La France (54)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Da, Anka, transferurile de informatii se fac automat (de la doctor pleaca la Sécu, si la complementare). De asta nu-ti mai dau fisa aia.
Peste muuuult timp o sa primesti hartia de la Sécu in care iti e reluat istoricul actelor medicale.
Tu noteaza bine unde ai fost, pe ce data si cat ai platit, ca sa poti confrunta cu ce scrie pe hartia de la Sécu.
Se pot verifica si pe internet.

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Anka, pe telefonul de la birou te poate suna lumea din exterior ?
(daca da, fii buna si da-mi numarul, please, ca nu strica). Te pot suna luni, par exemple.

Lulu ti-a explicat perfect pe toate. O mica completare : uitat-te la extrasul de cont si vei vedea banii rambursati de la Secu. La noi, in dept 42, in 2 saptamini ai banii in cont si dupa luni bune ai hirtia.

A dat bolesnitza in mine, aproape ca mi-am pierdut vocea.

Va pup pe toate.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buna fetelor,
Nu prea intru eu in toate discutiile de pe aici da sunt prezenta in fiecare zi la citit!
Vroiam sa va propun daca va intereseaza ca tocmai am descarcat cu emule foarte multe lettre de motivation si projet professionnel. Care e interesata sa imi dea un PM ii fac un fisier comprimat si il trimit.

Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)

... ... noi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Draga Sibylle, Eu sunt Raluca.Ti-am trimis chiar un PM in ziua respectiva. Cred ca m-am prostit, ca paraca eu stiam ca mi-am scris nick-ul, dar.... de ...am inceput sa imbatranesc. Ma bucur ca a ajuns felicitarea!!! Va pup pe toate!!

Mergi la inceput