Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Buna dimineata.
Nu am mai intrat de mult si acum am reusit sa citesc tot.

Ingeras ma bucur sa vad ca esti bine.Iti doresc o sarcina usoara in continuare.

Dureri se mai intampla sa mai fie pentru ca burtica incepe sa creasca si ligamentele se intind si ele .
Danita sper sa-ti fi trecut durerea si mie m-i se mai intampla dar ma intind in pat si cu odihna imi trece.

Mai am si eu 9 zile pana la a doua eco ,am emotii si sper sa fie bine bebele .
Sa stiti ca la 9 sapt. am ceva burtica ,nu ma mai incape nimic ,am doi pantaloni de trening care mai merg si in rest nimic ,asa pentru vara as mai avea ceva largut ,dar e inca frig si nu pot sa le folosesc ,asa ca incep sa caut .

Saptamana asta o sa cer si eu la med. de familie analizele .

Va doresc la toate gravidutele sa aveti o saptamana usoara ,fara greturi si sa auzim numai de bine.

GINA 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krmana spune:

Salutari tuturor mamicilor si viitoarelor mamici. Sunt si eu o viitoare mamica, insarcinata in 10 saptamani, la prima sarcina si cu foarte multe temeri. Cred ca e normal. Mai nou pe mine ma doare in zona rinichilor, citeam ca in functie de organism acest lucru poate fi normal sau un semn de intrebare in ceea ce priveste sarcina. Am programare la medic la sf lunii, dar nu pot sta pana atunci fara sa stiu sfatul medicului...timpul poate fi pretios...decat sa regret toata viata mea....nu am luat deloc pastile ( no-spa ) caci consider ca pot suporta durerile. Se mai confrunta cineva cu "problema" asta? Durerile pe care le descriam. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Buna saptamana sa aveti fetele mele
Mirona mama da mai lasa serviciul ala (si duminica????). De fapt cred ca am observat o statuie, se vede de aici din Oradea, o fi a ta?Ti-o ridica cei din conducere?
Bine, fie, nu mai zic nimic, fiecare isi stie trebusoara da mai glumesc si eu.
Cum ziceti fetele ca v-a inceput saptamana ca eu nu ma mai puteam trezi dimineata. Abia pe la 10,30 si asta la insistentele catelului meu( eu, care de cand ma stiu sunt pe la 7-7,30 sus) am facut si eu ochi. De fapt , de cand sunt gravi dorm mai mult dimineata, dar, atat, eu nu pot dormi toata ziua sau sa-mi fie somn cum mai aud pe la alte case gravi.O fi de rau sau nu?
In sfarsit, ajunsa si eu de vreo juma de ora pe la birou, m-am gandit sa va anunt ca mi-a inceput saptamana minunat, total diferita de cea trecuta, ma intelegeti ce vreau sa zic...ca doar eram amarata, mai tineti minte?
Se pare ca lucrurile se pot rezolva si in 10 minute daca asa e sa fie. "Cineva" e de acord sa mergem la un consilier impreuna si apoi sa facem ceva sa schimbam caracterele astea impulsive ce le avem amandoi.Si-a dat seama ca sub nici o forma nu vrea sa piarda ce are!!!si ca, vorba unei fete de aici de pe forum, e cam panicat ca vine un copil in viata lui, dar bucuria e mult mai mare asa ca...
Oricum, vom trai si vom vedea ce se mai intampla, nu?
Haideti sa bem o gura de cafeluta impreuna( am zis o gura), eu o fac azi, ok? E drept ca e tarzie vremea, poate maine fac una mai devreme, ce ziceti? Si sa stam la taclale ( cine are vreme si chef).
Roxana mama, tu erai cu absentele, asa ca...ce mai faci?
Iar tu ingeras ai lucrat ieri si alaltaieri destul, hai si tu la taclale. E drept ca si statuia ta o vad de aiciimpreuna cu a Mironei.

Mioara 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

miro, te inteleg prefect, si eu am un gen de job din ala de ma scoala si noaptea astia daca sunt probleme.
ON CALL, adica! ce ii intereseaza pe ei daca eu sunt gravida, tre sa imi fac treaba cu la fel de multa eficienta ca si pana acum

multa bafta la proiecte!

mio, barbatilor trebuie sa le acorzi timp sa perceapa anumite schimbari in viata lor! sunt doar niste copii mai mari!
nu degeaba se spune ca femeia este liantul psihic si moral al familiei! adica suntem polivalente!

va pup pe toate!

desiree 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Mio, foarte fericita sunt sa aud vestile bune.Sper sa nimeriti un consilier care sa-si faca treaba cum trbeuie.
Iti doresc o impacare dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana72 spune:

va salut fetelor,
de citit va citesc aproape zilnic dar de raspuns... sunt mai puturoasa.
Eu inca ma confrunt la 14 saptamani, cu stare rau si culmea, mai ales seara si noaptea. Dar problema mea o reprezinta in continuare durerile de cap. Am tot citit si vad ca mai sunteti care va doare capul dar nu asa ca mine cate 2 zile continuu , zi si noapte. Am luat la un moment dat o jumatate de algocalmin (doctorita a spus ca pot lua unul) fiindca nu am mai putut rezista. Oare a fost bine? si acum ma intreb
Veste buna este ca :am fost la echo si mi-a spus ca totul e bine, l-am vazut pe bb si m-am emotionat teribil, chiar si medicul a observat si m-a linistit ca totul e ok, chiar m-a asigurat ca e tare voinic, foarte bine dezvoltat pentru 14 sapt. si... i-am ascultat inimioara. Se auzea atat de bine si se vedea atat de bine si cum dadea din picioruse... ca nu-mi mai trebuia nimic, nici griji, nici suparari, au fost momente fantastice ce merita traite din plin. Vineri merg la consultatie (echo nu l-a facut dr. ginecolog ci alt medic) si abia astept sa stau de vorba. Oricum mi s-a recomandat ca la 20 de saptamani sa fac o ecografie ca aceea este foarte importanta. Imi doresc nespus o fetita si sper sa-mi spuna atunci si sexul.
Ma bucur pentru voi cele care sunteti bine si nu aveti greturi sau dureri de vre-un fel. Eu si daca fac efort , nu ma simt bine, si tot timpul trebuie sa stau linistita... dar e greu fiindca sunt o fire foarte activa. ma bucur pentru voi ca ati inceput sa va ganditi la concedii si imi descretiti fruntea si mie. Uit de rau si incep sa visez si eu la concediu.
Va salut pe toate burticutzele si aveti mare grija de voi
Nana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Lavinia draga mea
Cateodata ma gandesc daca nu cumva barbatii mai fac cate o furtuna prin zona doar pt ca le plac impacarile cele dulci de care vorbesti.Glumesc, dar...dulce fu impacarea e drept, cu emotii pt ala micu.De consilier - sper si eu sa-si faca treaba mai ales ca n-am fost niciodata, nici singura nici altfel, sper sa ne descurcam.
Apropo de pm ce ziceai sa-l activez, eu traiam cu impresia ca e activat, oare n-o fi? Ca nu ma pricep la astea de loc. Dar fotografii de ce nu ma lasa sa pun in album? Imi zice ca nu recunoaste formatul desi sunt formatul cerut de server sau ce-o fi ala. Poate ma ajutati voi . Eu intru in "menu" de acolo la "album foto" si de acolo la "editeaza albumul tau".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluta.v spune:

Buna fetelor, ma primiti si pe mine?
V-am citit de la inceput, numai ca nu aveam curajul sa va scriu. Facusem doar testul de sarcina care avea II liniute, greturi nu prea am avut si de aceea imi faceam griji. Vineri 12/05 am fost la primul eco unde l-am vazut pe bebe si acum sunt linistita.
Sunt o 11+ saptamani.
DN 28/02/1980, UM 24/02/06 DPN 01/12/06.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna la toate fetele !
Mioara, ti-am zis eu ca o sa-i treaca? s-a gandit el, sotul tau, si a realizat ca doar prost sa fie sa renunte la bucuria de a fi alaturi de tine si de puiul cel mic. Lasa, aa sa vezi ca si cu consilierul o sa fie bine,daca inca credeti ca va trebuie asa ceva. Cele mai buna consilieri se fac,stii tu unde .
Am vazut ca unele fete chiar merita statui,cu munca in weekend. Si eu sunt foarte ocupata,insa i-am zis sotului ca sambata si duminica nu vreau sa aud de acte, afaceri si asa mai departe,e timpul nostru,si doar a nostru.
Burtica mea, de unde nu se vedea deloc, a inceput sa creasca,de chiar trebuie sa apelez la hainele de . Eu stiu ce sa mai cred,poate e si din cauza ca am mancat zilele astea la cirese si pepene rosu de am crezut ca pocnesc. In rest, totul e ok. Ma simt bine, chiar daca mai am niste dureri prin josul abdomenului, uneori ( apropo,e normal, ligamentele se intind si de aia apar senzatiile astea dureroase),vorbim cu bebe destul de des, si eu ,si tati si fetita noastra,nu m-am ingrasat,inot si alerg si ma bucur de toate din jurul meu si nu-mi pasa de nimic rau,ceea ce va doresc la toate.
Acum, cate un la toate burticutele,si sa aveti grija de voi si de cei mici.

12+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Pupici, Camelia,si bine ai venit!
Sa te bucuri de o sarcina super usoara si de un bebe sanatos, frumos si papacios. pe burtica aia a ta,si sa ai grija de ea si de tine.

12+

cristina

Mergi la inceput