Mamici de sept-oct 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mamilili notepad-ul e in emailul comun.Iti trimit imediat parola!
Sper ca nu te superi ca am pus link-ul dat de tine pe prima pagina la link-uri utile...!

Tasia spor la invatat!Si nu-ti mai fa griji din cauza viselor!

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Pufymic, nici o problema, bine ai facut....pagina asta e vizualizata doar cateva zile, apoi nu se mai uita nimeni la link, asa ca ai facut bine sa-l pui pe prima pagina.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by Monique_new

Buna seara la toate burticile.Am si eu o problema. Mi s-a spus ca am placenta cam joasa. Dr. meu la 20 de spat mi-a zis sa nu ma agit ca are timp sa se ridice pina la 28 sapt. Dar duminica la 23 sapt am fost la camera de garda cu o problemuta si mi s-a facut eco unde mi s-a spus ca am placenta joasa deci nu se ridicase eu asa inteleg.

Abia luni ma duc la al meu dr ( Tutunaru) la 24 sapt .

Cine mai are placenta joasa si ce stiti despre asta ca eu stau cam pe ace.

Monica 23 sapt

Monica, si la mine e aceeasi problema. Am fost luni la dr. meu si mi-a zis ca placenta e mai jos inserata, dar se poate ridica, pana la 28 de saptamani nu se poate spune ca e placenta praevia, care nesecita cezariana obligatoriu.
Mie mi-a zis si cand am fost la prima consultatie la 3 luni exact aceeasi chestie, ca placenta e mai jos inserata. Acum sa vedem daca se ridica, daca nu asta e, important e ca bb sa fie bine si sanatos.

va pup fetelor!

Alina (22+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita

Mergi la inceput

No acum chiar fug in pat!Va tzuc!Noapte buna mamici cu burtici!

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Va pup,fetelor!
In sfarsit am mai apucat si eu sa deschid calculatorul.Azi noapte am visat ca scriam pe DC si am primit doua avertismente de la moderator (nu stiu de ce) si ca daca il primeam si pe al treilea,n-as mai fi putut sa intru sa vb. cu voi.Cred ca ma bantuie vina ca n-am mai trecut de ceva vreme pe aici,dar zau ca mi-a fost dor de voi.
Acum ma intorc vreo 2 capitole juma' inapoi,unde cred ca ramasesem, sa vad ce ati mai facut in lipsa mea si daca dupa ce o sa termin o sa mai am energie, o sa revin.
Felicitari pentru noile carucioare afisate!

Sa auzim numai de bine.
21+

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Pufymic nu a ajuns pe mail nimic,zi-mi te rog cum activez PM?

IO19+

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

Michella78 , Lakioana,Eli26 bine ati venit printre burtici.sarcina usoara si bebei sanatosi.

eu azi am fost la plimbare si mi-am luat primii pantaloni de graviduta.inca mai intru in vechii blugi nr42 dar la noi a venit vara si imi era prea cald cu ei.
apoi am colindat prin magazine sa cautam un cadou pentru al meu frate ca azi e ziua lui si sunt franta.

gabitzica LA MULTI ANI!!!! sanatate si numai bucurii iti doresc!!!!

tasia spor la invatat!si eu in facultate numai noaptea invatam.ziua nu aveam nici un chef.

v-am pupat si va doresc la toate noapte buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Pufymic hai ca am reusit singurica,acum poti sa-mi trimiti parola pe PM.Mercic

Io19+

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Am terminat de citit,dar nu prea mai am energie sa raspund.O sa incerc totusi,pe scurt:
ALE ma bucur ca ai mai trecut pe la noi;chiar mi-e dor de tine.O sa vezi ca totul va fi bine pana la urma.
MEXXA imi pare ft. rau pt nasa ta.Tu ce faci,ai reusit sa te muti?
SUSA bine ai venit acasa!
GRIPO,RAMOMAR
RALU multumesc ca i-ai raspuns lui LEXI in locul meu.Bafta maine(adica azi)la morfologica.Sunt
sigura ca o sa ne aduci numai vesti bune.
LEXI asa cum ti-a zis si RALU,inca n-am reusit sa deschidem terasa;ne-am ambalat la mai multe schimbari decat ne propusesem initial.Din cauza ca inca nu e gata,am si asa putin timp sa mai fiu activa pe DC.De la ultima mea postare a trebuit sa ma descurc cu o garda financiara, ca deh trecuse ceva vreme de la ultima lor vizita,cu un control de la primaria de sect si unul de la capitala pt. gardul care ne-am apucat sa-l facem,vreo 3 angajati cu figuri gratuite,plus actele pe aprilie de pregatit si trimis la contabilitate(contab. primara),o vizita la camera de munca sa deschid vreo 6 carti de munca...etc.Dar sper sa nu mai dureze mult pana o sa reusim sa deschidem si atunci o sa-mi reinoiesc invitatia,ca de razgandit...nici gand

Imi pare rau ca nu mai am puterea sa stau sa va spun la fiecare in parte cate ceva,dar pic de somn.Poate maine o sa ajung mai devreme acasa si o sa am mai mult timp sa stau cu voi.

Un pupic dulce pentru toate burticile si sa auzim numai de bine.
21+

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Neata fetelor!

Sephora ti-am trimis PM!Acum sigur il primesti!

Cri19 va tin pumnii sa reusiti sa terminati cat mai repede cu treaba si sa mai ai si tu timp de tine si de burtica....ca in toiul lucrarilor pun pariu ca mai uiti de ea! si ma bucur ca ai revenit!

Osna asteptam pozele cu noii pantaloni si sa-i porti sanatoasa!

Noi numai ce ne-am trezit si acum merg sa ii dau sa pape la Alesio, pap si eu, fac curat prin zona si revin....nu de alta ca as iesi afar la plimbare cu goanga numai ca ploua si e tare urat aici....

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput