Bebelusi de sept-oct 2005 (110)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

http://www.jurnalul.ro/articol_51897/unic_in_europa_desi_are_doar_2_luniandrei_a_fost_deja_operat_de_4_ori.html

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Almy, Diana, multumesc de idei.....

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

De ce nu intrati pe chat-ul de la "Clubul scutecelor"? Putem comunica mult mai usor! ... si asa tocmai am cunoscut-o pe cea mai noua mamica de pe lista noastra, Medeea, care are 2 copii, dintre care cel mai mic nascut pe 27 octombrie, David Andrei ! Ea ne citeste de la Odisee, a trait alaturi de noi toate bucuriile, numai ca are firewall la servici si nu poate scrie. Bineinteles, ne cunoaste toate progeniturile din poze. A vrut sa vina si la o intilnire, dar s-a sfiit (te rugam mult sa vii data viitoare). Acum o conving pe chat sa ne dea poze.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Sara buna, fetelor!
Norina, e jale cu doactoreasa aia...dar acum macar stii cum stati. Bine ca ai facut drumul pana la Bucuresti. Bun venit in clubul celor puturooosi! Am si eu una pe-aici. Nu se intoarce, nu se ridica in picioare. Vrea sa stea numai in fund, desi se clatina si cade dupa cateva minute. Nu multe. Sta pe fund si topaie si bineinteles ca vine jos. Fata ta cum sta in fund?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Seara buna la mamici!
Norina nu i-ai zis nik dr? si ai grija de nora mea ca nu o vreau puturoasa, hehehe deja vorbesc ca o soacra adevarata :), lasa mai ca recuperati voi.

Acum sa ma intorc sa mai citesc dinm urma ca eu nu ma pot lauda decat ca azi am stat pe la dr, bebu e bine, eu sunt probelma, am fost si la homeopat si la nehomeopat, am mai deskoperit ca pe langa pietrele la fiere am si la riniki ....o veselie, normal ca mi-a zis ca fara operatie nu scap........ pe alta parte de la homeopat am venit cu o sacosa de bulinutze mici si cu buzunare mult mai usoare, cica bulinutzele sa nu ma mai simt rau si daca vreau sa scap de pietre dupa ce termin cu alaptatul sa fak 40 de zile ...... doamne 40 de zile de acupunctura cate 2 sedinte pe zi ....... plus mancat numai o grefa ...... nici nu vreau sa ma gandesc, mai aman momentul, dar am de ale ori ma taie ori ma intep ....

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

NORINA sa stii ca si mamei mele, atunci cand eram bebelus, ii spuneau ca nu pot merge, ca una, ca alta...si n-am avut nici un fel de probleme niciodata! M-am rezolvat de la mama natura ! Si la 11 luni zburdam mai ceva decat alti copii...
PUPICI

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Am apucat si eu sa mai citesc una alta.

Norina bine ca au trecut toate sperieturile.
Vorba sotului "pai sa nu te duci sa-i iei l;a suturi?!?!"
Lasa ca pitica va recupera foarte bine, o sa vezi!

Ioana bag de seama ca Mirunica e super cuminte daca
ai timp si de chat .

AM apucat sa vad ca Miruna si Vladut au fost mult laudati.
Va multumesc inca odata fetelor .
dragute ca intodeauna.

Si eu abia astept viitoarea intalnire in parc.
Sper doar sa fie vreme buna sa punem copii la pipaieli (vb Ioanei),
ca al meu s-a plictisit rau in crasma unde ne-am adapostit de ploaie.
O sa prinda el gustul mai tarziu (sper eu ca mult mai tarziu ).

SImo felicitari pt bautul cu cana.

Si am retinut ca Ana (Miflore) turuie toata ziua.

Acum sa-mi laud si eu plodul . Si el sta bine la capitolul "vorbit".
Are vocabular bogat: ma-ma, ta-ta (mai rarut), ca-ca (asta zice cel mai des), ba, ga si din cand in cand ii ises cate un ca-ca-t sau ca-ca-p. Chestia e ca in afara de a nu mai zice alte vocale. Astept in continuare cu interes.
Aaaa si ce mi se pare cel mai tare e ca stie care e cainele. FAce "am-am" cand vede unul si chiar la cei de plus de acasa.
Inutil sa va zic cat sunt de mandra de el .
Mai noua a descoperit ca poate sa bata din palme cu pleoscait (adica isi nimereste bine mainile). Si face celebrul "doua-doua" (la noi asta inseamna ca tine 2 jucarii si le buseste una de alta).

Gata, l-am laudat destul .

Ma duc sa-l hranesc in somn .

noapte linistita!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna fetelor!
Sunt epuizata... Fi-mea nu vrea sa doarma ziua si cu asta basta; astazi s-a trezit la 6 si ceva dimineatza, s-a culcat acum, la 10 jumate seara si in intervalul asta de 16 ore a dormit o ora si jumatate si asta afara!!! Problema este ca oboseste si devine maraita si nervoasa si irascibila; Ce sa fac? Ca-s lesinata acum... Ai vostri cam cat dorm pe zi? Voi ati reusit sa le faceti un program de somn asa cum avem program cu mesele? Vreau si eu retetaaaaaa!!!
Acum bineinteles ca sunt in urma cu un capitol si dimineatza eram la zi...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Si acum sa multumesc frumos pentru felicitarile voastre! Cristina, Marlena, Codru, Ioana, Ruxandra, Marinela!
Fi-mea tot non-stop vorbeste, parc-ar sta de vorba pe forum si inca nu stie sa scrie! Si-atunci turuie!
Anto, scuze pentru greseala, dar o urare in plus de bine nu strica nimanui!
Cristell, felicitari pentru dintisor! Dar sa iasa mai repede!
Carmi, Anya20, multumesc pentru urarile de sanatate inca nu sunt bine...tot tusesc si-mi curge nasul si in plus mai am si CM, colac peste pupaza...
Sanatate lui Fabi Zambaretul!
Codru, are noroc sotul tau! A jucat la Loto?
Ioana, bafta maine la doctor!
Mimsi, felicitari pentru turuiala!!! La fel ca Ana!
Ruxandra, copiii nostri s-au vorbit, nici a mea nu bea lapte de ieri...nu stiu ce are... Poate ne vedem maine?
Codru, Petra e o domnisoara in toata regula!
Marinela, sa va fie de bine plimbarea!!!
Ioana, am vazut si eu pozele, de unde ai casuta si iglu-ul? Si Ana vrea, mi-a zis mie! Sa nu-mi spui ca din Germania!
Ce rosatura ca lumea ai la mobila! Helo, Domnule Castor!
Atat am citit!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Inca nu m-am culcat !

Si eu mai am de citit capitolul 108,
dar zau ca am asa o senzatie ca nu voi apuca...

Miflore Vladut ajunsese la 2 "somnuri" pe zi, dar de vreo cateva zile are iar 3 *zic eu ca atunci cand era mic).
El de obicei doarme singur in patut cu suzica si
paturica lui iubita. Daca se intampla sa fie f. obosit
trebuie sa il calmez sa-si dea seama cat ii de somn.
Atunci il iau in pat la mine si incerc sa-l tin cuminte
pe spate aratandu-i ceva care sa-i atraga atentaia.
Si vorbesc mult ca el sa stea locului sa asculte si sa caste gura la
ce ii arat. De cele mai multe ori se linisteste
si il cuprinde moleseala, apoi somnul.

Acum chiar ma duc la culcare.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput