Oja Avon!
Raspunsuri - Pagina 2

Siminaf spune:
quote:
Originally posted by Stefana
Care dintre voi e reprezentant Avon?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Daca crezi ca de asta o laud, ai luat tzeapaaa!!! Nu-s!!!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Noi 3, cu Raluca in burtica
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula

teodora35 spune:
cu oja avon intradevar nici pe mine nu m-a tinut mai mult de 2-3 zile si in plus de asta cind iti comanzi o culoare anume te trezesti ca oja pe care o primesti este diferita mult de ce ai comandat tu acelasi lucru se intimpla si cu rujurile asa ca eu una am renuntat mai bine prefer sa imi cumpar ceea ce vad cu ochii mei
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

mate spune:
Eu folosesc NUMAI oja Avon,am renuntat la toate revloanele maxfactorile si lorealele scumpe si proaste.Pe mine oja ma tine o saptamana in conditiile in care nu spal vase sau rufe dar in rest fac cam tot ce trebuie facut in casa.Este super.
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama
Cine da din coate...departe ajunge...

Siminaf spune:
Deci pareri f.f. impartite. E clar: depinde si de oja cumparata (eu nu am luat niciodata decit din cea mai scumpa de la ei) si probabil si de unghiile fiecareia. Mie nu mi s-au decojit, exfoliat, stratificat, etc. Nimic din toate astea. E drept ca prin natura meseriei nici unghii lungi nu am, dar orisicit... Am unghii sanatoase si sub oja. Asta era ideea.
Virsta Deiu
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula

mira_m spune:
Eu nu mai am incredere in produsele acestei "firme" Am facut o iritatie urata de la un fond de ten, o arsura superficiala de nus tiam ce am.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea
MS]( mai 2004)

Siminaf spune:
Uite, seios, nu vreau sa le iau apararea, ca nu am nici un folos, dar nu stiu ce au unii cu firme din astea, care nu vind in magazine. Eu sint f.f.f. alergica din cauza Niveei nemtesti pe care am folosit-o odata si am facut urit de tot pe toata fatza (cu ochi cu tot). Si era originala, din Germania. Tot asa, sint alergica la Bourjois, am crezut ca ma si sufoc de la o pudra. Si altele.
Eu m-am bucurat cind am putut folosi in sfirsit un fond de ten bun, care nu arata ca o masca pe fatza, fara sa fac alergie de la el. Si numai de la ei am gasit asa ceva. Dupa ceva mai mult de 8 ani de incercari. Timp in care alergia mea s-a accentuat. De unde nu eram sensibila decit la unele produse, ale citorva firme, acum nu suport decit citeva (le pot numara pe degete).
Deci multe din aceste iritatii depind de reactia persoanei. Unei persoane ii da o reactie groaznica si la inca 100 merge perfect. Ata ete!
Virsta Deiu
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula

mira_m spune:
Dermatologul cand m-a vazut m-a si intrebat daca folosesc Oriflame sau Avon.
Nu vreau sa le fac reclama proasta, cred doar ca numai ambalajul e de produsele astea.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea
MS]( mai 2004)

nushulica spune:
mi-am luat o singura data o oja de la avon si cred ca nu am avut in viata mea o oja mai proasta
la fel am patit si cu una de la oriflame pe care mi-am luat-o acu vreo 2 luni si se intinde foarte bine dar a doau zi nu o mai ai pe degete intreaga
cel mai mult imi place oja de la revlon...e cea mai buna pentru mine
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mirela72 spune:
Si eu tot de Revlon sunt cea mai multumita, aia chiar tine o saptamana.
Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica

Artemis1578 spune:
oja pt manichiura french care e super bla bla bla ma tine o zi , din a doua incepe sa sara! e la fel de proasta ca cele din piata pe care le gasesti in cantitati industriale la tarabe! in restprodusele Avon sunt ok ca si calitate dat fiind faptul ca sunt mai mult decat acceptabile ca pret!
Anka si Ubitu