Bebelusi de sept-oct 2005 (110)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Roxi, Ioana, Maddy, Bianca, Valen !
Marinela, felicitari pentru a doua steluta!
Nanadana, multumim!!! Ce frumos picteaza Antoine pe masa! Multi de la Ana si de la mine!
Ruxandra, LA MULTI ANI PENTRU TOT FAMILIONUL!!!
Si haide repede la intalnire ca-nteleg ca te muti, parasesti frumosul cartier!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!!!
Sa fiti cuminti si sanatosi!!!
Codruta, 9 luni in burtica, 9 luni afara! Ce-a mai trecut timpul!
Bianca, ma bucur ca Milan e bine acum!
Tonnia, Codru, 800ml pe zi? No way! Abia un 500 chinuit la noi;
Tonnia, la fel si Ana mea, in afara de lapte alte lichide nu servim, nu tu apa, nu tu ceai, nu tu suc, nu tu supa!
Valen, felicitari Sarei!!!
Dory, felicitari pentru progrese!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Roxy, l-am ascultat pe Darius!!!

Ioana, acum am citit c-ai scris unde se pot gasi casuta si iglu-ul!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Ramona, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa si fericita!!! Mai e o juma de ora si e ziua ta oficial!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Codruta, Ana e chelioasa si ii pun ceva pe cap afara!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Miflor ca sa te incurajez eu la capitolul asta sint de multtttttttttta vreme ,nu doarme ziua decit o ora juamte adunata ,de citeodata cind depaseste cota ma intreb ce are baiatul ,o fi bolnavsau are altceva ,deci iti spun curaj si iti facem mii de pupicuri ca sa treaca oboseala si racela si o floricica cu pupicuri de la Antoine pt Ana (care vad ca il copie pe teroristul asta mic al meu)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ramona, la multi ani cu fericire, sanatate si noroc!!!

Norina, m-ai speriat tare!!! Bine ca Teodora cea frumoasa nu are nimic! Eu zic sa nu iti faci probleme cu intorsul, rostogolitul si altele, poate o sa mearga direct!!! Oricum, fiecare copil are ritmul lui si daca acum pare ca achizitioneaza informatie mai incet, asta se va schimba, nu inseamna nimic Auzi, doctori!!!

Ufff. Tonnia mama, iar ma intorc...Tocmai cand eram hotarata cu laptele asta bio... (nu de alta dar e cumnata mea din Anglia la mine si asta e obsedata, acolo la ea cumpara totul organic, adica bio, mi-a aratat tot felul de carti, mi-a dat exemple de ce se poate intampla, incat m-am gandit sa ii schimb laptele cu unul bio...) Nu stiu ce sa fac acum, e drept ca ei ii merge f bine cu Nan si e f bun la gust, eu rad toate biberoanele (ca ea nu depaseste 150-170 la o masa si eu ii fac constant 210-poate,poate)

Chiar, hai pe chat daca de dans nu aveti chef.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

mai, ia intoarceti-va si pe partea cealalta ca ati amortit de cand tot dormiti!!!
Chiar nu e nimeni? Eu la orea d-astea ma trezesc
Noroc ca fata mea doarme mai nou pana la 9, pacat ca eu trebuie sa ma trezesc la 8.30, sa ma grabesc ingrozitor si la 9.30 sa fiu la birou fresh si zambitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

'neata

A dormit si al meu fara trezire noptea asta, dar s-a gandit ca e cazul sa se tezeasca la 6 . Ca doar cine se scoala de dim departe ajunge (numai el stie unde vrea sa ajunga, inca nu mi-a spus).

Am uitata sa va pove cum a ramas bona mea blocata in lift cu Vladut in brate (asa il scoatea afara de cand nu mergea liftul si caruciorul e in masina). Liftul n-a mers mai bine de o saptamana si ieri de bine ce l-au reparat s-a oprit intr etaje. Faza nasoala a fost ca nu mei era lumina in el si au ramas pe intuneric. Bona s-a panicat rau, Dar Vladut a pus capul pe umarul ei si s-a culcat . Totul a durat cca 15 min. Bine ca s-a terminat totul cu bine...

Ramona La multi ani fericiti si tot ce-ti doresti sa se implineasca !

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

salutare dragutzelor! multumesc mult pentru urari
sper sa supravietuiesc saptamanii aiesteia ca in fiecare seara o sa ajung la 10 acasa -de, daca mi-a trebuit scoala

maria m-a asteptat aseara ne-am dragalit 10 minute dupa care am culcat-o; taica-su e siderat de cum adoarme numai cand o pun eu in pat; si eu chiar nu fac nimic deosebit: nu-i citesc, de cantat nici vorba ca mai rau o trezesc...doar ii spun ca tb sa se culce ca e obosita, o infofolesc in sac, o mangai (toate astea pe intuneric) si ma car cat mai rapid din camera sa nu ma observe c-am iesit; e a doua seara in care nu s-a mai trezit pt masa de la ora 3; sper s-o tina tot asa si sa revina la bunele maniere; altfel tb sa calc camasi la schimb cu sculat sotu la 3 noaptea sa-i dea de mancare

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata fetelor!

Ramona, la multi ani inca o data.
irina, felicitari pentru "dog recognition".
kid, pe chat am fost dana frantuzoaica, oana soon-soon, gabi ieseanca, medeea, Roxi, simo, si alte fete care poate imi scapa - dar mai devreme.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput