Mamici de sept-oct 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Buna burtici de mamici
Eu si va multumim din suflet pentru primirea calduroasa pe care ne-ati facut-o. Puffy mic, voi incerca sa iti urmez sfatul si sa scriu cat mai multe mesaje scurte pentru a scapa de moderare. Multumesc si celorlalte viitoare si actuale mamici care deja ne-au urat bun venit.

Mergi la inceput

Apropo de vise urate...de cosmaruri...Am observat ca nu sunt singura care are frecvent vise ciudate si de grozavie...Probabil este ceva frecvent in sarcina...Nici nu e de mirare, cu grijile pe care ni le facem cu privire la bebe si la sanatatea lui. Ma mai linisteste faptul ca nu sunt unica...
Multumesc ca existati!!!

Mergi la inceput

Scuze Pufymic...ti-am gresit numele...dar acum l-am corectat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Hellooo!
Bun venit fetelor Michella, Lakioana, Eli sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi!
Fetelor, azi am vazut ca s-a deschis si chatul, dar n-am vazut pe niciuna dintre voi pe acolo..

23 sapt cu

Mergi la inceput

Apropo de notepad...daca nu va e cu suparare, chiar daca sunt aproape cea mai noua de pe aici... as vrea si eu sa stiu parola de la emailul comun...
Mersi mult
Sper sa nu va fie cu suparare

Mergi la inceput

Am intrat pe chat si eu...dar nici eu nu am vazut pe nimeni.
Nu stiu care este uzanta...dar voi folositi chatul de obicei?...ca sa stiu sa ma loghez si eu.
Va pupic!
Lakioana si de 22 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna diminata burticute,

la mine este o vreme minunata de cateva zile.stau pina pe la pranz numai pe terasa ca nu bate soarele si este placut.
mai pateste vreuna dintre voi care este in saptamana 20-22 sa o doara burtica intens in stanga sau dreapta.eu mi-am sunat medicul si spune ca este normal ,bebe creste,ii trebuie spatiu.mai ales noaptea ma doare,ziua parca nu,ma iau cu una cu alta.durerea ma tine si cateva minute bune.
si noaptea merg foarte des la toaleta,de 4-5 ori.beau multe lichide ziua dar mai mult stau pe wc decat sa dorm

va doresc si voua o zi minunata!

Mergi la inceput

Scuze ca monopolizez aria de desfasurare a burticilor de sept.-oct. dar incerc sa urmez sfatul unora dintre voi...si sa scriu cat mai multe mesaje si sa scap astfel de moderare.

Nu v-am spus pana acum ca nici mami, nici tati nu stiu inca ce va fi bebe... si asta pentru ca el a fost la eco atat de strengar incat dadea din ce putea...manute, picioruse...numai sa nu ii vedem putucul

Noi avem 22 sapt.

Mergi la inceput

Osna, referitor la durerile tale...sa stii ca si eu le am (mentionez ca am 22 sapt.). Din cate stiu si eu, in perioada asta incepe din nou bebe sa creasca mult si creaza discomfort mamei (dureri, intepaturi...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Osna, in Bucuresti nu e deloc frumos, ploua si de soare nu stiu cand vom avea parte; sper ca vor fi si zile mai bune
Ieri am fost la dr si mi-a dat de facut toxoplasmoza dar mi se pare cam tarziu sa o fac tocmai acum..ca zicea ca daca e prezenta e motiv de intrerupere a sarcinii in rest e bine bebe are 584 grame..

23 sapt cu

Mergi la inceput