Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns avdanaarhire spune:

Miro, te rog completeaza si la mine pe listuta cu Maternitatea Cuza voda Iasi si dr. Holicov Monica. In rest, toate bune si frumoase....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

salutare burtici! Sunt si eu o viitoare mamica de decembrie, nu mi-am facut aparitia pt ca pana acum activam in grupa mamicilor de ian. 2007, dar cum se pare ca "pachetelul din burtica" va sosi cu fundita direct sub brad (DPN: 25.12.2006), m-am gandit sa trag o vizita si pe la voi... Si vad ca am pierdut destule. Promit insa sa fiu cuminte de-acum si sa scriu si pe-aici, daca ma primiti si pe mine
Madaluta, imi pare rau sa aud ca ai fost in spital, asa de rau cu greturile???? Nu stiu daca ai mai apucat sa mai citesti ce am mai scris, ideea principala e ca intr-un final am optat pt dna dr mihaela peteanu, care a fost super ok, asa ca m-am mai calmat si eu pe tema asta
Imi pare rau si pt care trece prin momente mai grele (despartirea de sot sau partener)... Ca idee, parintii mei "au rezistat" impreuna (cu greu ce-i drept) pana ce aveam eu vreo 6 ani, si nu a fost ceva nemaipomenit pentru mine, desi ei saracii s-au chinuit sa se suporte pe baza unor foarte nobile intentii in ceea ce priveste (chipurile) "perceptia copilului asupra familiei"... In general, ce te linisteste pe tine ca "mamica de burtica", aia il linisteste si pe bebica... Si nu-ti face griji pentru ce va urma, dupa cum vezi oricand ai nevoie de "suport", aici gasesti pe cineva aproape

Deea si bebe

Mergi la inceput

La mio75 faceam referire... Scuze Mioara, dar nu retinusem id-ul... Ce sa-i faci, imi mai trebuie putin timp sa ma acomodez

Deea si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Lavinia
Am intors treaba asta pe multe parti, sunt oricum destul de linistita, cum iti ziceam , dar chestia asta cu COMPENSAREA e chiar o revelatie!!!
Esti meseriasa.M-am uitat putin prin profilul tau dar nu e mare lucru si sunt chiar curioasa. Mi-ar face placere sa vorbim mai multe si in orice domeniu.
Pupici

Mergi la inceput

madaluta, si eu ca nuca in perete.... dupa ce am scris am intrat la mamici de ianuarie, si am vazut ce ai scris... oricum, gand la gand cu bucurie
offf, mai e putintel pana scap si eu de "moderate", si dup-aia poate reusesc sa imi coordonez ceva mai exact aparitiile

Deea si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut gagici
desi nu scriu asa des ca voi va citesc ! va multumesc ca sunteti si ca suntem:) !

de vreo 2 zile nu ma mai doare asa de tare burtika si ma tot gandesc daca e totul ok ?? azi am reusit sa ies sg pe strada .....ceea ce nu am mai facut de f mult timp !
pupici
D
LA MULTI ANI PTR BURTICILE SARBATORITE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna fetelor,
revin si euprintre voi, am completat listutza ... si cu datele ce le-am mai vazut pe aici si cele primite pe mail si va mai astept daca mai aveti completari.

Intr-adevar bebele meu statea intr-o pozitie ... cu picioarele adunate de nu putea dr. sa-si dea seama ce e. In fine ... deja am trecut in extrema ca nu-mi mai pasa ce e ... sanatos sa fie si sa stea acolo la caldurica cat mai mult posibil.

Mio (tare drag imi este acest nume ... asa imi spun copiii prietenelor ... cei care inca nu-l pot pronunta pe "r".
Ai mare grija de tine ... nu stii niciodata cat esti de puternica pana in momentul in care ramai singura si trebuie sa te descurci singura.
Noi iti vom fi alaturi orice decizie ai lua. si capul sus ... bebele si tu sunteti acum pe primul plan.

Miro14+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

buna fetelor, dar ce spor aveti la scris...

chinico : ai reparut...la fel de stresata...pai treaba e asta? eu zic sa fii optimista, ca doar nici de rau nu ti=a zis, nu? asa ca e de bine.

mio75: capul sus, si o sa fie bine. poate nu te merita, daca nici macar un copil nu il schimba...

mirona : asa gandesc si eu . ce=o fi , o fi...eu merg luni la eco si analize.daca vor putea sa imi spuna ceva, bine, daca nu ...la fel....doamne ce inteleapta am devenit de cand cu sarcina...eu care eram ca o butelie, ca un sifon , si plina de stres si ganduri...acum sunt asa de linistita ...

madaluta : ma bucur ca ai acceptat perfuziile...bebe trebuie sa fie hranit, iar tu sa rezisti astea noua luni...si mai ales dupa..eu consider ca am o sarcina usoara, cel putin pana acum , dar parca vad ca ori nasterea va fi dificila, ori copilul...de obicei se compenseaza nu?

cristina1974 : am fost ieri sa caut rochie...pe o strada lunga de 5km ...numai cu magazine de rochii...bine, 99% nu erau ca lumea, dar sa intri in fiecare si sa cauti...nebunie...am probat ceva, dar nu ma pot hotara..unele vanzatoare imi ziceau ca burta nici nu se vede, altele : vai ce mare e!! ce sa mai crezi....am facut niste poze si sa ziceti si voi care e adevarul...ca eu nu mai inteleg nimic. sunt mare sau nu?
deci dupa 3 ore de cautari am decis ca ma mai duc si in weekend...cu o prietena ..pt sfaturi mai competenta, ca ieri l-am luat pe omul meu...si ce sa te astepti...aveam gusturi total diferite...

iulia P. si almo

fetele, parca si mie imi singereaza un pic gingia langa o lucrare, dar nu stiu daca e de la ea sau de la sarcina, o sa fiu mai atenta.

vine week-endul ..iar luni sunt libera ca merg la eco si analize...

toate cele bune si aveti grija de voi...fara stress!!!!

13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Miro draga
( da, intradevar e si o asemanare cu numele)
Singura m-am descurcat si pana la 29 de ani cand m-am maritat si chiar si dupa aceea, de fapt, caci asta e una dintre problemele cuplului -singuratatea!La 14 ani am plecat la scoli de langa parinti deci...cu descurcatul singura niciodata n-a fost o problema.
Poate de aceea nu sunt chiar ravasita de situatie.
Amaraciunea e acolo oricum ca nu ma pot abtine sa nu ma gandesc cum visam sa ma plimb cu burtica mare cu sotul meu prin parc( lucru pe care il visam cu el), apoi impreuna cu caruciorul , ma rog, vise romantice...ca toate femeile.
Dar, toate se pot schimba intr-o clipa iar eu cred inca si ca oamenii se pot schimba in bine,sa aibe revelatii, nu mai stiu ce dragutza prietena de aici de pe forum imi spunea mai devreme: "stim ca barbatii sunt mai lenti in gandire" deci...mai stii ce aduce ziua de maine?
Eu am sa va tin la curent oricum ca doar suntem impreuna acum, nu?

Apropo de burtici, am vazut ca te iei la intrecere cu ( nu mai stiu cine - poate Cristina?)) ca ai avea cea mai mare burtica . Si eu am 14 sapt. ca si tine si am ceva burticuta! Nu pot pune nici o poza in album ca nu-i place formatul lor, ce e de facut?
Pupici ca fug la o sedinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Mioara, sa iti activezi PM-ul sa ne putem scrie.
Pup

Mergi la inceput