Fetele din Belgia (7)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Miri_mik io propun spre votare tot miercuri si tot prin capitala poate la locul celorlate intalniri(Grote Markt sau Grand Place)ca sa stim macar drumul astea care nu suntem din zona. Vii si cu Bub la purtator, te rog eu?!!Sau te rugam noi!!!!Cam pe la 13 e bine, sa nu fie nici prea multe masinutze pe stradutze ca ne 'inerveaza' ??Voi ce zicei(disperata, apropo e ok si pt tine miercuri, ca pe carmencita mea o conving eu nu ca ar trebui convinsa, asa-i puiu mamii????)
Disperata e bine pentru tine joi (ma refer la ce m-ai rugat)????
Bepiiiiiiiiiii, take good care of you!!!!!!Vom face poze pt tine si nu ne vom mai duce la italianul ala de data trecuta asta iti pot promite:)Sper sa aveti o vacantza FRUMOASA si VESELA asa ca tine!!!Te astept cu drag inapoiiii cu poze de vazut si amintiri de povestit!!zmuaaaahhhhh!!!!
restul fetelor,pupici grasani!!!!!
zmuahhhh

poze aici

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

vaz ca atm e in continuare incinsa,,, se lasa cu sport la greu! bine k s-a sfarshitara,, ca nush pe un' ajungeam cu voi! e multumit si barbati-miu,,, la fel si vecinul meu 'talianu,,, toata lumea! bun!

ma oana: scuze... am ametit prin mesajul tau,, ca de altfel prin toate mesajele ,,, ca-s multe si azi ati avut limbaritza ..sau poate k-s obosita,, la greu! deci intalnirea v-ati hitaratara sa fie miercuri la orele 13 tot in brussel ,, tot in grand place,,, tot la hotel de ville. adiktelea in cel mai inalt loc de acolo? sau am inteles eu greshit?
ca dak-i asha e perfect pt mine,,,, nush' pentru bubu dak-i prea cald... dar pt mine e OK,,,, hai sa ne gandim ce facem! cum sarbatorim !

miri mik: eu locuiesc in brussel... e ok pentru mine

salutare !

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

mai vorbim shi maine dak n-am inteles eu bine.....

si haideti sa mai "continuam o data" la capitolul opt ,,,, la acilisha

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput