Fetele din Belgia (7)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
ardeiash spune:
fetelor: multumesc din nou de intrebarile.. de incurajarile... de toate cuvintele pe care mi le adresati.. lucrurile intra in normal... putin cate putin. insa e prea devreme sa ma exprim.. s-a mai dus si oboseala, putin din starea de soc.... au mai rams durerea, tristetea, amintirile... ma rog. sa nu va intristez...
miri_mik: ce dragut din partea sotului sa intervina! e haios!
carmeN; mai povesteste-ne de bucuresti ca eu n-am avut timp sa colind prin el, desi era o vreme super. nu aveam vlaga in noi cand am ajuns acolo>>>
s-auzim numai de bine! si
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Bepii spune:
Hello dragutele mele,
Daca sotul meu ar fi fost acasa as fi bombanit ca se uita la meci de nu pot sa vad si eu un film acolo, dar acum culmea...stiti ce faceam? Ma uitam la meci.... Dar mi-am revenit repede si mi-am spus ca ar fi mai bine sa ma asez la calculator si sa va mai scriu cate ceva.
Miri Mik, subscriu si eu la complimentele fetelor si adaog ca ai un bebe tare dragalas. Imi plac asa de mult copii ca mai ca-mi vine sa mai fac unul! Dar noroc ca-mi aduc aminte ca vremea mea a trecut si astept cu interes nepotii. Asta cand s-o hotari baiatul meu sa se aseze la casa lui si sa inceapa sa toarna cu bebici, ca asa mi-a spus odata; ca ar vrea sa aiba cam vreo 3 bucati. Teoretic e usor dar sa-l vad dupa primul
Sa-ti traiasca si sa va bucurati de el pana la adanci batraneti.
Disperata, nu-i nimic draguta ca nu poti veni acum, o lasam pe dupa examen. Pana atunci iti doresc multa bafta la examene. Sa sti ca ieri te-am sunat pe fix si pe mobil dar nu mi-a raspuns nimeni. Acum e prea tarziu dar maine te voi suna iar.
Scumpi, iti inteleg supararea si cred ca oricine s-ar fi intristat la o asemenea intamplare. Imi pare rau pt voi mai ales c-am inteles ca baiatul tau munceste foarte mult si apoi sa vina vreun nenorocit sa-ti fure banii...e crunt. Dar lasa draga mea, sanatosi sa fiti ca banii se fac la loc. Important este ca ti-a mai trecut un pic si sa sti ca noul tau look este super. Arati tare bine asa.
Oana, intr-adevar sunt inca singurica pana vineri seara dar am profitat de asta si am facut multe lucruri pe care le tot amanam. Adica am facut ordine prin toate dulapurile si sertarele, am aruncat o gramada de lucruri si cred ca jumatate din hainele sotului meu care nu se indura de ele. Acum ca nu-i acasa le-am pus in saci si directia pod!!! Esti o draguta ca ai fi vrut sa-mi ti companie, mi-ar fi placut si mie dar nu-i nimic, timpul nu-i pierdut, o sa recuperam dupa ce vi din vacanta. Incerc sa mi te imaginez catarata pe peretele ela si cu pantalonul agatat...nu m-am stapanit, a trebuit sa rad putin. Bine ca n-ai patit ceva mai rau tocmai acum inainte de vacanta.
Carmen, ce ma bucur ca ai aparut pe forum Ma gandeam ca n-ai sa postezi pana vi acasa. Apropo, cand vi inapoi? Abia te astept sa-mi mai povestesti impresii despre Romania. In legatura cu tenisul, o sa discutam cand te intorci, ok? Altfel ar trebui sa scriu f mult si nu prea am chef. Sunt tare obosita. Ieri si azi am muncit ca nebuna, mai ales ieri cand am sapat niste balarii din fundul gradinii in vederea plantarii unor rododendroni. Seara am fost asa de obosita c-am adormit cu mare greutate.
Andreea, acum m-am prins de ceea ce ai spus de grupa celor de 4 ani la tenis. Stai linistita ca si eu am pus mana pe o racheta la 43 de ani si m-am descurcat chiar daca la inceput trimiteam mingea numai in tavan . Acum joc acceptabil adica suficient cat sa-mi faca placere ca oricum n-am de gand sa joc la Wimbledon.
Ror, chiar daca n-ai cu ce sa te lauzi, noi ne bucuram cand postezi. Chiar ma gandeam la tine ca nu mai postasei de cateva zile. Tu ce fel de program de lucru ai? E mai flexibil, poate o punem de-o intalnire in Antwerpen.
Celelalte fete, Danyelana, Anne, Mieke, Danuta-bel, Simone, Nora, chiar daca nu v-am pomenit asta nu inseamna ca v-am uitat; va astept la povesti si cu vesti.
Hai ca s-a terminat si meciul, a castigat Barcelona cu 2-1 asa ca ma duc sa caut un film si sa motai pe canapea alaturi de pisicile mele.
Va pupicesc
Bepii
Judecand prea mult oamenii uiti sa iubesti.
ardeiash spune:
bepii: am fost plecata de acasa,,, iar telefonul meu fix nu are memorie... cat despre mobiL! ... l-am bagat intr-un rucsacel unde am avut proasta inspiratie sa bag si o sticla de apa... al carei dop era subred.... mi-a curs apa pe telefon... dar curgea nu gluma/// cand ma sunai tu eu scurgeam apa din el... l-am lasat la uscat.. si abia azi , pe seara l-am putin din nou in functiune. pen'ca e tare... e si bun..... eram ff trista ca ar fi trebuit sa-mi cumpar unul nou.. si stam ff prost cu banii dupa "escapada" din romania. insa si-a revenit, multumesc lui Dumnezeu... azi am fost ocupata cu franceza... dar vorbim maine, bine? multumesc de grija pentru mine...
Andreea23 spune:
Buna seara dragelor!
Activitate mare p'aci pe la noi!!Nu poate decat sa ma bucure..si chiar dc nu reusesc sa intru in fiecare zi...din cauza de printesa pe baterii(aviz Miri_mik...) va citesc absolut in fiecare zi!
Asrazi practic nu am facut nimic si totusi sunt franta..Elenca are o energie de-mi vine sa mor cateodata,n-ar sta ea locului o secunda,iar acum merge foarte bine(de la zece luni merge)..si de vre-o trei zile incearca sa fuga...doar ca mie-mi sta inima cand o vad cum tremura din toate alea cand alearga....of,of..imi pare rau ca va plictisesc cu "activitatile" mele..
Miri_mik,sa-ti traiasca Bubu cel frumos.Sunteti superbi amandoi.
Carmen,sigur ca vreau sa ne intalnim...poate de data asta chiar reusim!Ce n-as da si eu sa fiu aum in Bucuresti....dar pt mine va mai trececeva timp pana merg acasa...
Bepii...merci pt incurajari...asta inseamna ca pot veni si eu la tenis chiar dc n-am tinut in viata mea o racheta in mana,nu?Desi imi plalce la nebunie tenisul nu m-am incumetat niciodaa se joc...dar cum totul are un inceput,cine stie?
Oana,imi plac tare mult activitatile pe care le aveti impreuna cu copii.In Ro poate in vreo suta de ani!Acolo este evidenta lipsa de interes!Bravo voua!
Scumpi,super misto tunsoarea si culoarea!Imi pare rau pt ceea ce vi-s-a intamplat...
Va pupacesc muuuuult
ardeiash spune:
chiar oana: ce spui tu ca faceti cu copiii mi se pare de-a dreptul periculos... pentru tine cred ca e tare distrativ... daca ai rams agatata! am ras... nu ti-a facut nimeni nici-o poza? dar pt ei? cum se descurca? fac fata?
oanademunck spune:
Buna hai ca am un minut de respiro dupa ce am avut o dimineatza la 220. Michael al meu si-a pierdut autobuzul care il ducea la scoala ca a stat de vorba cu fetele si a trebuit sa il duc eu la scoala(eu habar nu am drumurile pe aici).E, la drum mi-a aratat copilul pe unde da la intors, frate, frate, nu mai stiam stanga dreapta stiam ca parca e drept inainte si apoi stanga da nu a fost asa ca am mers si am mers si nu gaseam nici un indicator decat 2 care ma indicau spre biserici sau unde sa cumpar cartofi de la tarani, am nimerit pe un camp cu porumb cred nu stiu ceva verde oricum. Dupa ce am trecut de 2 ori prin acelasi loc am gasit si un indicator spre brussel si o juma de ora mai tarziu si cateva cantece zbierate (mi-a dat frate-miu un cantec 'coji de portocala'se chema am auzit ca plange maica-mea la el)si il cantam de una singura in masina- am ajuns la destinatie finally
Disperata, nue deloc periculos ceea ce facem, din contra, suntem legati cu trei cabluri groase cat un salam din ala gros ca alta comparatie nu imi vine, cu caskete pe cap, hamuri, doar peretele sa nu cada ca in rest e safe treaba. Poze de ieri nu am dar il tot bat pe colegul meu care a facut pozele si filmele in tabara sa ni le dea(daca stiam ca se misca asa ....)si cand le am vi le arat. Chiar eu vreaus a fac o chestie din asta (si ciupercutza mea vrea-adica sotzu)sa facem o adventure day, sa ne cataram pe pereti, sa facem kaiak pe raurile din ardeni pt ca stiu din astia care organizeaza activitati astfel(cine vrea poate facem ceva impreuna) e distractiv si e ieftin (cam 30 euro de persoana)
Va las acu -v-am zis ca mi-a lesinat calcultorul personal si nu l-am mai putut reanima pana sa plec??Sper sa isi revina ca altfel.....nu stiu
va pup
zmuaaaah!!!
oana
poze aici
'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'
deya spune:
fetelor eu samabata plec sper voi o sa aterizam pe charleroi sau asa ceva
va rog daca puteti sa ma ajutati k o prognozxa meteo cum o sa fie vremea cum e acum si cam ce hianute sa imi iau.
va pup dulce pe toate astept vesti
danyelana spune:
Deya pt week-end-ul asta au anuntat ploaie (e ceva obisnuit aici si oricum astia au un talent sa se insele la meteo) si cam 15-17°C.
Cat timp stati aici?
Dumnezeu sa ne ajute la toti
scumpi spune:
Buna fetele,
Ce mai faceti? Eu sunt f. obosita, azi am fost in vizita( in sfarsit) la o prietena care a nascut cu 2 luni in urma si de-abia acum am ajuns si eu sa o vad si sa-i vad ingerasul...e o dulceata, minunea mica, vai ce drag mi s-a facut de el, l-am tinut in brate si as vrea tare mult si eu gogosica mea
...
Fetele va multumesc tare mult pt. cuvintele frumoase, m-ati facut sa ma simt tare bine si sa mai uit de ce s-a intamplat...
Bepii tocmai asta ma doare, faptul ca al meu munceste f. mult si de-abia apuc sa-l vad si eu si uite ce se intampla...dar ai dreptate, sanatosi sa fim...
Ror esti funny cu platitul dublu al facturilor, e bine, eu mai uit din cand in cand sa le platesc si ma pomenesc ca-mi inchid telefonul...
Oana interesante activitatile cu copiii, pline de actiune...super...
Inca o data va doresc vacanta placuta, cat mai relaxant si mai frumos sa fie...
Deya, aici e vremea schimbatoare, si azi au anuntat ca ploua, dar pana acum nimic...hainute eu zic sa-ti iei si subtiri(tricouri ma refer), dar si mai grosute, cam de primavara asa...
Pupici si o seara placuta
Bepii spune:
Buna seara fetelor,
Azi a fost cam liniste pe forum deci nu prea stiu ce sa va spun. De fapt mai e putin pana incepe Eurovisionul si ne-avand ce face pana atunci mi-am spus sa dau o raita pe aici. Totusi hai sa va spun ce am patit azi: Dupa cum stiti sunt singura si imi tot caut de lucru. Asa ca mi-am propus sa mai dau putin cu sapa in fundul gradinii unde au crescut niste balarii mai mari de un metru. In zelul meu cred ca am deranjat vreun cuib de albine cam ciudate adica mai mari decat cele obisnuite, inchise la culoare si mai rotunjoare. Am uitat sa adaog ca fundul curtii se termina o mica padurice si eu taiam crengile unui copac. In fine au inceput sa-mi dea tarcoale dar mi-am spus ca or sa plece dar in cateva minute s-au inmultit, probabil ca s-au chemat intre ele si una din ele m-a muscat de picior acolo sus f aproape de....dansa. Atunci mi-am dat seama ca nu-i a buna, m-am cam speriat si m-am adpostit in garaj inchizand usa dupa mine. Dupa un timp am iesit, mi-am strans frumusel uneltele si am renuntat sa mai continui. De fapt cred ca nici n-o sa ma mai apropii de locul ala.
Asta am patit eu azi fetelor
Deya, intr-adevar in acest weekend va fi cam uratel afara, adica ploaie dar nu non-stop. Va ma apare si soarele din cand in cand. Cel putin asa arata pe harta meteo. Cum zicea si Dnyelana cam in jur de vreo 17 grade. Deci i-ati umbrela, ceva de ploaie si haine mai usoare. Dar sa sti ca seara e inca racoare deci un pulover sau o gecuta nu strica.
Hai ca ma duc sa-mi pregatesc locul in fata tv. Niste chipsuri, prajiturele, de baut si pisica cea grasa langa mine.
Va pup si va doresc o seara placuta
Bepii
Judecand prea mult oamenii uiti sa iubesti.