Bebelusi de sept-oct 2005 (110)
Raspunsuri - Pagina 7
Hildegard spune:
Tonnia, de azi bag supa..la indicati dr. pediatra. La plimabrica de la 11 incolo trec prin piata si-mi iau ce-mi mai trebuie...
1 sapt mergem fara carne, apio carnea de pui, urmata de vita si peste.
mie mi-a zis dr, pediatra sa fierb carnea cu legumele impreuna ca-i da un gust mai bun supei. nu stiu cum sa fac!
si cica ar fi bine sa dau 2 feluri adica: supa supa, si apoi pireul ala de legume. Supa cica...sa nu fie zeama goala se adauga asa cat iei intre 3 degete gris, sa fie mai grosuta...E bine sa se obisnuiasa cu 2 feluri. Ei, io fac numai piureul ala fara zeama.
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Stefan Peter
kristinutza spune:
nici la mine nu merge chat-ul. sau nu stiu eu ce trebuie facut. dar chat sept-oct? cum?
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
miflore spune:
Norina, e groaznic prin ce-ai trecut... "doctorul" acela merita cateva M-am uitat la poze, e dulcica foc printesa! Si lasa ca vine ea puternic din urma! Si a mea era cam puturoasa si de vreo 2 saptamani face progrese in diverse domenii (mai spala rufele, mai citeste o carte, joaca ping-pong ); nici a mea nu sta inca in picioare la 7 luni juma!
Ruxandra, deci asa, s-au coalizat copchiii si fac greva somnului! Ce dulce-i Matei! Tu ce biscuite i-ai dat?
Si cum a fost vizita?
Deeapui, felicitari pentru dintisori!!! Si spor la pregatiri in continuare!
Felicitari Codruta pentru ! Mamaaaa, dar ce repede ii ies acum, a stat fata ce-a stat dar si cand s-a pus pe treaba!
Simo, cu canita!!! Stie baiatul ce stie... s-o fi gandit ca primeste si el o tarie, ceva!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
norina spune:
Roxi, b irina c- intr-adevar merita sa ii sparg capul dr si sa-i dau foc la casa asa visez eu razbunarea..Kid Alexandrei si multumim de incurajariAlinam stai linistita, se inzdraveneste nor-ta curand!!Deci ai ajuns pana la urma la homeopat...Multa sanatate Karmenutza din cate am inteles suntem 2 pe lista de puturosi Lasa ca venim tare din urma...nu-i asa? Teodora a inceput sa stea de vreo saptamana im fund bine, o las si cate un sfert de ora...dar deocamdata atat face, restul asteapta sa-i pice din cer...Norinapoze
norina spune:
Miflore si multam pt laude. Macar frumoasa sa fie ca harnica ,iok Da mai, nici eu nu reusesc sa intru pe chat. Cum naiba facem?? Vreau si eu sa intru , ca doar am de invatat , nu?Stati sa va zic si eu cum doarme fi-mea. Se trezeste in jur de ora 7, se culca iar pe la 9-9.30- doarme cam o ora jumatedoarme iar cam pe la ora 13-14- tot cam o ora jumatesi iar doarme pe la 19 - cam o orasi noapte buna zice pe la 21 max 22- pana dim la 7( cu vreo 3 treziri )Norinapoze
codruta_grg spune:
Miflore, asa este de scumpa cum raspunzi tu la toate intrebarile noastre . dar eu am cautat la ce mi-ai raspuns cu sotul meu ca ar trebui sa joace la loto, dar nu mai stiu ce am scris
La multi ani sarbatoritilor zilei acum intra aici si Ramona !!!
Hildi, mie mi-a zis doctorita ca inca sa nu-i dau 2 feluri de mancare la amiaza.
Noi ne culcam pe la 9-9.30 si ne trezim pe la 7-8. Iar peste zidoarme de 2 sau 3 ori cate 45-60 minute. Oare e prea mult? Poate nu se odihneste bine noaptea...
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
miflore spune:
Bun venit Medeea!!!
Lasa rusinea si hai la taclale!!!
Alinam, sanatate multa multa! Grea alegere...dar lasa ca te faci tu bine!
Irina, multumim de laude si pentru raspuns! Iar ma umflu in pene!
Si bravo lui Vladut pentru doua-doua, ham-ham si vocabularul bogat!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Tonnia spune:
Hilde, nu-i da gris! E controversat tare grisul asta, in orice caz nu are nici un beneficiu de la el. Eu ii dau doar piure de legume, adica le-am pasat din start dar sa iasa fluid nu tare! Carnea si eu o fierb in supa, o bucatica mica, multi o fierb separat.
Hildegard spune:
Tonnia, pai asta ziceam ca n-am sa-i dau decat piureul...fara zeama lunga cu gris
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Stefan Peter
cristell spune:
Buna fetelor!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Inna eu ii cant doua -doua (dar nu pot sa-ti scriu notele ca nu ma pricep) si in acelasi timp ii bat din palme si face si Stefania dupa mine.
Ioana imi spui si mie cat a costat casuta si iglu?
Carmi
Vreau sa va mai intreb daca vreun bebe a refuzat sanul in perioada cu iesitul dintilor?Stefania nu a vrut sa suga seara(ea asa adoarme cu titi in gurita) si dimineata,ceea ce pt. ea e premiera si m-am gandit eu ca poate e de la dinti.