Bebelusi de sept-oct 2005 (110)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Sa stiti ca si eu ma gandesc cu groaza cand l-or apuca toti dintii dintr-o data si pe al meu, asa ca mai astept vesti de la tine, Codruta. Matei e inca sexi rau in gura. Cred ca Mifloricica se referea la momentul cand sotul a fost udat de Petra si nu pe pantalonii de trening (daca nu-i asa, imi cer scuze, Mi).

De ce e controversat grisul? Cred ca ati zis de 100 de ori, dar tot nu stiu.

La vizita socrilor copilul s-a comportat exemplar, a pus buza de cum a vazut-o pe bunica-sa, s-a lasat pe urma induplecat de bunicul sa zambeasca si sa se joace, dar numai dupa ce bunicul s-a pus in patru labe, si nu are decat 100 si ceva de kile , pe scurt, nici daca ii sopteam ce sa faca nu cred ca se descurca mai bine.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Aaa, pai acum am inteles de ce nu doarme Ana, ii tine companie lui Antoine! Nanadana, inseamna ca esti f. rezistenta! Multumim pentru urari si pentru ! Si noi !

Ramona, LA MULTI ANI!!! SA FII FERICITA SI SANATOASA!!!
Irina, ce faza cu liftul...naspa, bine c-a adormit Vladut!
Ioana, asa, asa sa fie! Bafta la Calapod! Succes la parcaje si mituieste-l pe nea portarul cu un zambet cuceritor!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Fetelor,eu is pe chat,va astept acolo.Aseara eram aproape numai mamici de septoct2005

Mergi la inceput

Tonnia, amfetamine zici? Ia s-o caut prin buzunare...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Bianca, multumim pentru urare!
Multumesc si celorlalte fete pentru ca se pare c-a mers! Ana sforaie! SI eu pe net!
Sofia?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Cristell, mie nu mi-a refuza sanul. Dar cica in general apetitul e diminuat in perioada asta.
mie imi refuza sanul ziua depinde nu e o regula....asta probabil ca e satul...seara la 10 pana muuuult, noaptea de 2 ori si dimineata la 6-7.
poate o fi avut o zi proasta
locca, inainte se dadea gris la copii seara si dormeau de numa...
e, grisul in afara de gluten n-ar alte proprietati. Organismului nu aduce nici un aport benefic de vitamine sau altele. Si in plus copii se umfla dupa el

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Merci Kristinutza! O sa incerc si asa!
Bravo pentru Raducu, baiat exemplar, ce sa mai!
Multumesc pentru raspunsurile cu programul de somn!
Kid, si a mea a avut o perioada in care dormea cate 20-30 de minute dupa care a sarit la somn de o ora si ceva!Asa da!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Diana nu-ti merge messengerul? Ca ti-am lasat ieri scris ca ne intalnim azi la ora 6 in Gradina Botanica!!!!!!!!! Vi?

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

No am iesit ca vad ca voi nu veniti.
Mihnea-i racit,s-a molipsit de la taica-so.Stiu ca s-a discutat aici ca e bine sa se alterneze panadolul cu nurofenul,da nu mai stiu cum ati zis ca se face.
Anya20,stiu ca ai confirmat asta.imi spui ,te rog,cum sa fac.Doua zile a tusit sec si de luni i-am dat ambroxol(la sfatul dr. pediatru)5picaturi de 3 ori/zi.Aseara si acum de dimineata i-am dat nurofen 5ml.Am observat ca azi are mucozitati mai multe si a inceput sa stranute,doar rar mai tuseste sec.Cred ca il doare gatutzul ca nu prea vrea sa inghita,a mancat f putin si n-a vrut nici lapte .
Sa-i dau si panadol?sau ajunge nurofen si ambroxol?
Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Salut la fete

vad ca sinteti pe chat ,vin si eu
azi facem si noi 7 luni ce trece timpul
zicem si "la multi ani "Clara Maria,Maria Ilinca,Maria si Iustinmulti pupici de la noi

Ramona"la multi ani" si multa ,multa,multa fericire alaturi de famile

poze

Mergi la inceput