Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata, burtici!

Mirona, mi-am activat PM-ul. Mai trebuie sa fac ceva? Mersi.

Ingeras26a, multumim de explicatii.

Sa aveti un week-end minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

De vreo doua zile nu am avut timp sa intru pe DC sa va , iata reply-urile:

cristina1974 si mio75 (mioara) merci mult pentru sugetii... concluzia este ca e ok sa folosesc apa de gura (Corsodyl) pentru gingiile astea ale mele dar ca ar merge destul de bine si o pasta de dinti cu efect antiinflamator (Lacalut Activ). Le incerc simultan ca sa treaca. Adevarul este ca in fiecare dimineata si seara faceam un periaj mai energic, si cred ca astea le-a si starnit sangerarea.

mirona ai o burtik de invidiat, mami draga... acusica nu te mai incape nik... eu vorbesc deh... ca si la mine au intrat hainutele la apa, nu mult , dar oricum acusi pocnesc. Nu-i asa ca fie ce-o fi, sanatos sa fie??

Si acum news on-line: ieri m-a busit sangele pe nas, asa deodata, crezand ca imi curge puti nasul, vreo raceala ceva, dar cand am suflat in servetel era sange... si asta e normal la fel ca si gingiile inflamate, sa stiti.

Maine chiar daca e duminica voi avea si eu rezultatele pentru toxo, listeria si CMV, si imediat dupa aceea, mergem direct la consultatia de 14 saptamani...Ma rog sa fie bine si rezultatele si BB (era cam micut in urma cu o luna fata de varsta normala a sarcinii, cam cu 10 zile). Si apoi, fac si eu ca si fetele care fac echo la 14 sapt., poate aflam daca facem sau .
Deja ne-am gandit la nume, iar daca la baietel nu avem decat o singura combinatie, pentru fetita avem vreo patru combinatii...ufff... Eu am de ceva timp un sentiment foarte puternic ca acum voi avea un baietel, asa cum la sarcina anterioara am simtit dintotdeauna ca va fi fetita.

Va pe burtici
Ramona 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salut fetele!
Stiu ca ai mai incercat miro sa imi explici, dar sunt mai prostuta. Cum imi activez si eu PM?
Am si eu o intrebare: voi cam cat de des mergeti la gineco? Ca pe mine m-a chemat la eco, tocmai in sapt 22-23 (eu am acu' 13 si un pic). Nu e cam tarziu? Plus ca nu cred ca am rabdare pana atunci.
Cam atat, si weekend placut, bucurati-va de bebelusi si de vara ce parca vine azi in Iasi!

Laura si bebe strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Laura ... nu ma supara ... nu esti prostutza deloc ... esti la inceput pe acest forum si e normal sa nu te descurci.

Asa ... hai sa mai incercam odata:
Pe aceasta pagina ... te duci sus de tot. In stanga ... este un dreptunghi in care scrie Meniu.
Contine mai multe:
toate forumurile
subiecte active
...
...
...
TOPURI
...
,...
...
MESAJE PRIVATE.
...

Tu te duci la mesaje private. Acolo ... te uiti in dreapta paginii si gasesti Optiuni. Apesi acolo si se va deschide o alta fereastra unde vei putea activa mesajele private. OK?

In legatura cu dr. ... sfatul meu este sa mai cauti un dr. si sa mergi in paralel la ei ... astfel vezi si tu bebelul mai des ... si te linistesti din acest punct de vedere.

Va pupez si mai revin.

Miro14+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Salut si eu gravidutele din noiembrie-decembrie si trebuie sa va spun ca am citit tot ce ati scris pe forum.Eu sunt mai "micuta" la burtica decit voi si am avut multe de invatat din experienta voastra.
Sarcina usoar va doresc si sa aveti bb-i sanatosi!

Mirona,as vrea sa vad si eu pozele cu burtici,se poate?
M-am uitat peste albumul tau si am fost placut surprinsa sa constat ca am fost colege de apartament in caminul 20!!!
Nu stiu daca-ti mai amintesti,dar poate daca-mi vezi pozele sigur ma recunosti.L-am recunoscut si pe Dani,pe vremea aia doar prietenul tau.Ma bucur mult pentru voi ca sunteti impreuna si acum vine si bb sa va intregeasca familia!Felicitari!

Dana

Mergi la inceput

Dana cred ca mi te amintesc si eu ... erai blonda in studentie? Albumul tau nu e complet ... nu e bun link-ul ... plizz fa ceva sa pot sa-mi dau seama daca mi-e buna memoria.
Nu-mi dau seama exact ce album cu burtici vrei sa vezi ... dar cred ca ale tuturor. Pe prima pagina, unde e lista ... exista jos un link si se numeste Poze cu noi. Acolo sunt pozele tuturor fetelor de pe listutza ... cele care si-au pus poze in album, e si al meu printre ele.

Tu cat de mica esti? Cate saptamani ai acum? Cand ai DPN-ul? Te trec in listutza?
si sa nu ma tii mult pe jar cu pozele tale, da?

Miro14+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Asa e,sunt una din Dane,cea blonda.
Nu stiu ce are linkul ca eu il vad...poate sa incerc sa pun altul...
Eu sunt la gravidutele din ianuarie-februarie 2007.Acum intru in 6 saptamani si trec prin perioada aia cu dureri si intepaturi in burtica.In rest sunt ok,alte semne nu am.Sper sa fie bine.
Am citit tot ce-ati scris voi si m-am mai linistit.O sa ma uit si la burticile voastre ca am vazut doar pozele tale,unde te-am recunoscut.Nu te-ai schimbat deloc.Cu burtica esti o dulcica...asa as vrea sa ajung si eu...dar mai am rabdare.
Ma bucur ca ne-am regasit,ca sa vezi ce mica e lumea!!!
Te pup si numai bine tie si la bb!

Dana

Mergi la inceput

dupa ce am postat ... vorbeam cu Dani ... mai dar sa stii ca in cealalta camera erau doua Dana ... una blonda si una creatza parca. Dani - nu mai ... parca erau trei.
hi hi hi asteptam cu sufletu la gura sa scrii.
Cu albumul ... pe mine ma trimite la fereastra initiala a yahoo-ului unde trebuie sa introduc user-ul si parola.
Ia mai incearca o data: intra la poze, pune albumul pe public .... sa nu fie pe privat si cand vezi tot albumul ... copiezi link-ul de sus de acolo de la www . .... .
Apoi in introduci din nou la semnatura ta din profil.
Sper ca nu te superi ca-ti dau aici mura in gura ... dar chiar is curiosa sa te revad.
Sanatate si tie si micutzului ... ai grija de tine, cat mai putin efort si biscuiti si portocale sa ai din belsug cand te apuca greturile.
you ... si pe toate gravidutzele ... ca tare bine ne shade.

Miro14+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Vezi ce memorie are Dani...3 eram cu numele de Dana.Misu si Dana au deja bb mari,iar Creata inca nu.
Nu stiu ce au albumele ca sunt pe public,si am dat si linkul acolo.
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Incearca asa sa vezi daca se deschide.Sunt mai noua pe forumul asta si m-am prins mai greu cum functioneaza.

Dana

Mergi la inceput

uite asa arata link-ul meu:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mirona_dc/my_photos

deci al tau nu poate fi bun ... fiind general:

intre ph/ si /my_photos
lipseste userul tau de yahoo.
ia incearca sa-l introduci de mana ... poate merge asa.

La faza cu experienta in forum ... stai linistita o s-o capeti mai repede decat te astepti.
La faza cu memoria lui Dani ... plecam capu ... bravo lui.
si asa zici: Misu si Dana au deja bb mari. Mama mama.
Si creata de ce nu are inca? Nu vor inca ... sau nupot? Si noi ne-am zbatut cam 2 ani pana am reusit. of of.
Hai ca mai astept nitel ... poate reusesti cu pozele.

Miro14+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput