La France (54)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arcenciel spune:

Merci Mik de sfat. Am vazut deja ceva care imi convine de la Baby Confort.
O sa iau un landou, fiindca sunt destul de calatori, vom dormi destul de des la bunici, si cred ca un landou e practic si pentru la inceput patutul imi pare cam mare! Imi e teama sa nu se simta cam pierdut in atata spatiu dupa lunile petrecute in burtic.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

la aia care au pus-o degeaba pe arcenciel pe drumuri cu burtica ei! Nu puteau sa dea un telefon? arcenciel, linisteste-te!

Auras, ce sa fac si eu daca bananai des pe forum, ma fac "moderatoare". Merci, am rezolvat cu Sibylle.

Mikule, taci mai rar.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

mik, valeu, nu sunt functionar, da'ce ai cu mine? Acuma serios, nici nu cred ca se mai 'fac' functionari, sau daca 'apar' sunt foarte putini, acuma la moda sunt 'contractualii'. Tu lucrezi 4/5? Cu emlpoyeur-ul m-as intelege io dar nu stiu ce sa fac cu astia de la CAF, nu am priceput ce treaba mai au si ei in toata povestea asta?!
arcenciel, asa citisem si io ca bebele vrea sa fie in spatiu restrans, insa piticania mea a dormit inca din prima zi pe spate si cu bratele larg desfacute in lateral, asa doarme si acuma, are o pozitie foarte relaxata. Intr-un landou nu ar fi avut loc sa doarma asa. de fapt, ma intreb de unde tot apar toate axiomele astea despre ceea ce simt si gandesc bebelusii, de fapt nimeni habar nu are, toate sunt doar presupuneri.

Gata,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Aurelia of si vai. Pacat di verisoara... ata ete.
Arcenciel si io zic niet landou! Cursuri de integrare,upss olandezii aveau de prin 97....un an parca zi de zi lucratoare 8 ore casa n-ai probleme de rdv
Doruletz iete di unde scot afirmatiile despre bebei... Statistic, da zau ca nu-s io de vina.

Hai sa radeti de ce am facut cu nounou-ul azi...si sazic chapeuau lui Doruletz si ideii cu securitatea jobului... Ca metodele americanecu stimularea, adusul de material sa-i faca job-ul linistit n-or mers.
Voiam si io sa vad di ce e mandrul ragusit de plans.... au ras fetele si mi-au zis sa pun webcams-altele...Si vorbesc eu cu Micha (care in orice moment critic e plecat aiurea:))si ma trimite sa-nregistrez cu un micro-player-recorder de MP3. N-am gasit evident instructiunile si eram foc de suparata si pierduta. Dar am apasat si eu tot ce am putut ca saaratecat mai ciudat ...si l-am pus in gentoi....asa mai abscons da nu foarte.... Ehh si dupace toataziuastatui pe ace si DC....in locde lucru...imi gasesc pruncul bine. Nu grozav, dar neplans, neragusit, nevomitat.... normal. A naibii tehnica asta!

eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)

ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!

Mergi la inceput

Andreea, foloseste tehnica mai des. Iar nu am somn, vi pe chat la "prieteni"?

Dorulet, noi stim ce simt bebeii, doar am fost si noi bebeii, ne aducem aminte.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE
1 2 3

Mergi la inceput

Nu de alta, dar in seara asta nu am mai vazut film trist, am vazut o tampenie, "Eclair de lune", cu Cher si Nicolas Cage. Nu vi-l recomand. Asta daca nu l-ati vazut, ca e de acum aproape 20 ani.

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3

Mergi la inceput

La multi ani Blinki cu intarziere de doua ore jumate!!!! Sa fi sanatoasa si fericita!

Eu mi-s somnambula rau...

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

La multi ani ! pentru AB si pentru Blinky !

Raspund fuga lui Doruletz : la CAF se face o declaratie de "travail au temps partiel", uita-te deci pe site-ul de la CAF, rubrica : Toutes les prestations -> PAJE -> complement de libre choix d'activite si complement de libre choix de garde. (eu nu mai sunt la curent because copii mari).
Da, eu sunt cu 80% din norma.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by arcenciel
Dama, am vazut ca esti la Toulouse... imi poti spune la ce clinica/spital ai nascut?
Cu multumiri....

Arcenciel, da sunt in Toulouse...am nascut la Clinique Sarrus Teinturiers si daca ar mai fi sa nasc tot acolo as face...am fost tratata bine si servire ca de hotel, conditii asemenea...uite www.clinique-sarrus-teinturiers.fr/" target="_blank">aici despre ea sau www.topdesmaternites.com/index.php3" target="_blank">in topul maternitatilor. Legat de carucior, eu i-am luat lui David unul de la Chicco cu landou si scaun de masina care se fixeaza. Landoul l-am folosit doar 3 luni, dar este practic totusi din multe puncte de vedere...cu toate ca si David a dormit de cand am venit cu el acasa in patutul lui. Eu ca sa nu se simta pierdut in ditamai patul, ii puneam un pledulet pe langa el pe care il tineam si cand il alaptam (deci era impregnat si cu mirosul meu)... mobila eu nu am cumparat decat masuta de infasat, nu am avut nevoie de comoda (stam cu chirie) si aveam un dulapior, iar patutul mi-l daduse o prietena. Hainute am avut de la Kiabi, Vertbaudet, Tout compte fait si chiar Carrefour. Cam atat...Sa mai pui poze cu burtica,... imi aminteste mult de a mea, de care ma tot plangeam si eu ca era prea mica.

Lorena, si eu sunt din Valcea. Poate te stiu din vedere, ca vad ca esti olecuta mai mica decat mine.

Cait, deci am avut dreptate cu riscul valutar?

Mami de Davidel bursucel (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Salut

Vazui mesajul tau Arcenciel si mi-am amintit prin ce-am trecut si noi prin luna ianuarie cu alegerea caruciorului, camerei,... chestii de copilasi.

Eu sunt pro landau pentru calatorie caci spatele lui bebe sufera. Cât despre dormit feciorasul meu l-a folosit doar primele 10 zile dupa ce-am venit acasuta (l-am pus cu noi in camera ca imi era tare frica sa ma separ de el ). Apoi l-am pus un somn , doua,... in patutul lui si asa am ajuns sa doarma 24h de ore complet. Si sa vedeti ce bine ii parea caci se intindea in toate partile.

Noi am optat pentru Matrix Carrera de la Jané caci landou=cosy.
L-am luat d epe net sub 500euroi transport inclus.

In ce priveste mobila lui Vladi am cumparat-o de la Aubert (in promotion 4 saptamani livrarea) si suntem multumiti caci este solida dar din exces de zel am cumparta si "planche ŕ langer" astazi eu o declar inutila si scumpa. Pe bebe il schimb in baie caci cel mai sfânt/economic/ natural este sa folosesti apa cu sapun (citez ce mi-au spus la clinica puericultricele). Lingetele si alte produse fara clatire trebuie rezervate doar pentru cazuri speciale (calatorie).

In aceeasi logica sfatuiesc cu fermitate sa aveti grija când luati vanita si cum o montati caci o folositi zilnic si vai de spatele vostru daca nu-i pusa comod .

Daca aveti nevoi de alte sfaturi va stau la dispositie caci sunt in focul actiunii!

Auras ai dreptate cu cresele in FR.. JALE! Eu acum alerg dupa nounou pentru septembrie si fac scurta la mâna pe telefon. Am o lista cu vreo 70 de telefoane si tot sun... poate, poate oi convinge una sa ia un bebe de 5 luni simpatic si tare cuminte. OFFFF! Apropo mamicute care ati angajat nounouri dati sfaturi cum sa le alegem, cum sa negociem contractul, chestiile importante de urmarit,..

Mik, cererea pentru munca 80% poti s-o faci oricând sau trebuie sa ai o anumita vechime in munca?

In rest va pup pe toate si fug sa-mi hranesc puiul caci ziua papa din 2 in 2 ore.
aceeasi Liliana

Mergi la inceput