Mamici de sept-oct 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

da ioana,scrie mesaje scurte sa treci repede de 10.

eu la inceput m-am speriat(am 22sapt) ca sunt la primul bebeu si m-au luat asa dintr-o data durerile si intepaturile.am vb cu medicul si acum stau cuminte si linistita.vreau sa va zic ca eu am fost putin constipata si mi-a spus o prietena sa mananc prune uscate dimineata pe stomacul gol,si functioneaza de minune treaba asta.

nici la mine prima oara nu a vrut sa arate putulica iar a doua oara la eco am avut noroc ca am fost ultima pacienta pe ziua respectiva si cand m-am intins bebe s-a pus pe topait dar am fost smecheri si am asteptat vreo 5 minute si in final i-am vazut putza.
oricum boxer il fac pentru ca topaie intr-una mai ales seara cand stau intinsa in pat il simt.of ,ca mi-e asa de drag,abia astept sa-l tin in brate!!!

magda aici se face toxo pina in saptamana 10.fratele meu are si eu mi-am facut ceva griji la inceput,dar medicul mi-a spus ac daca se depisteaza nu intrerupe ci se da tratament.o fi in germnania altfel.oricum eu ma bucur ca a iesit bine analiza.
daca o faci ,itit tin pumnii si sa dea dumnezeu sa fie bine!daca nu ai pisici,caini sau gradina in care sa umble,sanse mici de toxo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Si la mine topaie mai ales cand stau intinsa...mi-e si mie atat de drag...abia astept sa-l vad....sa ma vada ...sa il tin in brate...
Tati, cand vine acasa...prima lui intrebare este :
- A mai dat box?
Suntem fericiti...chiar daca mai sunt si dureri...ne mai ingrijoram si noi...dar toate trec si pe masura ce timpul trece, ne e din ce in ce mai drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Lakioana, hai mai scrie-ne 2 mesaje si ai scapat de moderare

23 sapt cu

Mergi la inceput

Vad ca dimineata nu e asa de multa lume pe forum. Probabil seara e mai aglomerat...Poate ca lumea ori are treaba...ori doarme.
Eu scriu de la servici...acum am putin timp...si de aceea bombardez cu mesaje

Mergi la inceput

Probabil ca acum am deja scrise 10 mesaje...si deci...am trecut de moderare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Osna, si pe mine ma mai inteapa pe ici pe colo, dar din experienta spun ca la prima sarcina le bagi in seama, la a doua nici nu te mai gandesti la ele. Isi face bebe loc si e normal sa te intepe, asa cum a zis si dr tau. Nu le baga in seama, ia-te cu treaba si trec si intepaturile.
Si in Buzau e o vreme de tot rahatul. Ploua de ieri seara de la 8, ma apuca disperarea cand vad vremea de afara, dar mai ales cand stiu ca mai am treaba pe afara azi. Si mi-e foame de cand m-am trezit, cu toate ca am mancat.
A, am uitat sa va zic ca de 2 sapt nu m-am mai ingrasat, am ramas tot la 9 kile jumate in plus. Oare sa am vreo sansa sa nu mai ajung la 35 plus?

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica

Mergi la inceput

martha,dau o bere ca te-am botezat!te-am facut magda

Mergi la inceput

Osna, chiar nu stiam sigur daca mai botezat, ma gandeam ca poate mai e vreo magda pe aici si n-am vazut eu
Acum vad ca iar au dezactivat chatul

23 sapt cu

Mergi la inceput

ileana eu la 22 saptamani am 7 kg in plus si medicul mi-a spus ca este prea mult,sa mag seara fructe si salate.acum m-am conformat si dupa 3 zile m-am obisnuit.mi-a spus ca maxim 15-18 kg.desi am 1,71 si am inceput de la 59 de kg,deci grasa nu eram.

Mergi la inceput

Osna, eu vreo 3 kg am pus pana acum, dar nici nu prea pot sa mananc mult, nu stiu de ce daca mananc mai mult ma simt greu, umflata ca un balon si apoi mai am si o senzatie de greata
Lakioana, nu e mai liber dimineata, cred ca depinde de dispozitia fetelor

23 sapt cu

Mergi la inceput