Nou stil de viatza (102)
Raspunsuri - Pagina 7
dordia2000 spune:
Fetelor am pus si eu iniste intrebari pentru cine stie si a tinut sau tzine diet WW? dar nu mi-a raspuns nimeni!![]()

Datzi cu
si la mine ca am sarit ieri calul cu 3 linguri de varza calita cu mamaligutza. Si azi dim + 1 kg.
Pana acu' am mancat 100 gr telemea cu o rosie si castravete si 2 biscuitzi. Mai mananc 200 gr carne si cam atat sper sa pot recupera greseala de ieri!
repet intrebarile pentru cine vrea sa ma lumineze si pe mine:::
- punctele se calculeaza conform formulei sau se iau generic cele 22p conform altui site despre ww? Se iau in calcul si 30 p bonus pe sapt sau nu?
- Fructele si legumele au 0 p indiferent de cantitate? sau...nu. Adica eu am mancat o rosie si un castravete(200 gr) iar la pranz o salata 280gr si am calculat 0p . Oare e ok sau...nu?
- uleiul din salata voi il calculatzi cat ulei punetzi sau aprox? Ca mai ramane ulei dupa terminarea salate deci...nu il papam pe tot.
- eu ma plimb zilnic aproape cu fi'miu si calculez punctele dar...in ce categ sa ma incadrez? plimbare normala sau mers pe jos? Ieri spre ex am mers la Cora si am mers pe jos prin mag.cam 1h si jumatate si ar insemna cam 6 p economisite dar...mi se pare cam mult totusi. Voi cum calculatzi???
Va multzumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Diana nastere usoara si sa ai un bb sanatos si papacios!!!
Zuzilici sa iti traiasca printzesa!!!
Eram si eu pe lista voastra cu gravi dar....m-ati scos ca nu am mai putut intra si...m-ati pedepsit. Eeee acum am un minunat baiat de aproape 6 luni!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
cookie spune:
Dordia, sorry, eu nu vazusem intrebarile tale..
Despre fructe si legume, eu stiam asa:Se mananca 5 portii de legume si fructe pe zi, adica 2 portii legume care inseamna 300 g, si 3 portii de fructe, care inseamna 3 fructe de marime normala (adica nu 3 mere uriase de care 500g fiecare) cum ar fi: 1 mar, 1 portocala si o para, de exemplu. Se poate manca si mai mult de atat insa trebuie sa socotesti puncte pentru asta (de exemplu, daca mananci mai mult de 300 g legume si mai mult de 3 fructe, mai adaugi un punct la ce-ai mancat in ziua aia).
Uleiul cred ca se puncteaza cu 1p lingurita...vezi si tu cat mananci si socoteste!
Cat despre miscare, am citit pe un alt site ca fetele cu experienta in WW recomanda ca punctele dobandite din miscare(aerobic, dans, plimbare sau ce-o mai fi) sa nu fie consumate...pentru ca slabirea sa se faca mai bine...stiu si eu? Tu trebuie sa experimentezi pe tine, daca merge e OK.
si ne " vedem" mai tarziu.
dordia2000 spune:
Cookie iti multzumesc mult pentru raspunsuri. Dar faza cu punctele, adica cate puncte / zi tb? CA eu am gasit intr-un loc 22 p + 30 bonus/ saptamana sau calculat. Desi cam tot acolo e. Mie mi se pare mai ok cele calculate decat 22 si gata.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
cookie spune:
Dordia, nu inteleg cum e faza cu 22/30p bonus 
Tu cate puncte ai voie sa mananci dupa calcul?
Ai calculat dupa formula asta?
1.sex: f = 7p, b = 15p
2.18-20ani=5p / 21-35=4p / 36-50=3p
3.greutate :80-89=8p / 70-79kg=7p /60-69kg=6p /50-59kg=5p
4.inaltime : sub 1,60=1p /peste 1,60=2p
5.activitatea zilnica:
-daca stati majoritatea timpului=0p
-majoritatea timpului stat in picioare=2p
-majoritatea timpului in miscare=4p
-munca obositoare=6p
leeloo2004 spune:
Buna la toata lumea!
Am trecut si peste ziua nasoala de ieri - rezistind eroic fara sa maininc nimic la prinz (afara de amaritele alea de alune...), iar seara m-am delectat cu berbecut la gratar si pe seara cu un mar.
Meniul de azi (de azi se repeta prima zi) este:
MD: cafea cu o felie de piine prajita
Prinz: 2 oua, spanac, o rosie
Cina: 200 g friptura vita cu salata verde
Ma chinui in rest sa beau apa - tot nu am reusit sa trec peste 1l/zi si am inceput sa iau si pastilele de care va spuneam ieri.
Acum, tinind cont ca termin cu dieta simbata (adica 2 zile mai devreme decit ar fi trebui) pentru ca duminica ma duc la un botez, sunt tare curioasa ce voi raporta luni dimineata...
DianaR - nastere usoara si bebe sanatos iti urez - am sa-ti tin pumnii pe 18 si asteptam vestile bune!
Azi am dat si eu o mica raita prin magazine, dar din lipsa de "materie prima" a trebuit sa ma limitez la un maiou pentru sport (mai imi trebuie si niste pantaloni noi de sala, dar cred ca o sa mai astepte pina la leafa urmatoare...) si niste gadgeturi pentru casa (adica niste boluri si farfuriute de aperitive). Mie imi plac mult magazinele de decoratiuni in care gasesti tot felul de lucruri pentru acasa si tocmai mi-am descoperit un nou magazin preferat cu o mie de lucruri frumoase si care (vorba sotului meu) imi trebuie neaparat!!!![]()
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
Dordia si eu stiu ca si cookie calculul punctelor pentru WW! Cred ca pina la urma cel mai mic numar e si cel mai indicat pentru ca sa obtii si rezultate.
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Nora__ spune:
Neatza fetele!
Azi sunt happyyyyyyyyyyyy...am fost sa ma cantaresc...la farmacie, unde au cantar electronic.Siiiii...imbracata si incaltata,desigur,am 56.1 kg...cu 600 grame mai putin ca ieri.Acasa am cantarit si hainele,sa ma lamuresc si io odata,ca de cate ori ma cantaresc,am alta tinuta si sigur difera ca greutate.Si hainele au peste 1 kg.Deci am 55 kg 
In we ma duc la socrii,sper sa nu stric toata treaba.
Siiiiiiiii...mai am un motiv sa fiu happy...saptamana viitoare iau alt apartament,mai mare.
Dar cand va incepe curatenia...vai de steaua mea
Carmen E...
..io am glumit...pace a fost mereu intre noi.Mie imi esti tare draga.Sanatate si mult noroc la control.
Tzuni,darling...offff...tot frumoasa ai ramas...si apropo de 'kur'..asa esti mai apetisanta.Ce?Vrei sa arati ca un stalp de inalta tensiune?Oricum aprinzi becurile cand treci pe langa ele de frumusica ce esti,nu trebuie sa si arati ca o sarma
Cer iertaciune daca am vorbit aiurea
Delidana...stii cum te vad io imbracata,acol,pe caldurile alea?Gen costumatii de Hawaii...cu o fustita in colturi in jurul taliei,cu parul in vant...si fusta e musai colorata![]()
.Da-l incolo de negru,pune fusta neara doar la ceva oficial.
mamamariana....io cred ca e mai bine in State.Oricum,bafta la decizii!
Carolina....felicitari pt realizare.Asta e cel mai important,sa fii multumita de tine,indiferent de nr de kg.
Io va pup si sa aveti o zi frumoasa!
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
mephala30 spune:
Tzuni, chestie de gusturi. Mie mi-a placut filmul.
Delia, intre 10-15 septembrie voi naste prin cezariana. Mai e ceva timp.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Delidana spune:
Buna
Fetelor, Ange n-a aparut asadar desemnez cistigatoarea concursului "O talie mai subtire", Cookie
, urmata indeaproape de Carolinah
Felicitari, dragelor! 
Carmen, de ce prin cezariana si nu normal? Asa ai vrut tu sau nu se poate altfel?
Carolinah, felicitari!
Si eu imi doresc sa vina odata ziua aia in care o sa fiu multumita de felul cum arat, sau mai bine zis sa ma accept asa cum sint.
Dordia, nu te-am scos din lista ca sa te pedepsesc ci pur si simplu pentru ca ai "disparut" fara urma.... Si Zuzilici a fost gravida si a nascut si tot ne mai scrie cite un rind. Daca o fata de pe lista absenteaza cu lunile si nu spune nimic o perioada, nici macar "voi fi plecata citeva luni" sau "am o problema" sau orice (nu trebuie neaparat sa dea detalii), numai sa stim si noi ca nu ne-a parasit de tot ci e doar temporar, atunci e stearsa din lista. Daca revine, o trec inapoi in lista fara nici o problema.
Mik, imi pare rau dar nu pot sa pun poza acum...e complicat...dar vor fi niste poze si cu mine in viitorul apropiat....un pic de rabdare...![]()
Nora, as vrea si eu sa arat ca tipa pe care ai descris-o. ![]()
Meniul:
MD: 1 mango, cereale cu lapte de soia
P: peste prajit cu salata
C: o salata din aprox. 100g fasole verde "aburita", un pic de brinza Feta, o ceapa mica, 2 castraveti mici, totul amestecat cu ulei de masline, un sfert de bagheta (piine).
Intre mese: 2 pere, vreo 250g papaya.
Inregistrez si 2 ore de sala, de care sint foarte mindra. ![]()
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie