La France (54)
Raspunsuri - Pagina 12
delphin spune:
Aurasu',i-ti vinde baba un pont...pune maica manusi de jardin...Si eu i-mi umplu duminicile cu tunsul peluzei
Ps. Mirundei
http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus
chatonel spune:
merci de incurajari si urari, dragelor
din pacate casa s-a dovedit a fi o teapa, cam ca de obi, la ce vedem noi pe-aci... permisul de construire nu mai e valabil si altul nu se delivreaza in zona mai devreme de 3 ani; ca si cum noi am putea sa platim 160 000 si apoi sa stam in continuare cu chirie pina s-o dezlega punga primariei la permise... rusine proprietarului ca nu spune corect ce si cum!!! na, ca-mi varsai oful aci
AB, zisei si io ca vin asa, de proba sa vad daca ma culcusesti la cine-n coliba :)))
Delphin, felicitari pentru achizitie!!! poate trag o fuga, da, dar nu prea stiu cind... va anunt dinainte sa puneti grataru in functiune .
Cit despre teren, Aurelia, io am stat la casa cu 2500m², asa ca stiu ce-nseamna sa tunzi iarba timp de 2 ore o duminica din doo, da mai gaseam cite-un preten sa ma ajute, faceam o masa si scapam asa. Si, sincer, prefer iarba decit beton cum am io pe-aci. Fetelor, la tara o sa ma mut, sa am hectare de padure si iaz... of, ce vis!! Sincer, uneori imi vine sa-mi iau lumea in cap cind vad cum e!! Adica te zbati ca neomul sa ajungi la o calificare, sa ai un loc de munca placut si binisor platit si-apoi iti dai seama ca nu foloseste la nimic, mai ai milioane de trepte de urcat in viata si ... viata trece pe linga tine in timp ce visezi la cai verzi!!! Creca imbatrines
Toulouse, la ville rose
Marcelle spune:
Feteleor, mrci tare mult de raspunsuri.
Hai sa va spuin de ce imi fac griji:
Fetita mea e o fetita alimentata corect si la ore apropape fixe tot timpul, adica in Ro, era asa.
S-a imbolnavit de 3 saptamani suntem deja asa, si nu mai vrea sa mamannace aproape nimic. Chestii facute in casa, ce ati spus mamanca cateodata, cateodata le scuipa ( aici in Fr0, probabil ca nici astea nu mai au acelasi gust.
Acum am 2 f3luri de supici in frigider, 2 de carne si 2 de felul doi si nu se omoara cu nici una.
Bineinteles ca daca nu mamanca la o masa, nu ii dau prostii pana la urmatoarea, ca doar i s-o face foamne, dar nu!, nici vorba.
Sa va spun ce a mancat ieri;
Dimineata: 2 gurite de paine cu brznza topita si carnat de casa adus de acasa. (de la bunu)
Pranz o jumate de pulpita de pui cu mujdei
Seara 3 capusi cu zahar si un castravete murat.
la culcare o sticla de cereale si una de ceai si apoi dee la tuse a vomat tot.
Deja incep sa imi fac mari griji ca de 3 saptamani e tot asa, si acum parca mai rau.
E drept ca mai are mucisori in gat pe care ii varsa, dar starea ei generala e buna in afra de papa.
Si nu va spun ca era acasa in Ro o mica mancacioasa, mesele erau mese si lapticul supliment, aici nici de ala nu-i mai trebuie.
VReau sa ii dau ceva vitamine. Voi ati dat copiilor? So de care? PT pofta de mancare. Dr mea din Ro mi-a recomandat PEPSINA VITAMINIZATA, ati auzit sau folosit pt apetit careva?? Asta vreau sa ii dau chiar de azi, ca deja sunt cu nervii prastie din cauza asta.
Si sa vedeti cat mi-a slabit grasunica mea.... ma doare sufletul cand ii schimb scutecelul si o vad fara burtica. Si in plus incepe sa imi faca si diaree.
Va pup si va multumesc inca o data pt raspunsuri,
AB spune:
Marcella ioi... caStan Patitul prin n-shpe viroze cu spitalizare anul acesta... Zic ia-o domol cu puiul. Nu te stresa tu... cat are mucisori multi de inca vomeaza n-arecum sa manance saracuta. Cat era bolnava a mea manca putin, putin branzica de vaci, iaurt, piure de cartofi cu branza de capra....jaleeee. Slabise, dar si-arevenit surprinzator si cu elan asi pus greutate extra....Da-i timp... Vitamine aici eu nu stiu... io tot cu vitaminele prescrise din US stau.
Chatonel te tii di teste.Nesuferito!
Aurelia posteaza si tu numerele...pleaseeee... si moules frites-urile tale suna super bine, numa ca-n Olanda in studentie am mancat de si acum la haring crud si moules frites... schimb trotuarul.
Si ia lasati discutia despre vile... la puturosi ca mine... apartament cu terasa
eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)
ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!
chatonel spune:
ABule, io ti-as inchide tastatura dupa ora 24. Pai shi fashi, nu dormi diloc???
Toulouse, la ville rose
AB spune:
Chatonel, tu vorbaresti? Dorm cand ma lasa pruncu junior care scoate patru dinti deodata. Io-l tin in brate, el se lipeste si sforaie asa vertical..... Si io mai scriu, ca sa nu adorm
Hai c-am ajuns la treaba... si e cazul sa si lucru!
Pi mai tarliu !
eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)
ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!
Aurelia spune:
Neata!
Andreia "tradu-mi" si mie ce "numere" vrei sa postez ca nu m-am trezit inca bine si n-am inteles fata draga !!
Chato de ce nu cautati voi mei fato un tern sa va construiti asa cum vor muschii vostrii fara sa aveti surprise !!!?
Hmmm,manusi de gradinarit mi-am cumparat eu delphin citeva modele ,baiul meu este ca nu le suport ,fac ce fac si tot le scot si cu minile goale lucru !!!
In fine auzindu-va pe voi cum detestati betonu parca parca ma ia rusinea ca ma pusei sa ma vaicaresc aici la voi !
Mea culpa .......parca si bataturile au inceput sa nu ma mai doara ,azi cred ca voi muta deja verigeta din nou la locul ei .
Marcelle daca zici ca copila mai scoate din timp in timp "din git" si mai si vomita pai este ceia ce am avut si eu cu cupilu meu cind prinde vre-un nesimtit de virus ,se cuibareste in git si cum il doare cind inghite nu mai vrea cupilu nika sa manince poti sa-i dai tu si lapte de pasare !
Ultima oara al meu patru zile a stat nemincat din cauza asta ,tot c e minca era un biberon cu cereale seara pe care il vomita dupa aceia din cauza tusei !!
Eram si eu ca si tine alaturi de la palca de ingrijorata ce eram i-mi tot puneam intrebarea cit poate trai un copil fara sa manince nimica ,se pare ca din cauza durerii din git nu mai vor sa manince caci la fiecare inghititura i-i doare ,dar nici nu mai au foame si gust pentru mincare ,ai grija sa o hidratezi bine,asta-i important si daca poti sa-i bagi ceva vitamine este bine ,oricare ai avea .
Mie ce mi-a dat medicul si mergea bine era:un praf pe care-l puneam in apa si-l dadeam sa bea pentru al ajuta sa elimine din git parc a"mucilague" ceva de genul asta se chema i-i dadeam doua pliculete dimineata si doua seara(inainte de ora 17) si intradevar elimina bine mucozitatile din git si dormea mai binisor noaptea .
E clar ca atita timp cit are ceva in git nu o sa -ti reinceapa copilul sa manince ,normal nu trebuie sa dureze starea aceasta mai mult de o saptamina apoi incet incet trebuie sa inceapa sa manince !
Curaj si tine-ne la curent !
didita spune:
Neata La France! Tocmai m-a sunat nenea cu frigideru ca l-a primit si ca mi-l aduce cand vrea muschii mei (adica sotul!!) si cum sunt incantata si n-am cui sa ma laud a cazut magareata pe voi! Gata am facut-o si p'asta! Ma duc sa ranesc in bucatarie ...
Marcella, eu as zice asa: punctu 1 fetita ta e inca un pic bolnavioara si nu prea are pofta de mancare
punctu 2 a schimbat cu totul stilul de viata si s-ar putea s-o contrarieze si asta.
Atata timp cat mananca cate ceva n-o stresa. O jumate de pulpita nu e chiar nimic, daca bea laptic cu cereale dai mai des (chiar si de trei ori pe zi pana se obisnuieste cu noua viata si-si revine)
Daca chiar slabeste prea mult dute cu ea la un doftor. Intereseaza-te de PMI acolo unde stai, pt ca toate consultatiile sunt gratuite (in general e o infirmiera sau un doctor). Poti sa te duci si sa ceri sfaturi, sa o cantareasca, sa o masoare etc...pana la 6 ani.
didita
Aurelia spune:
Didita cin! sa-ti traiasca draga frigideru !!
Lasa ca de smotruit pentru cauze dinacestea nobile este o placere ,i-ti iei o sticla de berica linga tine pui muzica si sa vezi ce merge treaba repede !
Si io ard sa merg la cumparaturi dinastea marete asa ,uite tohma m-au anuntat de la unul din stagiile mele ,cel de la primarie ca or sa ma plateasca pentru actiunea ce le-am organizat cit am fost in stage la ei ,de colea or sa-mi dea ceva "malai" vreo 900€ de care sint tare incintata ca tohmai ne lasara scaunele de la masa din salon ,fiind luata de ocazie din troc ne-a tinut saraca masa si scaune 5 ani cu fidelitate ,asa ca i-mi ard calciiele sa mergem la confo sa luam alta !!!
Abia astept sa ma pun pe smotru si sa pregatesc locul pentru bufetul din sejur!!
Trebe sa fiu cuminte si rabdatoare insa ca soata mea nu are timp liber plus ca el nu cumpara niciodata din prima vizita ,apoi obectu trebuie comandat si livrat ,sper sa ajung sa maninc pe scaun nou inainte de craciun!!!
Mik spune:
Intreba cineva de vitamine. Eu le-am dat ALVITYL si AZINC.
Aurelia, eu imi pun sotul la treaba si el si-a simplificat enorm treaba cu tunsul cumparind un tractoras.
Mik.