Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 13
Daconst spune:
Poate asa:
http://photos.yahoo.com/ph/blondahd/my_photos
Sa-mi raspunzi daca merge sa schimb si in semnatura.
Dana
Daconst spune:
Oare merge???
Uite asta e cel mai recent:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blondahd/album?.dir=2aa0re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Scuze fetelor ca am monopolizat forumul!
Dana
Mirona spune:
merge merge.
primul link pune-l la semnatura.
te-ai schimbat nitel ... cred .. adica sunt sigura ca nu te-as fi recunoscut daca nu ma trageai tu de maneca.
acu te las ca am multe poze de vizionat.
si restul fetelor ... o buna nospte va doresc ... si multi pusuci
Miro14+
am o nepotica talentata
ingeras26a spune:
Buna dimineata!
O zi minunata sa aveti!
Eu m-am trezit si ieri si azi la 06.30 si am venit la serv, pt ca am treaba :(
Somn usor in continuare :))
Ingeras 7+
Mirona spune:
ingeras26a si eu si eu is la lucru.
avem un proiect pe rol ... vineri pana la 21 ieri pana la 20 azi cine stie ... is franta ... la dupa cum se vede ... pe forum tot baleez pana pe la 12 noaptea.
Servici usor ... si restul fetelor ... somnic ushor in continuare.
pi toate
Miro14+
am o nepotica talentata
danita spune:
gagici,
azi am iesit pe afara , m-am p0limbat sa zicem vreo ora si am venit franta d eoboseala, ma doare burtika si ma simt si f umflata ...ce sa fac?
roxana c. spune:
Ce-i cu linistea asta aici? Unde-ati fost azi, ca v-am pus absenta.Pe Mirona si pe Ingeras hai ca le inteleg si le motivez absenta, dar celelalte?
Daca stau bine sa ma gandesc, cred ca ati iesit la plimbare, padure....etc, la timpul care-a fost azi...tot sa iesi.
Danita, imi pare rau dar habar n-am ce sfat sa-ti dau, si pe mine mai ma doare burtica uneori si iau No Spa. Ce sa-ti spun, ia si tu si stai linistita in pat, (sper ca pana acum ti-a trecut deja.)
Eu mai simt uneori cate un junghi in burta, in partea de jos, mai ales cand fac miscari bruste, cand cobor din pat brusc de ex.
Zilele astea am avut niste junghiuri si in ...partea de jos, stiti voi unde ma refer, la...dansa. Oare e normal, voi aveti asa ceva?
Roxana12+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
desiree spune:
buna dimineata burtici mici
am citit tot ce ati scris in week-end, eu nu am acces decat de la servici si diminetaa la cafea nu fac altceva in birou decat fac lectura sa vad ce ati mai scris
acum am terminat de citit
mirona ai un album interesant esti tare scumpica...
si noi asteptam rezultatele la toxo miercuri am emotii mari deoarece am pisicoi acasa si il iubesc tare...
in rest, in afara de o somnolenta imensa ce ma tine de dimineata de cand sar din pat si pana seara pe la 8-9 cand pic sfarsita de oboseala, ne simtim bine
nu am mai vazut stirile de la cap la coada de nu mai stiu cand, de vreun sfarsit de film ce sa mai vorbim, abia apuc sa vad distributia si ma si cheama bebe in lumea viselor... deh o sa ma tina el treaza mai tarziu de o sa-mi doresc o ora de somn
daconst, mult succes cu samburelul tau, sa ai o sarcina usoara
pup toate burticile de nov-dec si sa auzim numai de bine
desiree 10+
Laura13 spune:
Salut fetele!
Cand citesc una alta pe aici imi dau seama ca sunt destul de norocoasa mai ales cu serviciu. Duminica la treaba????????? Noi de vineri de la 16.00 nici nu ne mai gandim la asa ceva. Deci si prin urmare, ieri mi-am cam fortat sotul sa ma scoata la plimbare, nu prea mult ca nu rezist nici eu, dar am fost un pic prin parc, pe la festivalul berii, am mancat vata pe bat si am baut o gurita mica de cola (nu chiar mica ). Mi-am vizitat nepotica care a implinit ieri 1 an si 9 luni, si a dat pupic la bebe din burtica. E tare scumpica!!
Miro iti multumesc pentru explicatii, zic ca am reusit sa imi activez mes private, asa ca acum astept sa imi trimiti si mie una alta.
Cam atat, ca totusi sunt la munca si ar trebui sa mai si muncesc, va doresc o sapt usoara la serviciu, burtici sanatoase si ca de obicei
Laura si bebe strumf
Mirona spune:
fetelor ... intru scurt ca inca suntem in priza.
pe mine am sa va rog sa ma scuzati ... pana marti suntem in priza asa ca eu sunt deja un zombie ... mama ce-o sa mai dorm dupa ...
nici la noi nu e o regula asta cu lucratul duminica ... dar cand e un proiect pe rol ... se lucreaza zi lumina.
Astfel de proiecte urgente intra cam de 4-5 ori pe an in casa ... in rest sunt cu un termen mai rezonabil si nu mai au nevoie de ore suplimentare din partea noastra.
Laura - trimis PM.
Restul fetelor ... pupici la toate si revin in 2-3 zile ... ma intorc acum la treaba mea ... ca mai am destula ... si nu vine nima s-o faca ... tot pe mine ma asteapta.
V-am tzucat.
Miro14+
am o nepotica talentata