Mamici de sept-oct 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 5
ramomar spune:
vai fetelor ce mesaj am scris inainte, se vede ca sunt obosita, sper ca m-ati inteles, ce e cu caractere mari trebuie impreuna, adica unde urez bun...ma intelegeti voi
ma si duc la culcare; somnic usor tuturor si vise placute

20 
POZE
mai avem un pic...
Sephora spune:
Va pup pe toate 
Bun venit fetelor noi si sarcina usoara alaturi de noi.
Felicitari mamicilor care au aflat ce au la purtator.
Eu insfarsit am luat rezultatul la TT care e negativ,hopul asta l-am trecut ,mai am unul vineri,Sa speram ca o sa fie bine si atunci si m-a pot declara fericita.
Ale imi pare tare rau de tine esri o scumpa si sper sa rezolvi problemele cat mai curand si cand noi o sa fim la sfarsit tu sa ne spui ca tu ai inceput.
Pufymic eu nu am parola,daca ai putea sa mi-o trimiti si mie,te rog...Oricum nu stiu cand ati gasesti timp sa le faci pe toate,
Ralu bafta multa ptr maine si fii tare,totul e ok ai sa vezi.
Am sunat si eu ptr confirmare vineri ora 10,mi-a zis ca ,costa 2.500.000 si ca cd inca 200.000 (la Medlife).Am inteles ca Dr Chitescu e doctora lui Basescu,vedem noi vineri de ce e buna :-)
Eu nu gatesc acasa ptr ca v-am mai spus Ste nu mananca nimic romaneste asa ca eu ptr mine doar o portie nu fac,ori mananc cand am chef ce gateste el italieneste ori imi iau de la servici.Asa ca retete nu stiu a va scrie,doar cateva italienesti dar va trebuiesc produse aduse de acolo.
M-a supara tare vremea asta,nu mai vine vara o data?
Io
19+
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
pufymic spune:
Eli26 te-am trecut deja in listuta! Suntem mai multe mamici aici care avem copilasi peste un anisor(al meu are 1,7 ani)!Asa ca mai putem imapartasi experiente si despre ei...
.Cum o cheama pe fetita ta?
Lakioana si Michella si voi sunteti in listuta!(Lakioana tie ti-am calculat DPN-ul cu calculatorul de pe prima pagina din sub. nostru, de la link-uri utile....dc nu e ok sa imi zici!)
Fetelor noi va asteptam la povesti!
Va pup pe toate(noi si "vechi"
) si merg si eu la culcare ca mi-e somn....
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
MamiLili spune:
Iata site-ul de calculat lunile si saptamanile: pregnancytoday.com.
Daca apare "reclama ilegala", va scriu cuvintele cheie cu care gasiti sigur site-ul pe google: lunar month calculator. Oricum, pentru Sympa si Vauva voi scrie si pe PM adresa site-ului, asa cum am promis.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
17 sapt
pufymic spune:
Sephora ti-am trimis email pe adresa pe care ti-ai pus-o aici pe forum(am dat click pe emailul din bara de sus....nu stiu sa-ti explic mai bine
)
Noa faza e ca sper sa-l primesti! Si cand ai timp nu-ti activezi PM-ul ?Ca e mai simplu sa trimitem mesaje prin PM!
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
MamiLili spune:
Yupiiiii, vad ca a aparut adresa site-ului. Daca nu gasiti calculatorul de luni, spuneti-mi si va scriu link-ul complet prin PM, ca pe ala chiar ca nu ma lasa sa-l public. Totusi, incerc: http://pregnancytoday.com/resource/themonths.htm
Lili
17 sapt
tasia spune:
Buna fetelor
In primul rand pentru
Michella78 , Lakioana,Eli26 bine ati venit sarcini usoare si
sanatosi 
Gabi La multi ani
Eu am dormit azi ziua putin si am avut un vis
Am visat ca mergeam pe strada si o femie se uita la mine si la burta mea. Am vezut ca vine spre mine si incercam s-o evit. In in momentul in care a venit in dreptul meu s-a uitat urat la mine si a latrat, exact ca un caine din ala mare. M-am trezit atat de speriata iar bebeul misca foarte tare. Eram
Nu stiu ce o fi insemnat visul... dar mi-a luat vre-o 30 min sa-mi revin.
Ma duc la
pentru faculte. Acuma in loc sa ma odihnesc si eu ca orice gravaida, ma stresez cu studii de fezabilitate, anchete, stiri, examene
pe burtici
19 + cu
pozele noastre
pufymic spune:
MamiLili merge
!
Fetelor chiar nu v-ati uitat la retetele pe care le-am pus in notepad?
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
MamiLili spune:
Uraaaaa, merge si link-ul, cel putin la mine.
Hai sa va zic ce tort am facut azi, o sa ziceti halal gospodina. L-am numit :"Tortul secolului 21", pentru ca e facut foarte repede, in mai putin de jum ora. Deci: am cumparat un blat de tort din cacao si 2 plicuri de crema ptr prajituri cu aroma de ciocolata, rom si trufe de de Dr. Oetker ( e noua aroma asta si miroase super), un plic de glazura de ciocolata de la Dr. Oetker, le-am preparat cu lapte asa cum scrie pe ambalaj, am intins crema intre foile de tort, glazura deasupra si gata tortul. Iar la gust e super bun. Vaaaai parca o vad pe mama cum imi facea torturi de ziua mea cu ani in urma, frecand unt, albusuri, galbenusuri, etc. Ce s-a mai simplificat viata in cativa ani. Oricum, apreciez persoanele care au rabdare sa faca torturile naturale, cum se faceau odata, nu cu prafuri ca mine. Eh, asta e! Ideea este ca daca veti fi vreodata in criza de timp, aceasta reteta e rapida si de succes.
Lili
17 sapt
MamiLili spune:
Pufymic, scuza-mi ignoranta, notepad-ul e in DC sau pe mailu' comun? Eu n-am parola de la mail, ma poti ajuta, te rog?
Lili
17 sapt