Fetele din Belgia (7)
Raspunsuri - Pagina 29
ardeiash spune:
am facut niscaiva modificari la urmatoarea pagina.. a 8-a aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77747 .. am scos si semnele de intrebare ... ce nu's de unde-au aparut !!dar am impresia ca am cateva "scapari" ... am uitat pe cineva? mai am de adaugat ceva? cine are timp sa-mi spuna... please
s-auzim numai de bine! si
maggy spune:
Buna dimineata!
Sa mai trezit careva asa de dimineata ca pea cilea in Leuven pana si musca nu bazaie pana pe la 10-11.
Disperata dar pe mine mai uitat?Sau mai omis?
Es multumesc ptr informatii sa stii ca pentru mine i-mi trebuiau sa le cunosc intrucat nu stiu daca ai cetit dar in vara asta i-mi vine fata si va primi si ea carte ca a mea ... n-as dori sa o tin in vacanta urmatoare aici ..ea cand a aflat ca va primi carte ca a mea sa cam pus pe ganduri cel putin eu o inteleg perfect toti prietenii ei sunt acolo iar ea sa stea vara urmatoarea vara pe acilea
Mai are cineva informatii despre subiectul asta?
Va pupicesc...si o zi buna va doresc!!
Dana
miri_mik spune:
deci, va sa zica ne intoarcem la vechiul capitol:) nu-i bai. fac orice numa sa nu ma uit la meci ca nu ma tin balamalele. ma risc:) pierd laptele, dau in foc:) io care n-am nici o treaba cu fotbalul ma trezesc electrizata de invalmaseala din coltul strazii - friterul si-a scos taraba in drum si vinde friti organizat:) e italian. si unde mai pui ca vreo 4 macho belgieni s-au imbracat in zecele lui zidane si s-au amestecat cu mafiotii cartierului:) in orice caz, io ma consum in casa, ei se consuma pe terasa:) atat ca ascult meciul, ca de uitat... oai! sper ca voi traiti mai putin dramatic. orishicum... joaca bine si italienii si francezii:) pacat ca n-am samntsa sa rod si sa scuip a ciuda:)))
miri_mik, fericit mamik
ardeiash spune:
maggy: adevarul e ca n-am avut timp sa ma uit la toate paginile din urma.... am luat-o pe scurtatura.. cine striga, striga.. cine nu.. dar mai putem face modificari, nu-i bai . poate ne ziceti si data de nastere sa va cantam "la multi ani" virtual...
miri_mik: stai lento, ca-i gorasa cu football-ul asta. stii doar ca multi au murit in scaun uitandu-se la meci, nu degeaba e regele!
poate iese bubu vreun campion de-ti suge lapticul infierbantat de aerul mondialelor!! mai stii!!?
cum ramane cu intalnirea? aveti timp liber? ca acum s-au terminat si meciurile... a castigat italia... cum au vrut unii de p-acilea!!! cine-i fericit sa dea de bauuuuuut!! cine-i necajit ... hai sa stam putzin de vorba,,, sa facem shoping de necaz!!!
s-auzim numai de bine! si
maggy spune:
Buna dimineata fetelor!!
Dupa cum se vede a-ti vazut si voi finala... a fost tare..ce mai eu tineam cu italienii nu ca am jumatate de neamuri care locuiesc prin Italia der francezii au castigat si campionatul trecut iar daca castigau si acum era prea mult ptr Zidan care se retrage...!!!
Dar sa las comentariile despre fotbal.... eu nus o microbista inraita ce o amatoare
Disperata data mea de nastere 22 07 '68/rac dar mai mult leu cateodata..si cu o fetita de 16 ani si 4 luni...o varstra fooooarte dificila...Dupa cum vad bepii mai are baiatul mai mare in rest...sau gresesc???Corectati-ma si voi..
miri_mik spune:
i-am iubit pe francezi aseara! si azi ii mai iubesc da-mi pare rau pt ei. italienii or jucat si ei bine, da oricum, sa joci mondiala din 11 m... e loterie:( nu-i bai, peste 4 ani. si zidane... sunt convinsa ca o fi avut dreptate cu "lovitura de bour", ca uneori... parca vezi negru in fata ochilor, si unde mai pui tensiunea unei cupe mondiale:)
atat, gata, ca s-o terminat cupa, s-o terminat si cu efuziunea mea folbalistica. oana, acu am spart purcelul cu economii, hai sa dau de baut:) poate cuocazia asta mai vin si alte gagici. ce ziceti fetele?
miri_mik, fericit mamik
aldaesme spune:
Salutare natiune,
Am avut, cel putin pe plan "emotional sportiv" un uikend de zile mari. La Wimbledon, a castigat la fete Mauresmo, imi doream asta mult, pentru ea, sa aiba si ea un titlu castigat fara dubii (cel din Australia a fost castigat si datorita faptului ca s-a retras Henin, acu' numa' bine tot pe Henin a batut-o), la masculi a castigat eternul meu favorit Federer si in sfarsiiiiit l-a batut pe Nadal anul asta. Finala mica a casitgat-o Germania (la orice campionat tin cu Italia si Germania, acu' au avut ghinion ca s-au vazut in semi) iar finala mare a castigat-o....Italia. De dimineata ascult intr-una imnul Italiei :)
In Leuven a inceput de vineri Beleuvenisen, nu stiu daca ati fost p-acolo, dar vinerea asta a fost senzational. Cel mai mult mi-au placut cei din Grote Markt, ii cheama Boom Bal, si chiar au facut bal, a fost genial, am dansat cu sotul un vals, ceva Andante si o chestie din sudul frantei si am ramas impresionata de cate tipuri de dans traditional cunoaste tineretul Leuvenului. De-abia astept uikendul viitor. Apropo...maine sunt libera (traisca buna Flandra) asa ca maggy daca ai chef si timp maine de un suc o cafea prin oras ne putem vedea :)
o zi geniala tuturor,
Esme
oanademunck spune:
Buna fete!
Intalnirea asta e maine sau poimaine ca nu s-a specificat(joi nu se pune ca-i dupa miercuri si vineri e post, asa ca va rog marti sau miercuri)?!Din nou in capitala tarii asteia sau prin provincie?!
Dragele si carele mele, echipa mia di core (sau sufletus) castiga(pe asta nu il pot italieni ca suna naspa varianta mea). Am inceput seara imbracati specific respectiv eu tricou cu squadra sotzu esarfa cu italia, eu pozitionata pe canapeaua din stanga terenului, el pozitionat central. Cosminica(purcelusul nota bene)a fost mutat la vestiare intr-o incercare de a-i proteja urechile si nervii. Prima repriza a trecut cu bine fara accidentari, in repriza a doua insa cand se lasase seara si am incercat sa iau contra conometru ceva din frigider m-am accidentat in coltul de la masa moment in care am facut si schimb de terenuri cu sotzu, lasandu-ma pe mine ranita in pozitie centrala in fatza ecranului. Si acolo am ramas pana la penaltiuri ca dupa alea au inceput urlete, imbratisari, telefoane la cumnatu italian care viziona showul cu alti 300 de italieni undeva prin brussel, telefoane la nepotu si nepoata si aia italieni si la toate neamurile cu sange din asta (io-s putin cam disperata de italia si nu doar la fotbal asa ca ma iertati
)
Din pacate la wimbledon nu am avut parte de tot atata fericire,io tinand cu oricine da nu cu federer(sorry esme) si saracu Nadal a plecat acasa doar cu farfuria anul asta. Aceeasi poveste si la fete, unde as fi vrut sa o vad pe justin alaturi de celelalte 9 castigatoare de Grand Slam.
Miri_mik ai spart purcelul insemneaza ca ma scoti la o savarina?????????
Bepii ai plecat sau pe unde esti???
Carmen?????????????????????????????Vara-vara da va duce omu lipsa!!!
pupici italienesti
poze aici
'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'
Bepii spune:
Bine v-am regasit fetele,
Iata ca ma ajuns si la pagina 20!!! Deci pot spune ca e destula aglomeratie pe aici si ma bucur tare mult. Eu nu prea am stat pe acasa in ultimele zile si atunci cand am fost acasa, am avut atatea de facut.....
Oana, inca mai sunt acasa si nu prea....adica inca n-am plecat in concediu dar nici n-am prea stat acasa. O sa plecam miercuri dimineata pt ca al meu sot inca nu si-a terminat treburile la firma si a trebuit sa mai stam vreo 2 zile. Dar nu-i nimic, pana la sfarsitul lunii pana tine concediul avem destula vreme de hoinarit.
O sa-mi fie dor de voi toate si-mi pare f rau ca nu pot veni si eu la intalnirea pe care o planuiti. Sa faceti neaparat poze si sa le puneti in contul nostru de la yahoo photos ca sa va vad si eu, bine? Va rog frumooooos te tot.
Am urmarit si eu finala de fotbal si din fericire n-am avut vreo echipa favorita pt ca ambele tari imi sunt simpatice dar m-a socat gestul gratuit al lui Zidane, a fost o mare greseala din partea lui care poate ca i-au costat victoria sau poate nu......poate ca era deja scris acolo in stele ca Italia sa castige. Dar am fost in schimb tare dezamagita ca Justine nu a castigat Wimbledonul. Daca Kim a nostra nu a putut macar Justine care imi este la fel de draga. Dar n-a fost sa fie....
Es, ti-am trimis un mesaj pe PM, l-ai primit? Iti multumesc pt mesajul tau
Maggy, cum te mai simti, te-ai refacut? Esti o fericita ca in curand iti vei vedea fata.
Eu mi-am luat ramas bun de la fiul meu sambata cand am fost la Amsterdam sa-i mai iau din bagaje ca si-a terminat trainingul si in curand va incepe munca in Bucuresti. Deci o sa-l vad mai rarut de-acum incolo si asta ma doare pt ca m-am obisnuit sa-l vad regulat si mi-e greu sa-l stiu departe de mine.
Disperata, pe unde mai umbli draguta? Azi te-am sunat pe fix si pe mobil sa te mai intreb de sanatate dar.....nimic. Cum se simt parintii tai? Sper ca f bine.
Cand o sa ma intorc o sa pun pozele pe link ca sa vi le arat si voua.
O sa-mi fie dor de voi dragutelor chiar daca pe marea majoritate va stiu doar virtual. Dar sper sa fie o chestiune de timp, nu?
Carmen, tu ce-ai mai facut ca nu te vad deloc pe aici? Esti bine?
Miri_mik, pupa-l pe Bubu dulce si apasat de la mine si sa sti ca abia astept sa-l vad si eu
Le pup dulce pe amandoi obrajii (vorba lu' Oana) pe toate fetele de pe acest forum si va doresc tot ce va doriti voi.
Bepii
Judecand prea mult oamenii uiti sa iubesti.
miri_mik spune:
oana mama, zici tu cand s asinucid porcul de portelan, sa fie marti sau miercuri, poate mai bine miercuri, si de preferinta la capitala, ca pana in antwerpen nush cum as ajunge. si daca abia m-am incumetat cu caruciorul pe scari rulante, singura... imagineaza-ti cum as fi in gara:))
bepii, executat:) pupat bubu si inainte si dupa baie si in timpul papicii si cam tot timpul:) si mai incape:) sa aveti vacanta frumoasa si insorita:)
disperata, ce zici? vii la brux? nu mai stiu cu cine ai tinut la meci da nu-i bai, nu mai conteaza:))) de fapt e invitatie generala. cine are chef de vizita in brux miercuri? de stat la terasa si palavragit o vreme?
ajtept raspuns:)))
muuuuuuuuuah!
miri_mik, fericit mamik