vergeturi pe burtica

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Mie mi-au aparut cateva vergeturi pe sanul drept. Am folosit initial Sanosan, dar nu mi-a placut deloc. Acum am trecut la Mustela Antivergeturi si mi se pare super buna, se intinde f usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, mie inca nu mi-au aparut, insa sunt de-abia la inceput. Ma dau cu Galenic / Elancil - am 14 sapt.

Eu port sutien permanent afara din casa, iar in casa port bustiera tot timpul (am sanii destul de maricei, iar acum pocnesc :)), tocmai, pt a evita sa se lase.

Sora mea este in 7 luni jumate si s-a dat cu crema de galbenele. Nu are deloc vergeturi pe burtica si este super-hidratata, insa crema este f grasa si nu te poti da decat seara. Ea sta acasa, asa ca nu-i problema.

Pupi, Ingeras14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Eu sunt in 27sapt+ si mi-au aparut vergeturi pe burta inca de pe la 9-10 saptamani...m-am sfatuit si cu doctrita mea ginecolog si a fost de parere ca daca apar greu mai scapi de ele....deh trebuie sa facem sacrificii pt bebe....si eu am folosit crema de la Elancyl si m-i s-a parut bunuta....adica le-a mai estompat...sarcina usoara si bebei sanatosi.....


27+

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Am folosit si Elencyl..insa de cand am luat prima data Mustela..la ea am ramas. Sunt super bune produsele Mustela. Am aproape 38 sapt si nici o vergetura.

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shihana spune:

Buna fetelor.
Eu sunt o burtica de 34 sapt si pana acum ( sa ma fereasca Dumnezeu si de acum incolo), nu mi-a aparut nici o liniuta..Nici pe masivul burtoi nici pe sani..Eu folosesc si chiar imi place cum "ma atinge" Aslavital-lapte antivergeturi..Vi-l recomand cu caldura..E si accesibil ca pret si bun..

Va doresc sarcina usoara si sa nu uitati ca exista o vorba: " O femeie are nevoie de 9 luni sa devina mama si o mama are nevoie de alte 9 luni sa redevina femeie!!"..

Shihana 34W

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Buna fetelor,

Parerea mea este ca vergeturile se fac nu numai in sarcina dar si in viata de zi cu zi, de regula prin cresteri sau scaderi in greutate mai mult sau mai putin bruste, care solicita pielea. Ele se formeaza prin ruperea fibrelor de colagen.

Sincer, eu cred ca si in sarcina trebuie sa ne gandim la o alimentatie sanatoasa si optima, sa mancam multe fructe si legume care nu ingrasa, carne slaba. Trebuie sa evitam sa mancam paine si fainoase multe, dulciuri etc. Eu nu cred in pofte, este o dorinta de rasfat si atat.

Personal, eu fac masaj de relaxare de 3 ori pe saptamana si vreau sa va spun fetelor ca ma simt excelent.

Cu 3 luni inainte de a ramane insarcinata m-am pus pe schimbat alimentatia si pe facut sport (aerobic + fitness) si am reusit sa dau jos 7 kg fara sa am o vergetura. Repet cu sport si cu masaj.

Acum continui cu aceeasi alimentatie sanatoasa si nu am luat nici un gram in plus deocamdata. Mai merg la piscina din cand in cand iar dupa 14 saptamani o sa merg la gimnastica pt. gravide.

Eu cred cu tarie ca cel mai bun remediu anti-vergeturi este nu stai ci sa faci ceva miscare, sa faci masaj si sa ai o alimentatie bogata in fructe, legume si fibre.

Sper ca v-am fost de folos. Sa dea Domnul sa ne fie la toate bine.

Multi

Aventura 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Orice crema, indiferent de firma...antivergeturi...poate diminua doar aparitia acestora!!!
Calitatea pielii este cea mai importanta (colagenul continut si gradul de hidratare)! Eu una m-am dat doar cu o crema obisnunita cu vitamine...si asta cand imi aminteam...am avut si ditamai burtoiul tzuguiat in fatza...si NU AM AVUT NICI O VERGETURA...mi-au crescut si sanii...la fel, NICI O VERGETURA!!!(si pe ei nu m-am dat aproape de loc cu creme!!!)

Acum sunt in 25 saptamani...la fel...pana acum (Doamne ajuta sa fie la fel ca la prima sarcina!!!)...

Si mai cred ca sustinerea burticii (lejer, insa sustinere) si a sanilor, este foarte importanta!!!

Pentru psihic, daca credeti ca va ajuta creme de 7-8 sute mii tubul, si cremutul de 3-4 ori pe zi (pe caldurile astea...), DE CE NU??? Dar nu trebuie blamate neaparat produsele cosmetice!!!

VA pup si la cat mai putine vergeturi!

Ramona (25 sapt., pentru a doua oara mamica!!!)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"



Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Eu acum am 33 de saptamani si pot spune ca m-am umplut efectiv de vergeturi pe coapse si fese. Pe burtica si pe sani nu am inca, sper nici sa nu apara. Si mi-au mai aparut cateva la gambe dar mai putine. Si am folosit si eu creme, Bio-oil care aici e f scump si ii face reclama ca vai nu ai sa ai nici o vergetura daca te dai cu el si crema Avent special pt gravidutze.
La mine cred ca a contribuit si faptul ca inainte de a ramane insarcinata m-am ingrasat f tare de la anticonceptionale 15 kg in plus si dupa ce m-am lasat de ele la vreo 3 luni am ramas insarcinata si am pornit cu sarcina de la 65 de kg, in primele 3 luni am slabit pana la 60 si acum am 78, asta la o inaltime de 1,66 m.
Tot ce pot spera este ca dupa ce nasc si termin cu alaptatul sa folosesc creme speciale si sa merg la ceva tratamente la salon niste masaj, niste impachetari si sa repar ce se poate repara.
Si tin sa mentionez ca mama mea de ex nu a avut o sg vergetura in viata ei, nici in timpul sarcinii nici dupa si nici dupa miile de diete tinute, ea are ceva pb cu greutatea.

Sarcina usoara in continuare la toate fetele si la cat mai putine vergeturi!

------------------------
33+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

eu am nascut de aproape 6 luni (prima sarcina) si nu am facut nici macar o vergetura, nici pe burtica nici pe sani. am folosit o crema antivergeturi inca din prima luna de sarcina (sanosan ) si va sfatuiesc pe toate sa folositi creme; e pacat daca puteti sa preveniti sa nu o faceti

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salut fetelor, eu sunt la a 3-a sarcina si nici o vergetura.
La primul bb nu m-am dat cu nimic, la al 2-lea am incercat o crema anti-vergeturi iar, acum la fel si inca arata ca la 18 ani nu am probleme.Nici pe sini nu au aparut in schimb s-au lasat caci si eu ca altele nu am purtat sutien tot timpul(si ininte si dupa sarcina trebuie sustinuti tot timpul, nu trebuie lasa-ti de capul lor).Acum am 19 sapt. o sa vad pina la 40 ce se va intimpla.
pa sarcini usoare.

Mamicuta de printese-Andra si Sara.

Mergi la inceput