Fetele din Belgia (7)
Raspunsuri - Pagina 9
ror spune:
Buna fetelor,
Am vazut ca rombel-istii organizeaza un gratar romanesc in ENGIS pe data de 11 iunie iar data limita de inscriere e pe 1 iunie.
Eu mai ca as merge, dar nu ma incumet, o data din cauza transportului si ca sa ma aventurez de una singura parca nu are nici un farmec.
Hai va pup,
Ror
scumpi spune:
Buna seara fetele,
Mama mama am o durere de cap de vad dublu nu alta...
Ror ma bucur tare mult ca pana la urma te-ai simtit bine in Brugge, eu nu am fost niciodata acolo, dar am auzit ca-i tare frumos...vrem si noi sa mergem in vara asta, avem inca o gramada de descoperit prin Belgia...
Bepii super ca ai tai parinti sunt aici, cred ca esti tare fericita, si ei la fel...sedere placuta si sa va simtiti impreuna cat mai bine...
Nina, ingerasii tai sunt f. dulcici, frumusei foc...te asteptam cu drag si iti urez de pe acum zbor placut si sper sa te acomodezi si sa-ti fie aici cat mai bine...unde anume in Belgia o sa va mutati?
Disperata bafta la examene.
Hai ca fug fuguta acum ca al meu vrea pizza si trebuie sa hotaram amandoi de care comandam...
Pupici si o seara cat mai placuta
ardeiash spune:
ninaM : sa intreleg ca sotul tau e japonez, nu? dupa fetisoarele celor 2 ingerasi... sa-ti traiasca... sunt asa de dulci! nu trebuie sa fii speriata. sunt asa de multi romani pe aici.. de pilda eu azi am fost cu bb-le meu si sotul meu intr-un parc.. malou senumeste sa hranim lebede, rate , gaste cu paine... in tot parcul .. langa noi.... alti romani hraneau pasarile... daca merg prin magazine... oricunde... dau peste romani... pe strada... e full aici de romani.unde anume va veti muta? in ce oras?
ror: unde lucrezi de ai un cheff asa de naspa? mumtumesc de incurajari!
s-auzim numai de bine! si
Bepii spune:
Buna dimineata fetelor,
La mine saptamana asta a debutat cam trist; socrul meu a murit azi noapte, mama mea (care are probleme cu inima) 2 zile s-a simtiti f bine dar azi noapte n-a dormit ca i-a fost rau, saptamana asta se anunta zilnic ploaie si vant si eu care voiam sa-i mai plimb putin pe parinti.....si uite asa s-au adunat problemele si sunt cam trista, sotul meu la fel. Imi facusem planuri ca vremea va fi frumoasa, ca vom iesi in plimbari lungi dar vremea asta te tine in casa. Si cred ca asta-i inceputul ca inca nu s-a stabilit ziua inmormantarii la care probabil va fi ceva alergatura. In fine, sanatosi sa fim, eu raman optimista si cred ca lucrurile isi vor reveni pe fagasul normal. Dar nu cred ca voi avea timp sa intru prea des pe forum in aceste zile.
Acum va doresc la toate o saptamana buna, sa fiti sanatoase si iubite.
Pupici,
Bepii
Judecand prea mult oamenii uiti sa iubesti.
ardeiash spune:
bepii: ce rau imi pare... transmite-i sotului tau condoleante... nu credeam ca o sa treci si tu atat de repede prin asta. ai nevoie de ajutor? dar , lasa... iti dau un telefon...
mamei tale un dulce si multa sanatate. ai grija si de tine. ia-o usor! vor veni si zile mai bune..
danyelana spune:
Buna fetelor,
Tania imi pare tare rau si condoleante.
Eu nu prea mai am intrat caci am mult de invatat si in plus azi e ziua de nastere a sotului meu dar i-am serbat-o ieri. Am avut cativa musafiri asa ca a trebuit sa fac pregatiri.
Dar o sa mai intru sa va citesc cat pot de des chiar daca nu am mult timp.
Va pupic.
Dumnezeu sa ne ajute la toti
ror spune:
Buna seara Bepii,
Condoleante ptr tatal-socru si sper, saracul sa se odihneasca in pace.
Cuvintele sunt de prisos acum si nici nu stiu ce altceva sa spun in astfel de situatii decat ca sunt alaturi de tine.
Ror
ardeiash spune:
bepii: vroiam sa zic parintilor tai un pupic dulce.. am zis numai mamei tale.. ma rog .. intelegi tu..
danytelana: la multi, multi ani fericiti si plini de sanatate sotului tau. esti in sesiune acum? ce studiezi? cred ca e tare interesant sa studiezi n strainatate! trebuie sa stii limba la perfectie.. si apoi termenii de specialitate... e greu putin, nu? dar cred ca te-ai obisnuit?! bafta la ex!
oana: cred ca ai parte de o vacanta super... daca dependenta de dc nu te face sa treci si p-acilea! ma bucur!
carmen: cand vii? maine?
miri_mik: ai ajuns in romania? ce face bubu?
mieke? nu mai auzim nik, nik de la tine?
ce mai faceti celelalte fete? nu mai aveti timp deloc, deloc?
ardeiash spune:
petrecere romaneasca:
daca va intereseaza invitatie de pe rombel: Taverna Romantek, are placerea de a invita toti romanii la o masa
specifica romaneasca pe data de 26 Mai orele 19.30.
O atmosfera incantatoare si ambientala, creata special pentru
clientii sai, Taverna Romantek isi propune sa aduca un plus de romantism si voie buna clientilor sai
nu stiu ma imulte ... dar dak va intereseaza.. ma i aflu cate ceva..
ardeiash spune:
pardon: n-am copiat ce era mai important:::::
1. La alegere a. ciorba de burta 5.5 E
b. ciorba de perisoare 4.5 E
2.La alegere a. sarmalute cu mamaliguta 7.5 E
b. friptura de porc la gratar+ salata Romantek 8.5 E
c. pulpa de pui cu mamaliguta 5 E
3. La alegere a. Vin alb
b. Vin rosu
Adresa: Rue Ropsy Chaudron nr.18,langa Abatoir-in comuna
Anderlecht, 1070