Bebelusi de sept-oct 2005 (110)
Raspunsuri - Pagina 6
miflore spune:
Buna dimineatza frumoaselor!
Sper ca azi sa am o Ana foarte cumintica!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Ioana, uite ce scrie la mine la chat: "Utilizatorii anonimi nu au acces la aceasta aplicatie. Trebuie sa te loghezi mai intai pe forum si sa folosesti cookies in browser." Sunt logata iar pt cookies-uri am firew. Cum sa fac?
Vaaaiii Irina, 15 minute? Eu am oroare de blocajele in lifturi.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Ioana75 spune:
mifloricica, si eu sper sa ai o Ana cumintica.
cristina, mi-au confirmat cei de la agentie ca au probleme cu mail-ul - probabil ca nu au primit cererea ta; eu zic sa le dai telefon.
Ma duc la Calapod - sper sa ma descurc cu parcatul in inghesuiala de acolo. Si mai sper sa nu ma recunoasca portarul de la banca aia din apropiere, care stie ca am busit o masina de-a bancii.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Tonnia spune:
Neata!
Nici eu nu pot intra pe chat!
Ioana, bafta la Calapod!
Mifloricico, si eu am probleme cu somnul ziua mai nou, bine, eu am si cu cel de noapte, dar pana acum se mai recupera ziua, acum parca ia amfetamine...
Kid, sa stii ca n-am auzit de altcineva sa fi avut probleme cu lactana (bine, nu multa lume il foloseste), si pediatra mea mai ca nu ma credea pana cand i-am dovedit ca doar in 3 zile de Nan mancand aceeasi cantitate (nu prea manca atunci) a luat aproape 100 gr, a ramas si ea masca. Pe de alta parte, nu ai cum sa sustii o alimentatie organica aici in Romania, doar cu laptele nu faci mare branza, borcanasele le numeri pe degete care sunt bio, iar ce luam din piata Dumnezeu cu mila.
Pe unde o fi Sofia???
BiuMil spune:
buna dimineata
pana se coace marul, intru un pic. va multumim pentru laude Roxi, Salen, Simo, Miflore...stiam eu ca am un baiat fromos foc!
Miflore, spar sa fie cumintica Ana azi...dar sa stii ca si noi mai patim din astea. mai ales de cand cu renovarile de la ap de deasupra noastra. Doarme copilul mai mult ce prinde prin brate ca daca e la el in camera se trezeste imediat de la bormasinagii astia !!!!
Ioana bafta la dr si la parcare!
medeea, chiar daca nu poti intra, iti uram bine ai venit in club!
Milan de cateva zile se trezeste de dimineata, cam pe la 6...dar azi l-am luat la noi in pat si am dormit pana la 8! asa ca azi pare sa fie o zi super!
ah...inca ceva, copii vostri ce BabyE prefera? cam cat se uita pe zi? Milan a facut o fixatie pentru MacDonald!!si vrea sa stea non stop!
haideti ca revin
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
locca spune:
Buna dimineata
La multi ani, Ramona! Si celorlalti sarbatoriti de azi!
Simo, cu rusine marturisesc ca i-am dat din biscuitii pe care ii inmoi in cafeaua castrata dimineata, respectiv leibniz butter something. Nu sunt de bebei dar dintr-o jumatate de biscuite n-a murit si vad ca nici reactii cah nu a avut. Nu mai stiam ce sa-i fac ca sa manance.
Va multumesc ca mi-ati admirat teroristul. A dormit juma de ora (deci adunat o ora in interval de 12 ore, Mifloricico), pe urma au venit socrii (2 ore jumate intarziere). N-am cum sa ma fac ca nu-i aud pentru ca pe langa soneria de la poarta mai am si soneria numita caine
Ioana, bafta cu parcarea! Bine ca ai mai zis si tu ca sa ma mobilizez sa sun pt. programare la calapod.
Ma duc ca tipa dupa mine in pat. Daaa, iar ii e somn si nu vrea sa inchida ochii.
Mifloricico, sper sa ne vedem azi. [pup
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
kristinutza spune:
ramona, la multi ani!!!
miflore, a propos de baut lichide, radu de exemplu nu bea suc de portocale cu biberon sau canita. dar daca-i dau cu lingurita se bat turcii la gura lui. nu inteleg de ce, dar primeste cu maaare placere sucul numai cu lingurita. poate incerci asa?
multumim de urari!
la 7 luni, are 7.400 kg. sta in fund (dar nu prea mult timp), e vorbaret nevoie mare si fff zambaret. are doi dintisori si nu e f pretentios la mancare. e bronzat mai rau ca tractoristii (pe fatza si pe manutze). pana acum n-a racit, n-a facut febra, nu diaree, nu constipatie etc. probabil stie ca habar n-as avea ce sa fac si de-aia...
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
kristinutza spune:
mai tarziu de 19:30 nu pot sa-l tin treaz pe radu. trebuie sa fie gata si baitza, si lapticul pana la ora asta, altfel e jale. dimineata e ceas - la 7:30 se trezeste.
in rest, mai trage doua-trei somnuri in timpul zilei. nu prea stiu exact un program. cand il vad ca se freaca pe la ochi, inseamna ca trebuie pus in patut. afara, in carucior, rar mai adoarme. cred ca prefera sa admire privelistea.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
kid2003 spune:
Alexandra se culca la 10.30 seara si se trezeste la 8.30 - 9.00. Peste zi doarme de 3 ori cate maaaaxim 30 de minute (de cele mai multe ori 20 de min). O data pe la 12, la plimbare, o data pe la 3-4 si o data pe la 7 seara. Deci o ora jumate peste zi doarme si vreo 11 ore noaptea.
Unde e mai chat-ul? Ieri il vedeam in pagina principala cu toate forumurile, acum nu-l mai vad. Unde-i buba?