Bebelusi de sept-oct 2005 (110)
Raspunsuri - Pagina 9
kristinutza spune:
mey, ce ma zapaciti cu chatul?! toata lumea e pe chat iar io habar n-am ce se face?
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
dana_lucia spune:
Buna tuturor si "La multi ani!" pentru bebeii sarbatoriti azi dar si ieri ca ieri nu am intrat!
Salutari si o zi buna in continuare,
Dana Lucia si Alberto
cge spune:
Kristinutza, trebuie sa fii logata, si in meniul din stg. imediat sub 'Mesaje Private', ai 'Chat'.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
kristinutza spune:
imi zice "eroare de logare". nusht. n-are nik.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
jadi spune:
Buna ziua fetelor, iar am ajuns la servici si nu am chef de nimic!
La multi ani Ramona rusine pentru cei 30 de ani, mama ce tinerica esti!
Spre rusinea mea, recunos ca duminica in parc aveam cel mai blindat copil la imbracaminte, avea dresuri restul copiilor numai sosete, avea caciula cu urechi restul copiilor cu cipilici sau descoperiti ca Miruna. Dar mi-e imi trebuie doar sa vad un exemplu la cineva ca il si aplic dar copilul sta mai putin cu mine si mai mult cu bona si va dati seama ca il imbraca cum vrea. Eu sunt friguroasa rau si daca ar fi sa imbrac copilul dupa cum ma imbrac eu ar fi jale, sa zicem ca il imbrac mai lejer decat pe mine!
Si recunosc ca am fugit cu Kid sa bem o cafea si de altfel, Miruna si Vlad erau la alergari libere pe jos si noi nu puteam sa ne alaturam ca suntem puturosi sau normali, cum tot imi repet. Ceilalti copii sunt precoci, al meu e normal (aviz Cucai ca ea a lansat sloganul asta).
Norina ma bucur ca e copilul ok, puteai sa dai si tu un bip daca ai trecut prin capitala dar ma gandesc ca erai super ocupata cu spitalul si toate.
Anya simpla deci traiesti! Ca imi puneam intrebari cateodata dar uitam repede de ele .
Maddy bine ai venit in clubul mofturosilor, copilul meu nu a mancat lapte 2 zile si l-am trecut pe Nan si am mai remediat din problema asta dar oricum nu la nivelul de inainte de perioada neagra numarul 3. Al meu copil sa nu vada branza, am incercat si cu cea facuta de mine si cu cea de cumparat dar cum o simte nu mai inghite nimic. Nici cu mamaliga nu se agita, tot 3 linguri indeasa si dupa aia scoate limba afara cu tot cu mancare si le scuipa pe babetica. Asa ca bag borcanele in el, deja cand vede borcanul deschide larg gura. Si carne daca este ar manca si goala. Cum are mancarea gust pregnant de carne cum mananca absolut tot... carnivor de mic ca tasu, care zice ca orezul si cartofii sunt pentru chinezi!
Deni & Vlad 28 sept 2005
b_irina_c spune:
Jadi si al meu avea caiulita cu urechi . Poate ca in momentul in care ai aparut i-o dadusem jos ca sa fie in ton cu Miruna .
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
jadi spune:
Ieri a venit pediatra la noi, cum ii zice sotul, vopsita!
Si cica are rosu in gat si ca e posibil sa nu manance de la asta. In plus cica sigur e infectie asa ca am trecut pe cefalosporine si calpol. In plus pentru ca nu a mancat bine aproape 1 saptamana mi-a scazut in greutate si are carnea moale si i se vad coastele mai pronuntate. Nu a zis nimic de rahistism dar trebuie sa marim doza de vigantol sau de sanasol ca sa prevenim (eu am cam uitat sa ii dau vigantolul de circa 1 luna).
Azi, maine ne iese si urocultura si nu prea sunt impacata ca ii dau antibiotic dar ma gandesc ca daca e sa nu fie infectie nu stric mare lucru cu 2 zile de antibiotic. Ma tot pregatesc sufleteste ca toate drumurile duc la Roma, pardon, adica la ITU.
Am intrat pe chat si mi-a placut, acum ma duc sa muncesc, revin si intru pe chat cand voi avea timp.
Alea Alea
Deni & Vlad 28 sept 2005
miflore spune:
Vero, bafta cu supica, sa pape bine Stefan!
Norina, spor la invatat!!! Si mai lasa chat-ul!
Norina, Codru, mercic pentru raspunsuri!
Codru, ma refeream la pipi de pe pantalonii frumosi ai sotului! Ruxandra, asa e! Si inca ceva, Matei stieeee!!! (ma refer la vizita)
Cristell, casuta si iglu-ul costa 650 mii plus tunelul aferent dintre ele! Felicitari pentru doua-doua!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI CU MENTIUNE SPECIALA PENTRU ANTOINE, CEL MAI CEL!!!
Sa fiti sanatosi si cuminti si s-ascultati de mamici!!!
Noi iesim afara!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Simona8004 spune:
buna la fete frumoase cu bebei foarte frumosi!
am intrat sa scriu inainte sa recupar.
Dar nu ma pot abtine sa nu va spun ca acum in timp ce va citeam, Maia incepe sa mearga de-a buselea. Dar merge ca un schiop, adik se ridica in genunchi si muta genunchiul sting in fata iar piciorul drept il trage dupa ea si pare ca e schioapa
Wow, imi place ce face.
Ma duc sa mai citesc!
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)