Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 11
m_monique spune:
fetelor cum se acceseaza albumul?
vreau sa-mi pun si eu poze, chiar daca inca nu mi se vede burtica
8+
http://photos.yahoo.com/micumonica
asiza spune:
Buna fetelor!
Nu am scris de ceva vreme, insa am citit tot tot tot!
Mirona: Please, imi dai si mie parola si user-ul comun? Multumiri
Roxana C: Si mie mi-au iesit leucocitele cam mari, insa am citit urmatoarele: Leucocite - Cresteri fiziologice normale
• stari de stres
• gravidii
• dupa efort fizic intens
• emotii puternice
• în tratament cu doze mari de corticosteroizi
• în injenctii cu adrenalina
Si o prietena mi-a spus ca si la ea in timpul sarcinii leucocitele au fost mai mari si ca asta e normal cand esti insarcinata.
Despre rezultatele la toxoplasmoza stiu si eu ce ti-a explicat deja Leyla. Oricum mergi la medic cu aceste rezultate si te vei linisti complet. Astept si eu deocamdata rezulatatele la toxoplasmoza si rubeola si am ceva morcov cu toxoplasmoza pt. ca am avut si eu doi motani multi ani de zile...Sper sa fie bine!
Va pup pe toate tare tare
8+
Ktrinel spune:
mai RUXMAX...eu vad pozele si ale mele si ale tale, alea 3 in gradina, nu? apar si pe cover...tu ce vezi draguta??
incearca sa le vezi cand esti logata, poate asa merge...
roxana c. spune:
Fetele, am vorbit intre timp cu o prietena care este chirurg si cu doctorita de familie, ambele mi-au spus ceea ce mi-ati spus si voi: ca a fost candva o infectie si ca am imunitate. Pana marti cand ma duc sa vorbesc si cu ginecologul , tot mai am morcovul, mai mic ce-i adevarat, dar tot mai este. De fapt mi-e frica sa nu fie IgG-ul cam mare, de la 3 la 14,8...e ceva, de asta mi-e teama, sa nu insemne ceva rau .
Si eu am pisica, dar cum sunt o foarte mare iubitoare de animale, iar drumurile-s pline de catei, pisici si altele....De cand sunt insarcinata m-am abtinut sa mai pun mana pe ele, dar pana atunci...nu.
Mioara, nu te mai supara, il ai pe bebe, stiu ca e aiurea cand cel de langa tine nu te intelege, dar poate ca-i va veni mintea la cap.
Miro draga, faptul ca-i 50% baiat, nu este egal cu faptul ca poate fi 50% fetita?Tu ce ti-ai dori mai mult?
Ia nu va mai laudati cu burticile, ca daca v-o arat pe-a mea, va depasesc pe toate. Chiar imi spunea azi o colega ca parca burta mea creste de la o zi la alta. Stati sa am timp si chef intr-o zi sa va pun poze, sa vedeti. Poate la sfarsitul saptamanii viitoare.
Roxana11+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
deny75 spune:
Buna seara la gravidute!Eu sunt intr-o "dispozitie"de milioane!sa va spun si de ce:Ca o gravida cuminte ce ma aflu,mi-am facut si eu analizele uzuale si surpriza:absolut toate rezultatele sub|la limita inferioara.Calcemie mica,magneziu mic,hemoglobina mica,TGO si TGP mici,etc.Bine ca hiv-ul mi-a iesit negativ.{ce glumeata sunt}.Oricum a incercat sa ma linisteasca dr. de familie dar nu a reusit.Mi-a dat sa iau Materna cu seleniu si Tardyferon si sa mananc multe lactate.Inca nu am luat trat.pt ca luni merg si la Bucuresti la dr.meu gineco[NAYEL].Va.Deny14+
RUXMAX spune:
De ce s-or fi numind greturi de dimineata ca la mine incep la ora 16 si se termina la ora 4 am...?
Am dat de o revista grozava, in care da si esplicatii pt ce ne e asa rau, (am voie sa scriu numele sau se considera reclama?.
Si intr-alta revista ( D...) am vazut o chestie super: 2 gemene: una mulatra si una blonda; sa si acolo esplicatii ce si cum.
Foarte interesant...!
Mirona spune:
quote:
Originally posted by m_monique
fetelor cum se acceseaza albumul?
m_monique, avdanaarhire si asiza voi nu aveti inca PM-ul activat.
Mergeti sus la meniurile din stanga si acolo vedeti mesaje private. La optiuni bifati PM-ul.
Daca nu reusiti ... trimiteti un mail de pe mailul vostru personal ... la mailul nostru comun: mami_nov_dec_06@yahoo.com si una dintre noi va va raspunde si ve-ti intra in posesia parolei.
Pentru poze ... acelasi user mami_nov_dec_06 si aceeasi parola. Fiecare dintre noi are cate un album facut acolo ... asteapta doar sa fie completate.
Roxana vrem poze! vrem poze!
de ce zici tu ca nu e la fel faza cu procentele? ia zii si mie ca ingineru din mine nu poa sa inteleaga. La mine fac fix 100%.
Ce-mi doresc eu? Fetitza ... dar dr. nici nu m-a intrebat ... insa in sufletul meu imi doresc baiat ... pentru a fi fericiti Dani (sotul meu) si tata ... care si-a dorit toata viata lui un baiat ... si are doua fete, iar fata cea mare tot fetitza i-o facut. Nu stiu daca are logica ... dar ... acum ... dupa dezamagiea de ieri si mai ales dupa visul de ieri noapte (ca partea proasta nu vi-am povestit-o sa nu va intristez ...dar in vis ... fetitza pe care am facut-o avea sanse minime de viata) ... imi doresc doar sa fie sanatos si sa iasa la termen.
Fug in pat ... ca azi am lucrat 10 ore si-s franta. Maine iar pe baricade .. poate si duminica ... cine stie ... depinde de cum decurge proiectul in care suntem pana in gat.
Va pup pe toate si ne mai vedem si maine.
Miro14+
am o nepotica talentata
mamanati spune:
Buna seara burticute,
Eu sunt o mamica de iulue-august 2006. Am intrat sa va salut; am vazut si citeva mamici cunoscute.
Draga Iulia.P, LA MULTI ANI!!! Iti doresc multa sanatate tie si la bebe. Sa iubesti si sa fii iubita.
Abia acum te-am vazut pe listuta de gravidute si ma bucur enorm pentru tine.
Lia_c, pupicei de la noi.
Fetelor, va doresc la toate sa aveti o sarcina usoara si bebelusi sanatosi.
Nati si minunea din burtic 26+
ingeras26a spune:
Burtici, haideti sa va explic (celor care au deja rez la ureaplasma si toxoplasmoza):
Ureaplasma - se poate trata in sarcina, nu este nici o problema (de regula inainte de sarcina, daca o ai, afecteaza endometrul, care nu mai creste sufiecient pt a gazdui o sarcina si deci ese destul de greu sa ramai insarcinata). Eu am avut acum vreo 2 ani si am tratat-o cu niste ovule (Gynex, daca imi amintesc bine), Flamexin (parca) si Sumamed (3 pastilute) - sigur. Mi-a trecut imediat, deci stati linistite ca se rezolva, dar faceti tratament.
Cu toxoplasmoza este alta poveste...este mult mai nenorocita in sarcina (inainte nu are importanta, pt ca de regula nu sunt simptome decat daca esti mai sensibil). Deci, se fac 2 titruri, din sange:
IgM - daca este negativ, inseamna ca nu ai boala in stare acuta, deci este super! daca este pozitiv, inseamna ca boaa este in stare acuta si trebuie tratata cu Rovamicina (antibiotic ce poate fi luat si in sarcina sub stricta supraveghere a medicului) si cateodata Sumamed. Daca este in zona gri (intre + si -), se trateaza (dar mai moale tratamentul decat la +) si se repeda dupa cca 3 saptamani.
IgG - daca este negativ, inseamna ca nu ai avut boala, deci esti in pericol sa o faci, spre deosebire de cineva care a avut-o. Atentie (daca esti insarcinata) la excremente / nisip pisicute (eviteti sa le mai schimbati voi), pamant (gradinarit cu manusi etc), fructe / legume nespalate (spalati-le bine) si carne cruda (sa fie ff bine gatita). Daca este pozitiv, stati linistite, este minunat, pt ca aveti imunitate.
Caz ideal: IgM negativ, IgG pozitiv - nu faceti nici un tratament daca e vreun dr atat de idiot incat sa va dea!!! vorbiti si cu alti medici de la Parazitologie, boli infectioase etc.
In orice caz, inainte de a incepe orice tratament, repetati analiza si la alt laborator, pt ca, surpriza, poate iesi dif! Daca iese dif, mai mergeti inca un lab si repetati.
Sper ca v-am lamurit. Eu am avut toxo (inainte de sarcina) si am fost extrem de ingrijorata pt ca nu stiam daca sunt sau nu gravi cand am aflat ca am toxo +. Drept pt care am fost la 100 dr in Buc, am vb si cu dr de afara si pana la urma mi-au spus ce v-am scris.
Puteti intra si aici daca vreti sa ma vedeti trat:
www.trojovsky.net/toxo/toxotreat.htm" target="_blank">http://www.trojovsky.net/toxo/toxotreat.htm
Bafta si pupicei, Ingeras 7+