i vorba de burtici, vreau sa va spun ca am o ditamai burta. De felul meu am mai spus ca-s mai ....cu greutate si aveam burta oricum, dar acum parca de la zi la zi se mareste, fustele imi sunt strimte, pantalonii idem, daca ma aplec simt ca ma ia cu lesin. Culmea e ca nu am luat inca imbracaminte de gravida. Si mai culmea e ca am luat doar 1 kg, in schimb am burta. Si eu am simtit de acum vreo sapt-doua ceva in burtica, stiu ca e devreme, dar zau ca am simtit , mai ales ca stiu cum sunt miscarile lui bebe. Sotul meu facea misto de mine cand i-am zis, mi-a spus ca de auzit nu-l aud?
Mai stau vreo 15 min sa o astept pe Miro, daca nu vine, plec la culcare.
Pupici tuturor!

Roxana11+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Ramona, sa stii ca exista o apa de gura, Corsodyl,care calmeaza foarte bine inflamatiile gingiilor. Mie aici mi-au prescris-o inainte de un tratament dentar, cand aveam niste infectii,si alea au dat inapoi,de a putut sa-si faca dentistul treaba. Si am vazut Corsodyl si in Iasi, chiar anul asta, ca si eu sunt ,de loc, din iasi si am fost sa imi vad familia. Si aici nu mi-au spus ca apa de gura ar dauna cat esti insarcinata,asa ca eu zic sa o incerci,poate iti trec si tie inflamatiile alea.
Of, Miro nu mai vine, si eu de-abia astept sa vad daca a aflat deja sexul bebeului,ca daca l-a aflat, cand ma duc la 14 saptamani la eco nu plec de acolo pana nu imi zice si mie ce am,ca abia astept sa incep sa pregatesc camaruta nou-venitului.

12 saptamani fix

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

Miro, chiar asa...ne mai tii mult pe jar?
nu ne povestesti daca e totul bine si cum a fost???
te asteptam....

pupici

dolores 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

fetele mele dragi si gravidutze,
burtica pe primul loc ... asa ca papa inainte de toate.

pre conizam ca voi sta pana pe la 10-11 la dr. dar m-a luat printre primele. Yupiii!!!
bebele e ok, a crescut, e in grafic ... ba cu o zi mai mare.
prea multe detalii nu mi-a dat ... drept care sunt extrem de dezamagita ... fiind atat de laudat in dreapta si-n stanga.
Am primit doua poze mai deshucheate ... asta asa ... sa nu zic ca n-am poza la bebe: 1 si 2.

In prima zici ca-i un alian mic si in a doua numa nasu de el ... se pe acum seamana pe mine . Bine macar ca e totul OK.
De sex??? 50 % ca e baiat. De ce nu fata? Mai vreti si altele? avea un rezident cam idiot ... care nu stia nici macar ce e ala un hematom. In fine. Tot mai buna e dr. mea.

Spun si eu un bine ati venit celor noi si o sa ma ocup maine dimineata de listutza ... acum sunt super obosita si putin dezamagita.
Revin si maine.

Miro14+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Bravo, Miro, bine ca totul este bine cu bebe.Lasa, nu mai fi dezamagita,ca ai sa afli tu mai multe data viitoare. Uite, un pentru tine ,de la mine.cel mai important este ca bebe creste, e bine, papa,face nani ,ce mai,copilas in toata regula.
Abia am asteptat sa aflu vesti de la tine si ma bucur ca totul este bine.
Te pe tine, si pe toate de aici. Ma duc si eu sa ma odihnesc putin, ca tare zi grea am mai avut.Si eu cam simt miscari in burtica,dar ma gandesc eu, nu e prea devreme? Mai am eu experienta de ,dar parca pana acum nu era asa de repede,sau poate generatia asta noua e asa de emancipata incat iti transmit semnale atat de repede????????????/
Noapte buna la toate ,sa va odihniti bine si sa visati frumos.

12 saptamani fix

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Buna fetelor,
Multumesc din suflet pentru urari...sunteti niste dragutze! eu am avut o noua zi de ingrijorari in legatura cu bb din burtica ..la fel sunt fara simptome (azi parca mi-a fost un pic rau de la mirosul de mancare ..nu stiu daca e subconstientul de vina..)abia astept sa merg maine la dr sa vad daca e totul in regula cu bb...intru maine seara sa va spun cum a fost...sa-mi tineti pumnii...
Va pup pe toate si va doresc o noapte frumoasa si linistita!

7+ si mama lui bebita(29.05.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

IULIA P :LA MULTI ANI!.DENY14+

Mergi la inceput