Oja Avon!

Fetelor am fost acum 5 zile la manichiura si nu imi vine sa cred ca inca nu a sarit oja....e super...ceva de la Avon...cu toate ca am spalat vese si ieri chiar si haine.....Merita toti banii...eu am cumparat si produse mai scumpe....dar...sunt dezastru.....
Raspunsuri

Guestus spune:
quote:
Initial creeata de loneanbianca
Fetelor am fost acum 5 zile la manichiura si nu imi vine sa cred ca inca nu a sarit oja....e super...ceva de la Avon...cu toate ca am spalat vese si ieri chiar si haine.....Merita toti banii...eu am cumparat si produse mai scumpe....dar...sunt dezastru.....
Poze
"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat
politia." Jeff Marder.
Probabil ca in ultimele 5 zile nu ai facut nimic manual.

mira_m spune:
quote:
Originally posted by Guestusquote:
Initial creeata de loneanbianca
Poze
"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat
politia." Jeff Marder.
Probabil ca in ultimele 5 zile nu ai facut nimic manual.

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami

lavinai spune:
si eu mi le-am facut si tot cu oja avon (chiar ma mirat la un salon cu renume foloseau oja avon) si pot spune ca mai mult de 2-3 zile nu a tinut!!!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....

Ana-Maria21 spune:
Ma bucur ca tie iti place oja de la Avon dar mie una mi se pare varza..am folosit mai mult de o data si a sarit repede oja.Mi se pare mai buna chiar si oja Gabrini pe care o cumparam din piata sau de la oricare magazin decat oja Avon.
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Siminaf spune:
Eu foloseam oja mentionata si ma tinea cel putin 7 zile! Mentionez pt. curiosi gen Guestus ca spalam vasele si hainele (neavind masina de spalat!), plus spalat pe jos pe gresie si facut curat in restul casei. Dupa cam 7 zile o stergeam eu, sa dau cu alta, pt. ca se vedea deja unghia crescuta. Iar oja era ca in prima zi. Evident, nu orice oja de la ei este la fel de buna. Mai sint si modele mai ieftinute, pt. tineret parca, nu asa de buna...
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Noi 3, cu Raluca in burtica
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula

anca tanasica spune:
pai io tocmai mi.am lipit d.aia cu aplicare uscata...adica nu tocmai...acu' o sapt...si e super!!!! nu s.a ciobit deloc...da' cred ca tb sa o dau io jos ca a crescut deja unghia...si nu se vede prea bine
si am reusit si io sa.mi las unghiile mai lungi...ca le si protejeaza...v.o recomand!
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
http://www.magnetoterapie.ro

Ana-Maria21 spune:
Atunci inseamna ca sunt 2 tipuri de oje la Avon..una mai buna si una mai proasta,probabil eu am cumparat de aia mai ieftina si proasta.
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

CristinaT spune:
Pe mine ofertele de oja de la avon ma tin 2-3 zile. Nici nu vreau s ma aud de ele.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Stefana spune:
Care dintre voi e reprezentant Avon?
It's nice to be important, but it's more important to be nice

svety spune:
Eu nu-s nici pro, nici contra Avon, nu-s nici reprezentanta dar am folosit oje din gama Avon Arabian Glow si intr-adevar nu s-a cojit si m-a tinut o saptamana pana dadea urat ca-mi crestea unghia. Numai cum minunea tine sa nu zic chiar 3 zile, ci 7, am ajuns cu unghiile taiate pana la carne: oja asta mi le-a statificat cumplit, de mi s-au rupt de la jumatea unghiei
. Abia am dus-o pana mai sus s-o pot taia...si aveam niste unghii...cu toate vasele si tot smotru'.
mamide dani
cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">