Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 8
mio75 spune:
Ca tare dragute mai sunteti
Stati linistite ca eu incerc sa ma gandesc la tot ce mi-ati zis voi-ase e! Stiu ca asa e dar la mine e o situatie mai speciala, nu e cu mancarea sau cu altele, "e mai multe si mai grele" ( de fapt asta crede fiecare despre problema ei.)
Ma rog, nu va mai amarasc eu si pe voi, stati linistite. Am asa o senzatie ciudata ca orice mi s-ar intampla nu poate sa-mi strice fericirea mea cu bebe, asa ca ...taticii pot veni sau pleca, la un moment dat toti avem o limita, dar copilul ramane, nu? Si mai ales daca simti ca e un cadou la care nu prea mai sperai...
Lavinia_P spune:
Mio 75,tare rau imi pare.Dar ce fel de sot te lasa balta acum?!
Eu nu vreau sa iti spun lasa ca va fi bine si singura.. dar poate incerci cu un psiholog bun si cu siguranta vei avea un suflet mai lionistit si poate,cine stie vreo revelatie, si lucrurile isi vor reveni.Sa nu te superi pe mine ,dar intr-un cuplu niciodata nu e vinovat numai unul..fara sa te acuz..trust me..gandeste-te la varianta asta.. in Cluj trebuie sa existe.
Te pup si sper sa aud vesti mai bune..
Dbunny spune:
La multi ani pt Iulia P si pt sarbatoritele de ieri cu intarziere. Eu si bebelina mea va dorim implinirea tuturor dorintelor. si zic bebelina ffinca asa vrea tat`su sa fie fetita cu fundita. Miro imi place ficioru tau, il iau de ginere.
In legatura cu marimea burticii...si la mine creste de pe o zi pe alta, in blugii sexy nu mai incap de vreo 10 zile si n-am luat in greutate decat 3 Kg. Mi-am luat din piata neshte pantaloni cu talie f joasa, sunt f comozi, inca nu vreau sa dau 40-50 de euro pe blugi de . Dar nu cred ca tine figura- vroiam sa astept pana la reducerile din iulie pt a cumpara haine de gravi, dar... am impresia ca bebelina mea o fii lunguiata ca bunu`so fotbalistu.
Cred ca greturile se mai duc de la mine- era si vremea sa se duca. Au aparut ciresele si pepenele la noi pe piata asa ca o mai dreg eu cumva si cu kilele si cu greturile.
Pup toate burticutele
Dbunny12+
mio75 spune:
Stiu draga mea Lavinia ca intr-un cuplu sunt doi si ma gandesc ca am si eu vina mea DAR: "Ce fel de sot te lasa balta acum?"
Iar la psiholog nu trebuie sa ma duc acum pt ca raman singura, i-am propus lui sa mergem amandoi pt a ramane impreuna si a refuzat, acum singura sunt suficient de linistita, pe cuvant( in postare ziceam ca sunt amarata nu distrusa ). Te pup ca esti draguta .
quote:
Originally posted by Lavinia_P
Mio 75,tare rau imi pare.Dar ce fel de sot te lasa balta acum?!
Eu nu vreau sa iti spun lasa ca va fi bine si singura.. dar poate incerci cu un psiholog bun si cu siguranta vei avea un suflet mai lionistit si poate,cine stie vreo revelatie, si lucrurile isi vor reveni.Sa nu te superi pe mine ,dar intr-un cuplu niciodata nu e vinovat numai unul..fara sa te acuz..trust me..gandeste-te la varianta asta.. in Cluj trebuie sa existe.
Te pup si sper sa aud vesti mai bune..
ingeras26a spune:
Fetelor si eu am arsuri dupa ce mananc...ma tin ceva si sunt tare inconfortabile, dar nu iau nimic, le suport cu stoicism.
Mio75, imi pare tare rau, dar tu trebuie sa stii si sa fii constienta ca:
- noi suntem aici si ai catea prietene bune, chiar daca deocamdata "virtuale"; stiu ca nu te ajuta prea mult acasa, cand esti tu cu burtik si cu cutzu, dar vroiam doar sa stii asat;
- este mai bine sa cresti bebelul singurica (si poate mult mai usor in unele cazuri) decat cu un tatic cu care sa nu te intelegi si sa te certi, sau care, Doamne fereste, v-ar fi maltratat verbal sau fizic , pe tine sau pe ingerasul tau (nu spun ca este cazul la tine, dar se intampla in alte familii tot felul de nenorociri).
- gandeste-te intotdeauna cand ai probleme la un mod de rezolvare si la faptul ca sunt alte persoane care au probleme muuult mai mari decat tine.
Pupicei multi, Ingeras 7+
madaluta spune:
salutare fetelor....da harnice mai suntei...am lipsit 2-3 zile si aproape k terminati si capitolul asta.
eu am fost in spital si am facut cateva perfuzii, k prea dadeam afara tot ce mancam.nu k acum n-as mai da, dar macar stiu k bb are din ce se hrani.mi s-a oprit si scurgerea maronie si sunt putin mai vesela, dar foarte stresata.cred k am inceput sa merg din 10 in 10 minute la wc sa vad dc a mai curs ceva.mi s-a pus si interdictie la, dar nu ma deranjeaza, k la cat imi este de rau numai desta nu mai am chef...
la multi ani sarbatoriteleor si multa sanatate voua! sa auzim numai de bine!!
Madalina 9+
mio75 spune:
N-am crezut niciodata in nimic virtual (mai ales prietenie), dar chiar simt ca sunteti prietenele mele.Multumesc.
Iar tu ingeras , iti jur ca mi-ai luat vorbele din gura.
Dar...hai sa lasam lucrurile triste pt alte forumuri ,aici suntem pe forumul fericirii.
Va foarte tare pup
quote:
Originally posted by ingeras26a
Fetelor si eu am arsuri dupa ce mananc...ma tin ceva si sunt tare inconfortabile, dar nu iau nimic, le suport cu stoicism.
Mio75, imi pare tare rau, dar tu trebuie sa stii si sa fii constienta ca:
- noi suntem aici si ai catea prietene bune, chiar daca deocamdata "virtuale"; stiu ca nu te ajuta prea mult acasa, cand esti tu cu burtik si cu cutzu, dar vroiam doar sa stii asat;
- este mai bine sa cresti bebelul singurica (si poate mult mai usor in unele cazuri) decat cu un tatic cu care sa nu te intelegi si sa te certi, sau care, Doamne fereste, v-ar fi maltratat verbal sau fizic , pe tine sau pe ingerasul tau (nu spun ca este cazul la tine, dar se intampla in alte familii tot felul de nenorociri).
- gandeste-te intotdeauna cand ai probleme la un mod de rezolvare si la faptul ca sunt alte persoane care au probleme muuult mai mari decat tine.
Pupicei multi, Ingeras 7+
cristina1974 spune:
Bravo, Mioara!
Asa sa gandesti,fii pozitiva,ca asta iti trebuie acum.pe tine si pe burticuta ta,si sa fii convinsa ca ori de cate ori te simti singurica,desi nu esti asa,aici gasesti mereu pe cineva care sa iti spuna ceva ,o vorba buna, un sfat,o gluma.
12+
cristina
Lavinia_P spune:
Mioara, legea compensarii chiar functioneaza si copilul tau probabil va compensa totul..
Si intr-o zi ti se va deschide o alta usa si vei gasi ceea ce iti doresti.
Eu am foarte multe femei in jur (natura serviciului) si desi nici una (din cele cu probleme) nu spera sa mai rasara soarele pe strada ei.. de unde nu se asteptau .. a aparut..si inca ce stralucitor e de chiar ma minunam si eu.
bag seama ca lucrurile stateau chiar prost cu dumnealui si nu merita.
Garcia Marquez spunea cineva de genul ca "lucrurile bune se intampla atunci cand te astepti cel mai putin si ca poate Dzeu vrea sa cunosti mai multe persoane nepotrivite inainte d ea o cunoaste pe cea potrivita, pt ac atunci cand o vei intalni se o recunosti si sa o pretuiesti cu adevarat.
Sa te vedem sanatoasa cu minunea ta in brate.