Oja Avon!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Initial creeata de loneanbianca

Fetelor am fost acum 5 zile la manichiura si nu imi vine sa cred ca inca nu a sarit oja....e super...ceva de la Avon...cu toate ca am spalat vese si ieri chiar si haine.....Merita toti banii...eu am cumparat si produse mai scumpe....dar...sunt dezastru.....

Poze

"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat
politia." Jeff Marder.

Probabil ca in ultimele 5 zile nu ai facut nimic manual.

parol! Guestus are dreptate! (de data asta)

io mi-am facut manichiura vineri seara, la cosmetica, nu acasa ... si luni seara aveam oja (Avon) sarita! Cu toate ca n-am facut lucru (foarte) manual asa ca...sorry, oja Avon la mine n-a trecut testul!

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Am si eu o oja Avon si intr-adevar tine destul de mult fara sa se cojeasca, dar nu-mi place deloc ca nu se intinde uniform, raman dungi si nici nu arata asa sidefata ca in poza:)
Deci nu-mi place, vreau sa scap de ea

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Era vb de NAILWEAR culoarea Ametyst....si pe bune ca maine am o saptamina, am spalat si vase si citeva hainute cu mina....si abea daca se vede ceva. EAcum cred ca e si la reducere cam la 100 mii super buna....si eu am incercat si de alea scumpe si sar imediat./////le tin in sertar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Pana la urma care oja-i buna??M-am uitat ieri in catalogul de la Avon la oja Arabian Glow dar n-are culoarea care-mi place mie, adica rosieEu spal vase in fiecare zi, asa ca am nevoie de una care sa ma tina vreo saptamana.
Off topic:ce ziceti de rujul ala rezistent la transfer de la Avon, e bun??

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu sunt multumita de oja de la Avon. Si spal vase la greu, de rufe nu mai vorbim de cand a venit pe luma pitica mea. Cred ca conteaza si calitatea unghiilor si modul de aplicare al ojei.
Iar rujul rezistent la transfer, la mine a tinut, la o prietena nu, desi e absolut la fel. So....depinde
A, cremele sau fondurile de ten nu-mi priesc deloc, am facut o dermatita nasoala de la ele.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 4 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katie spune:

quote:
Originally posted by loneanbianca

Era vb de NAILWEAR culoarea Ametyst....si pe bune ca maine am o saptamina, am spalat si vase si citeva hainute cu mina....si abea daca se vede ceva.

Ce coincidenta... chiar citeam subiectul si ma amuzam de discutiile iscate de la o sticluta de oja amarata... si ma gandeam... "da' ma... sunt unele mai bune, unele mai proaste... oricum am eu una super...da' n-are rost sa ma bag si eu ca musca in lapte...", dar sunt de acord cu tine, oja asta in afara de faptul ca e o culoare super (mie imi plac reflexele aurii din ea) este intr-adevar foarte rezistenta. Dar nu toate sunt asa, ca am mai folosit eu si altele. Chiar din aceeasi gama.
Explicatia cred ca se gaseste chiar in chestia aia care ii da reflexele aurii, despre care ulterior am vazut in catalog ca se numeste "praf de diamant"

Daca pentru o problema exista solutie, atunci n-ai de ce sa-ti faci griji. Daca pentru o problema nu exista solutie, grijile sunt inutile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sununki spune:

mai fete, daca voi ati gasit vreo oja care, dupa ce bucataresti vreo 3 ore si mai faci si curat inca 2, tot nu a sarit, spuneti-mi si mie marca! am folosit si avon si oriflame si rimmel si l'oreal, nik... cred ca singura solutie e sa ne facem unghiile dupa ce terminam treaba prin casa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Pai, tocmai despre asta era vorba p-aici... Si eu fac treaba prin casa ("munca de jos", nu gluma) si dupa 6-7 zile tre' sa-mi dau oja jos nu pt. ca ar fi "sarit", ci pt. ca se vede urit cum a crescut unghia!

Edit ca sa rectific: toata povestirea mea e la trecut, adica atunci cind eram in Ro inca, pt. ca acum stau acasa si toata munca mea e acasa, asa ca nu am de ce sa ma dau cu oja...

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Noi 3, cu Raluca in burtica
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Si eu am cumparat oja pt manichiura french, nu este de calitate sare "smaltul" imediat.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

in primul rand sunt mai multe tipuri de oja avon, cred ca fiecare vorbeste despre alta ..... ulele sunt bune, altele foarte bune si altele proaste .... deci depinde si de cat de umede sunt unghiile, daca sunteti cumva date cu crema inainte de a va pune oja, si chiar de aspectul unghiei voastre, mai aspra mai lucioasa ... ca si tenul unghia este de mai multe feluri

hai sa nu generalizam ca oja avon e proasta si basta, poate ca nu o folositi cum trebuie

eu una sunt incantata de oja avon ... gatesc zilnic, ma spal pe maini nin stop, culmea am sadit si flori in pamant lucrand fara manusi, chiar se minunau colegele ca nu s-a dus oja deloc de pe unghii ... o dau jos si ma fac dinou o singura data pe saptamana de plictiseala si ca sa arate totusi proaspata

nu dati cu rosii, asta e parerea mea, nu trebuie sa aveti aceeasi parere

ANDANII

Mergi la inceput