Mamici de sept-oct 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 4
pufymic spune:
Eli26 bine ai venit!!!! Sarcina usoara sa ai si un bb sanatos!
ce-mi place ca ne "inmultim"!!!!!
Mey fetelor pe mine m-ati bagat in ceata total cu calculele voastre
! La mine cum am calculat eu DPN-ul asa mi l-a calculat si medicul meu, si data trecuta n-a "gresit" decat cu 2 zile....ca a fost putoare fiu-meu
(dr a zis 4-6 oct si Alesio a venit in 8-si dc nu venea in 9 eram programata sa-mi declanseze nasterea
)!
Acum dr a zis 18-20 sept....sa vedem ce-o mai fi
!
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
sympa spune:
Bine ati venit in gasca noastra de burtici...Michella78 , Lakioana,Eli26 ,sarcini si nasteri usoare..si va asteptam la povesti.
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
danidani74 spune:
tare as vrea ca DPN-ul meu sa fie pe 21 oct.Ar insemna ....curios...exact 10 zile mai devreme!?!
Dana15
15+
Monique_new spune:
Buna seara la toate burticile.Am si eu o problema. Mi s-a spus ca am placenta cam joasa. Dr. meu la 20 de spat mi-a zis sa nu ma agit ca are timp sa se ridice pina la 28 sapt. Dar duminica la 23 sapt am fost la camera de garda cu o problemuta si mi s-a facut eco unde mi s-a spus ca am placenta joasa deci nu se ridicase eu asa inteleg.
Abia luni ma duc la al meu dr ( Tutunaru) la 24 sapt .
Cine mai are placenta joasa si ce stiti despre asta ca eu stau cam pe ace
.
Monica
23 sapt
pufymic spune:
Noa ce ma enerveaza ca nu mai vad mesajul lui Eli26....inseamna ca si ea e noua pe forum!
Haideti fetelor noi scrieti mesaje scurte si multe (sa treceti de 10) sa scapati de moderare sa putem vorbi si noi ca oamenii
!
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
pufymic spune:
Monique imi pare rau ca si tu ai placenta pozitionata jos....daca nu se mai ridica pana pe la 28 de sapt , dupa aia e placenta praevia si de obicei la nastere e indicata cezariana.
Alina morostes mai e in situatia ta, dar nu te speria ca nu e dracul asa negru pe cum pare....important e sa fiti amandoi bine si sa nasti fara probleme, nu conteaza cum(parerea mea...)!
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
sympa spune:
Monica, aceeasi problema am avut-o si eu sarcina trecuta...N-as putea sa-ti spun exact cand s-a ridicat placenta, dar tu mai ai inca 5 saptamani pana la 28..asa ca mai e timp suficient, stai linistita ca o sa fie bine...daca nu se ridica, mai mult ca sigur ca vei fi programata pentru cezariana.
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
eli26 spune:
multumesc pt primire
o sa ma straduesc sa scriu cate mai multe mesaje,doar despre ce mam documentat pana acum
si sa mai am si timp,ca mai am o fetita de 1an si 3 luni
oricum sint foarte fericita ca am dat de voi 
va pupic
yagi tina
adameasca spune:
Mai fetelor ce spor la scris aveti. Daca o tineti tot asa nu mai apuc sa tin pasul cu voi. ![]()
Pe scurt:
- la sarcina trecuta am avut par frumos, dar a cazut la greu dupa ce am nascut, de disperare l-am tuns scurt.
- Gripo, fecioarele le gasesti la Prieteni dintotdeauna, te asteptam acolo 
- la treaba cu calculat DPN nu ma bag, eu calculez 40 de saptamani de sarcina de la ultimul CM; la prima sarcina s-a potrivit.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica
ramomar spune:
, LAKIOANA SI ELI
vai fetelor ce mai scrieti, dar am reusit si eu sa citesc![]()
BINE ATI VENIT IN GASCA NOASTRA : MICHELLA78, LAKIOANA SI ELI26
!!!
mai fetelor pe mine m-ati zapacit de tot cu calcularea DPN; daca calculez dupa formula lui mamaliliiese exact cum mi-au spus si cei 2 medici la care am fost pana acuma, daca ma iau dupa dana ma pierd de tot
, so vom trai si vom vedea cand va veni ingerasul meu pe lume, ca nu mai am chef sa calculez
acum in legatura cu podoaba capilara am o mare problema: eu as vrea sa ma vopsesc ca am un curcubeu in cap: saten inchis la radacina, saten deschis la mijloc si aproape blond la varfuri..oare e voie sa folosim vopselele de par din comert? sau cu hena pot sa obtin un saten frumos? eu nu am folosit hena niciodata...![]()
mii de pupici !
20 
POZE
mai avem un pic...