Mamici de sept-oct 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Eli26 bine ai venit!!!! Sarcina usoara sa ai si un bb sanatos!
ce-mi place ca ne "inmultim"!!!!!

Mey fetelor pe mine m-ati bagat in ceata total cu calculele voastre! La mine cum am calculat eu DPN-ul asa mi l-a calculat si medicul meu, si data trecuta n-a "gresit" decat cu 2 zile....ca a fost putoare fiu-meu(dr a zis 4-6 oct si Alesio a venit in 8-si dc nu venea in 9 eram programata sa-mi declanseze nasterea)!
Acum dr a zis 18-20 sept....sa vedem ce-o mai fi!

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Bine ati venit in gasca noastra de burtici...Michella78 , Lakioana,Eli26 ,sarcini si nasteri usoare..si va asteptam la povesti.

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

tare as vrea ca DPN-ul meu sa fie pe 21 oct.Ar insemna ....curios...exact 10 zile mai devreme!?!
Dana1515+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna seara la toate burticile.Am si eu o problema. Mi s-a spus ca am placenta cam joasa. Dr. meu la 20 de spat mi-a zis sa nu ma agit ca are timp sa se ridice pina la 28 sapt. Dar duminica la 23 sapt am fost la camera de garda cu o problemuta si mi s-a facut eco unde mi s-a spus ca am placenta joasa deci nu se ridicase eu asa inteleg.

Abia luni ma duc la al meu dr ( Tutunaru) la 24 sapt .

Cine mai are placenta joasa si ce stiti despre asta ca eu stau cam pe ace.

Monica 23 sapt

Mergi la inceput

Noa ce ma enerveaza ca nu mai vad mesajul lui Eli26....inseamna ca si ea e noua pe forum!

Haideti fetelor noi scrieti mesaje scurte si multe (sa treceti de 10) sa scapati de moderare sa putem vorbi si noi ca oamenii!

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Monique imi pare rau ca si tu ai placenta pozitionata jos....daca nu se mai ridica pana pe la 28 de sapt , dupa aia e placenta praevia si de obicei la nastere e indicata cezariana.
Alina morostes mai e in situatia ta, dar nu te speria ca nu e dracul asa negru pe cum pare....important e sa fiti amandoi bine si sa nasti fara probleme, nu conteaza cum(parerea mea...)!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Monica, aceeasi problema am avut-o si eu sarcina trecuta...N-as putea sa-ti spun exact cand s-a ridicat placenta, dar tu mai ai inca 5 saptamani pana la 28..asa ca mai e timp suficient, stai linistita ca o sa fie bine...daca nu se ridica, mai mult ca sigur ca vei fi programata pentru cezariana.

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

multumesc pt primireo sa ma straduesc sa scriu cate mai multe mesaje,doar despre ce mam documentat pana acumsi sa mai am si timp,ca mai am o fetita de 1an si 3 luni oricum sint foarte fericita ca am dat de voi va pupic

yagi tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Mai fetelor ce spor la scris aveti. Daca o tineti tot asa nu mai apuc sa tin pasul cu voi.
Pe scurt:
- la sarcina trecuta am avut par frumos, dar a cazut la greu dupa ce am nascut, de disperare l-am tuns scurt.
- Gripo, fecioarele le gasesti la Prieteni dintotdeauna, te asteptam acolo
- la treaba cu calculat DPN nu ma bag, eu calculez 40 de saptamani de sarcina de la ultimul CM; la prima sarcina s-a potrivit.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

, LAKIOANA SI ELIvai fetelor ce mai scrieti, dar am reusit si eu sa citesc
BINE ATI VENIT IN GASCA NOASTRA : MICHELLA78, LAKIOANA SI ELI26!!!
mai fetelor pe mine m-ati zapacit de tot cu calcularea DPN; daca calculez dupa formula lui mamaliliiese exact cum mi-au spus si cei 2 medici la care am fost pana acuma, daca ma iau dupa dana ma pierd de tot, so vom trai si vom vedea cand va veni ingerasul meu pe lume, ca nu mai am chef sa calculez
acum in legatura cu podoaba capilara am o mare problema: eu as vrea sa ma vopsesc ca am un curcubeu in cap: saten inchis la radacina, saten deschis la mijloc si aproape blond la varfuri..oare e voie sa folosim vopselele de par din comert? sau cu hena pot sa obtin un saten frumos? eu nu am folosit hena niciodata...
mii de pupici !

20

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput