La France (54)
Raspunsuri - Pagina 8
chatonel spune:
quote:
Originally posted by AB
P.S Nu-mi mere tasta de spatiu.... asa ca se vor vedea adesea chestii de genul euvaiubescpe toate
eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)
ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!
am remarcat
Toulouse, la ville rose
lorena_andreianu spune:
Mihiasiro, acu' spui?! Bafta multa femeii... ca noi... avem loc la jardin d'enfants, fetelor!!! Nici nu-mi revin! Ieri a sunat o tanti sa ne spuna si azi a venit curierul! Ma cam sperie ideea sa-l las toata ziua departe de mine si stiu ca o sa-i fie greu si lui, insa ar fi cazul sa ma pun si eu pe treaba! Uite cum se aranjeaza lucrurile de la sine...
Aurelia, felicitari pentru terminarea scolii. La toamna iti iau eu locul cu vaicaritul. Si eu tot doi ani fac... Vai de lume!
Mai am o veste... ieri am fost si mi-am luat cartea de sejour pe 10 ani! Am scapat si cu asta... mai e nationalitatea...
Va pup pe toate si we placut!
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
chatonel spune:
curcubeule, ne pusesi niste poze!!! lupa n-ai bagat-o-n dotare cind le-ai incarcat pe yahoo? :P Povesteste si tu despre ziua aia frumoasa ca pare un chef de pomina colo si nu se vede mare lucru!!!
Aurasule, dadusi de beut pe-aci si scapai momentul? Noroc :)
Toulouse, la ville rose
lu.more spune:
E rost de baut, yupi!
Bravo, Aurelia, si bafta la examene!
Lorena, ma bucur si eu alaturi de tine pentru vestile bune!
ABusor, la argou nu ma bag, fie el si-n romana. Dar eu cred ca Gheorghe (asa-l cheama) o sa aiba morcovul destul de bine bagat, ca sa-si aduca aminte sa vorbeasca romaneste. Interesul lui, c-altfel ii spun lui Meosieo Leo Presidan ca prevenitul isi bate joc de noi amandoi.
Sunt in cautare de termeni echivalenti in romana ai unora din franceza. Ca-n franceza stiu ce-nseamna, dar trebuie sa-i traduc lui Gheorghe. De exemplu "3 mois avec sursis" = "3 luni cu suspendare".s.a.m.d.
Mai vin.
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
AB spune:
Lorena wowsuper... mey sunt invidioasaaaa datot imi pare bini pentru tini.
[Lulu] dac-o fi stresat Gheorghe si numa nimereste romaneasca academica
Daca te ajuta uita niste dictionare juridice online:
http://www.avoconsult.ro/dictionare/dictionare.html
Si acestadesi zice doar enlez roman si"vicevercea"are s-optiune francais si desi nu zice linkul especializat in termeni juridici, iar in engleza chiar era bun
http://www.romaniantranslationsonline.com/Dictionary/English/Romanian/
Chatonel ce nu stii tu e ca toate pauzele la bag cu soarecul lasfarsit.... ioi... si-s pedepsita si nu-mi schimba Micha tastatura la laptop. Cica-s risipitoare.
eibi si ceata de pitigoi
chatonel spune:
las' ABurici ca si mie-mi zice la fel al meu noroc ca nu las la vedere conturile mele :)
In alta ordine de idei, fusei la gamazin (sepia) si vazui o rochita teribil de frumoasa: rosie cu tull negru pe dedesupt, fara bretele (adica cu ele, da se poarta si fara) si cu siret la spate d-ala de se stringe numai de frumusete, adica se viede piala ... mah si 38 mai era doar una, cu-n defect la balene si facea un pliu uritel in fata, pe piept!!! ce ma oftic, da cica mai aduce sapt ce vine!!! Aratam ca un mac in ea!!!
Toulouse, la ville rose
frunzaverde2 spune:
[quote]Originally posted by AB
mihiasiro ce pacat ca-s in Proventa....Dar poate pe vacanta ar interesa-o sa vina?
-----------------
Cel mai bine e sa o suni direct la numerele pe care le-am lasat mai inainte. Daca tu ai nevoie de ea chiar acum si nevoie full time si poti sa o gazduiesti cred ca nu o deranjeaza sa fie in Proventa.
cait spune:
Maria vb la telefon despre traducere ca mi-e lene s ascriu tot ce am facut eu aici.zi-mi daca maine seara dupa 9 esti aksa si te sun.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Mirunda spune:
Aoaleu, Chatonel, ce te invidiez...auzi, 38...Eu ma lupt cu 42 Mai fetelor, nu aveti voi o reteta de slabit care sa si fonctioneze?
AB spune:
quote:
Originally posted by mihiasiro
[quote]Originally posted by AB
mihiasiro ce pacat ca-s in Proventa....Dar poate pe vacanta ar interesa-o sa vina?
-----------------
Cel mai bine e sa o suni direct la numerele pe care le-am lasat mai inainte. Daca tu ai nevoie de ea chiar acum si nevoie full time si poti sa o gazduiesti cred ca nu o deranjeaza sa fie in Proventa.
------------------------
Fericiti cei curati cu inima ...
No,uite am sunat-o, dar am picat pe robot. O fi probabil la biserica. Da da si mie un PM cu numele/prenumele tau..ca-mi veneasazic va sun din partea lui mihaisiro
Mirunda o bona problematica? de la 64.5 ajunsei la 63 intr-o sapotamana.... Dac-o tin tot asa ajung la vechiul 53... Inca-mi tin hainele si ma uit otfand la ele
Auzi Lulu si Oana si cine mai e prin zona, sau vrea sa ajunga... veniti wkd urmator? Sa dau si io o sampanie ceva? Nu vreti alcool va fac un biberon cu laptic
eibi si ceata de pitigoi