Mamici de sept-oct 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 3
MamiLili spune:
Vauva, eu stiu un mod simplu de a calcula lunile si totodata DPN-ul. Se socoteste cate o luna de sarcina din ziua in care ai avut ultima menstruatie, iar dupa ce aduni 9 luni mai adaugi 7 zile si ai DPN-ul. Uite un exemplu: prima zi a ultimei menstruatii a fost pe 14 ianuarie, deci pe 14 feb se implineste o luna, pe 14 martie 2 luni, si tot asa....pe 14 oct se implinesc 9 luni, se adauga la cele 9 luni inca 7 zile (14 + 7 =21), deci DPN este 21 oct. Am gasit si un site foarte bun care-ti calculeaza saptamanile de sarcina si luna reala de sarcina. Nu cred ca pot sa postez link-ul, il trimit prin PM celor interesate.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
17 sapt
pufymic spune:
Vauva da a fost ok parul si dupa ce a cazut asa mult.....mult ca in sarcina nu-mi cazuse deloc!(e fix asa cum spune MamiLili: iti cade dupa nastere si ce nu a cazut in sarcina, numai caznad tot odata te sperii
)!
Sympa multumesc!Toate gravidele sunt frumoase ca doar au in ele inca o viata...
MamiLili ma duc acum sa cotrobai dupa mamicile noi
!Multumesc!
Fetelor vedeti ca am facut in notepad-ul din contul comun inca vreo 2 foldere: cosmetice naturale si retete muraturi si am postat acolo tot ce am avut + retete de prajituri ce am mai avut.....(va dau un pont: tortul diplomat e super bun
)!
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
sympa spune:
Mamalili, vreau sa eu linkul ala de calculat saptamanile...te rog.
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
danidani74 spune:
Dragele mele Vauva si Mamilili, hai sa va spun o "treaba":ascultati si va minunati:UM:14ian.Dupa acel minunat calc. DPN.=21 oct. OK.Dar daca e sa o ascult pe moasa mea(midwife) si pe soacra mea care a fost as. med. obst-gin 30 ani,aflati ca DPN-ul meu e...1 nov 2006!!!! socant... si nu prea. Sa va spun cum,La UM adaugati 10 zile.14+10=24ian.apoi numarati...40 de saptamani.Pt. ca in sarcina 1 luna =1 sapt si jumatate.Credeti-ma!
Dana
15+
pufymic spune:
Michella78 , lakioana bine ati venit pe
si la mamici de sept-oct 2006!!!!
Sa va traiasca fetita(michella) si bebele(lakioana) si sa aveti sarcini usoare si nasteri la fel!!
Abia am gasit mesajele voastre ca apar mai tarziu, nu cand le trimiteti, din cauza ca sunteti moderate(asa e la primele 10 apoi scapi), asa ca vasfatuim
sa scrieti mesaje scurte si multe sa scapati mai repede de perioada de moderare sa va putem "vedea" si noi!
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
eli26 spune:
buna burtici ma bag si eu in seama
sper sa ma primiti si pe mine in grupulvostru
am 20 de saptamai si 2 zile
o sa nasc pe 21 septembrie(asa mi sa spus) va pup pe toate si va doresc o sarcina usoara

![]()
yagi tina
sympa spune:
Danidani...ceva nu e in regula....eu nu stiam nimic de cele 10 zile pe care le adaugi tu....eu stiu ca se calculeaza exact 40 saptamnai de la ultimul ciclu. Fetele..voi cum stiti??
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi

Bianca