Fetele din Belgia (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Deya-ia-ti haine grosute(si ceva contra vantului si ploii, un sacou mai grosutz ca prognoza e rea pentru week-end si toata saptamana viitoare)
Carmen-te pupic, ai grija cu condus ala , te rooog fara viteza ca te stiu.....:)
Disperata-ce mai face stii tu cine? e ok?
va pup ca sunt spionata acu..
zmuaaaah

poze aici

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare fetelor,

Nu am mult timp acum dar am intrat sa va citesc si cu ocazia asta va si pupic si "noapte buna".

Pupici.
Daniela

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

carmen: abia te asteptam
deya: idem
bepii: au venit paarintii tai? cred ca esti fericita si nu mai ai timp de noi. distractie placuta la amsterdam
oana; stiu eu cine e ff bine. l-am dus la et 2 unde e mai lumina... insa e foarte speriat. stii ca-si cunoaste numele ? de cate ori il strig se uita fix in ochii mei si "miauna" ceva... mi-e putin mila de el ... cred ca ii e dor de tine.... dar stai fara nici-o grija. i-am dat suplimente... si totul e ok.. nu te mai gandi la noi! gandeste-te la ce frumos o sa fie... si ca meritati aceasta vacanta.. have a good fly!
celelalte fete > ce mai faceti? nu prea mai dati pe aici!
multumesc tuturor pt incurajari la examen... mai am putin. e pe 30 mai cel scris si oralul pe 31 mai. mie mi-e destul de teama de cel scris. la oral... vad eu ce fac!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Disperata-multzam, m-am mai linistit ca mi-era dor de el.......!!!!
pupici multzi
zmuaaah

poze aici

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput

mai fetelor : explicati-mi si mie o chestie... toate ceasurile mele arata acum ora 22.28 ... de ce la ora de trimitere a mesajului apare altceva? acum nu mai stiu.. ceva dupa ora 23... probabil 2.28... de ce? la voi e la fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Disperata, apare cu o ora mai tarziu pt. ca este ora Romaniei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna seara fetelor,
Am sa scriu pe scurt ca e cam tarzior si am avut o zi plina, plina.
Oana, s-ar putea sa nu mai am ocazia sa intru aici pana pleci, asa ca iti doresc din toata inima o vacanta de vis, timp super si distractie cat cuprinde.
Carmen, asa cum zicea si Oana, please, ai grija cu condusul prin Bucuresti ca sunt destui nebuni pe acolo. Abia te astept.Si cu poza..... stai linistita ca marea majoritate asa arata pe pasaport. Si eu la fel, parca plang in poza aia....chiar i-am spus tipului de la pasapoarte "nu se poate schimba poza?"
Disperata, da, in seara asta au sosit parintii mei pt 2 saptamani, deci s-ar putea sa intru mai rarut pe forum ca am de gand sa-i plimb sa vada si ei Belgia mai ales ca este prima lor iesire peste granitele Romaniei.
Ror, am notat nr tau. Cu prima iesire in Antwerpen te voi suna.
Va doresc la toate un weekend placut chiar daca vremea se anunta cam rea, dar nu-i nimic, urmeaza alte weekenduri care sigur vor fi mai bune.
Pupici cu lipici

Bepii
Judecand prea mult oamenii uiti sa iubesti.

Mergi la inceput

ah, deci e ora romaniei. ce chestie ..... sunt pe forumul asta cred de 3 ani.. si abia acum mi-am pus intrebarea.. si am aflat. merci.. sa nu mor nestiutoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna fetele!Ce mai faceti?Am trecut si eu pe-aici sa va salut,acum ca maimutica mea doarme...Duminica viitoare aterizam si noi in Belgia si sper sa ma adoptati si pe mine in grupul vostru.Deja am intrat in panica...nu cunosc pe nimeni acolo si stiu ca-mi va fi greu la inceput,de aceea o sa am mare nevoie de voi,cu sfaturi,cu incurajari...fac cinste
HAi ca va las acum si va urez un week-end placut si

Pozici noi cu strumfii mei...
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=7texqfb3.3ujyojzj&x=0&y=n9u7tc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Buna Dragutelor,

Scumpi, ieri am fost in Brugge, am avut emotii ptr ca e prima data cand marg cu trenul de una singura (in Belgia) si ar fi trebuit sa iau o pietricica in gura... Dar am reusit sa ajung la destinatie si sa ma reintorc acasa Vremea a fost "super", mai o ploicica, mai un soare timid si vant cat cuprinde. A trebuit sa ma ancorez bine de sol ca sa nu ma ia pe sus. Dar puse cap la cap, m-am simtit bine si asta e tot ce conteaza.
Oana, iti doresc o vavanta cu vreme frumoasa, sa te distrezi si sa te bronzezi bine si sa faci multe, multe fotografii .
Carmen, din pacate, nu putem sta pe net ptr ca seful e cu ochii pe noi. Doar cand mai pleaca in cate o delegatie, atunci ne mai facem si noi de cap, dar cu masura.
Disperata, duminica placuta si...
Bepii, ma bucur ca ai parintii langa tine. Sper sa se simta bine, si cu siguaranta o vor face. Spune-mi parintii tai au avut nevoie de invitatie sau nu mai e necesara?
Tare mi-ar fi drag sa o aduc si eu pa mama aici, macar ptr cateva zile. Poate reusesc in toamna asta.
Nina, ai o dulcinica si un dulcinel... ,sa-ti traiasca, sa creasca mari, sa fie sanatosi, destepti si norocosi.
Noi te asteptam aici, si cu siguranta ai sa-ti faci prieteni noi. Daca te voi putea ajuta cu ceva, o voi face cu draga inima. Informatii utile poti gasi si pe www.rombel.com

Pupici multi si o duminica placuta

Mergi la inceput