Nou stil de viatza (102)
Raspunsuri - Pagina 8
mamamariana spune:
[quote]Originally posted by Eftimie C.
Neata.
Delidana, chiar nu am pomenit nimic de pizza...
Am facut o remarca de genul, "saptamana asta nu-mi pasa" si cred ca de aici ati tras concluzia tu si MamaMariana ca vreau sa-mi fac de cap.Nu, nnu e adevarat.
Scuze... dar nu-mi aduc aminte sa fi zis ceva. Nici n-am avut cand! Abia scriu un mesaj pe saptamana in ultima vreme ![]()
Numai bine,
Mamamariana
mephala30 spune:
Delia, eu am optat pentru cezariana, pe motiv de frica. ![]()
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
dordia2000 spune:
Delidana scuze ca nu am spus-o ca pe un repros ci ca pe o remarca. Stiu ca am disparut dar am mai intrat si am mai salutat, ce-i drept cam rar. Mi-au raspuns unele fete dar....nu am avut timp sa mai intru o perioada si apoi...am revenit cum v-am promis. Te pup si multzumesc mult ca m-ai trecut in lista si mai ales va multzumesc mult pentru floricica asa din prima!!!
Cookie felicitari pentru concurs si vreau sa iti zic ca am citi pe un alt site dar....nu mai stiu unde ceva de genul ca ai voie sa mananci 22 p pe zi si un bonus de 30p pe saptamana. D-aia am intrebat. eu pana acum am urmat formula pe care osti si tu si vad ca am dat jos ceva. Sper sa mai dau si sa ajung la 80 pana plec la mare. Macar 80 ca apoi schimbam targetul.
Azi am reusit pana acum sa mananc 100 gr branza,6 biscuitzi simpli si 160 gr pui fiert si rosii si castravetzi. Sper sa nu mai pap nimic ca sa reglez abuzul de ieri.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
miag spune:
Seara buna natiune!
Am cam lipsit pentru ca am avut o perioada groaznica. Pentru raport: stagnez.

De maine intru iar in ritm.
Pupici la toata lumea.

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Sariti si la mine cu un
asa, de dimineata, intrucit ieri am pacatuit cu niste covrigei si niste pufuleti de la fiu-meu...
Dar, daneza continua:
MD: cafea cu piine prajita
Prinz: 200g sunca si 2 iaurturi mici degresate
Cina: 200g carne vita la gratar cu salata verde.
Dupa cum v-am spus, duminica ma duc la un botez asa ca am sa zic pas la daneza pentru aceasta zi si am sa o reiau luni - prin urmare am sa o termin miercuri si nu marti asa cum ar fi trebuit, dar sper sa nu fie o problema mare...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cookie spune:
Fetelor, multumesc mult, si pentru felicitari, dar si pentru suportul vostru zilnic!
Adevarul e ca daca la mancare am mai pacatuit adesea, ca-s o mare pofticioasa
, de sala nu m-am lasat si chiar merg cu mare placere! Deja am un an de cand merg regulat si chiar de nu s-au vazut rezultate prea repede, ma bucur ca nu m-am lasat...
la toate!
carolinah spune:
Cookie, felicitari!
Carmen, pe Iustin tot prin cezariana l-ai nascut?
Dordia, spor la WW. Ma bucur ca ai ales aceasta metoda care, sunt sigura, te va scapa de un nr f mare de Kg fara stress sau alte efecte seucndare!
Delidana, nu stiu cati ani ai tu, dar eu cred ca la mine (31) a venit aceasta relaxare si multumire de mine (
) si cu varsta si "experienta".
Nora, se pare ca mergi inainte!
Gabriela, lasa ca niste pufuleti nu fac nici un rau.
Cami, ma bucur ca ai optat pt Toyota. Si eu am si e super-super-super! Ma rog nu e automata, dar oricum.
Tuturor va doresc un w/e placut!
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Tzuni spune:
Buna dimineata!
sunt tristaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 

M-am urcat azi dimi pe cantar si m-am ingrozit! Nu va spun cate kile, pt ca nu e raport si oricum pana luni sper sa-mi mai revin! Adevarul e ca am facut-o lata saptamana asta. Rau de tot. Of, mi-e ciuda de mor! Mi-e ciuda ca nu pot fi constanta in comportamentul alimentar. Cedez in fata tentatiilor. O buna bucata de vreme am mancat lucruri sanatoase, am dat jos kile, am fost multumita si cand totul era ok, am dat cu batzu-n balta! Mor de nervi!
Si nu ma simt bine nici fizic: oboseala, somnolenta, greutate in miscari...
Imi vine azi in vizita o prietena si sta pana luni. Dupa ce pleaca OBLIGATORIU merg sa-mi fac abonament la sala si piscina. Nu se mai poate asa! Vreau sa fiu puternica si vreau stilul asta de viata a la long, nu asa, moft de o luna, doua...
Fetelor, lasati-ma pe mine, ca dau mai tare:

Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Eftimie C. spune:

Mai intai trebuie sa-mi fac mea culpa fata de MamaMariana.Ai avut dreptate, nu stiu de ce ti-am pomenit numele...poate pentru ca vroiam sa te felicit pentru viza de State si sa te intreb ce-ati hotarat 
Tzuni, nici eu nu ies "nedreasa" din casa, din obisnuinta.Oricum, tu arati bine si cred ca remarcile facute de colegi erau strict pentru cearcane
Dordia, iti pregatisem raspunsurile la intrebari si tocmai am vazut ca te-a informat Cookie.La faza cu legumele, abia acum am inteles si eu cum se face calculul.Ulei iti recomand cold extracted de masline si cu 2 linguri, faci o salata imensa.La mersul pe jos, 6puncte mi se pare mult, trece si tu jumatate din ele.
Leeloo, nu vrei sa ne spui, cam cat ai dat jos pana acum cu daneza?Eu mor de curiozitate...poate ma ambitionez si o reiau.
Nora, la mai "mic" (nr. de kg) si la mai "mare" (spatiul apartamentului 
Mephala, vroiam sa te intreb de ce faci cezariana, dar am vazut ca ai raspuns deja.Pe Iustin l-ai nascut tot asa?
Delidana daca eu lipsesc in urmatoarele saptamani, sa nu ma scoti din listuta.S-ar putea sa fiu acasa, asistenta medicala pentru Edi
...da' eu inca sper sa va stresez incepand de marti cu dorinta mea de a slabi
Mia bine ai revenit.De ce lipsisi?Probleme?
Va 
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Eftimie C. spune:
Tzuni, nu-ti mai fa probleme, ca arati beton
Si mai lasa k..ru
ala in pace (vazui eu o poza tare apetisanta
cu el).Altele il asigura si fac furori cu el; vezi cazul lui JLo si la noi Anda Adam...
Cu stilul de viata sanatos iti dau dreptate.Trebuie sa-l tinem "a la long" 9pe mine m-a durut 3 zile ficatul dupa maioneza de luni si nici azi nu mi-e mai bine, dar cred ca e de la pastile)
Eu sunt
stresata rau zilele astea si chiar daca am grija ce pap, cantarul o ia in sus si nu in jos
.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)