Nou stil de viatza (102)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Intrebare: oare tusea asta care-mi ia tooate puterile, nu ma ajuta la slabit? Doar depun efort?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Eftimie C, poate ajuta la tonifierea muschilor abdominali.
Eu cel putin acolo simt efortul cind tusesc. Imi pare rau ca am inteles gresit faza cu mincarea, dar cind vorbesti de pizza si tort de inghetata eu ce sa mai cred? Devin confuza.
Tzuni, ia mai lasa tu bazaconiile in pace, cred ca de la ploaie ti se trage. ca sa te simti mai bine. Nu-i asa ca e mai bine?
Tinem pumnii pentru DianaR sa nasca fara probleme si sa aiba un bebe sanatos. Carmen, tu cind trebuie sa nasti?
Sigrid faceam si eu salata de care zici tu dar fara sunca. Tare buna e...cred ca-mi voi face si eu cit de curind ca mi-ai facut pofta.
Mariana, cu raportul te astept saptamina viitoare...

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata.

Mariana, nu stiu ce sa zic. Iti doresc alegere buna !
Delidana, promit sa termin de pus poze de vacanta cit mai curind. Da' tu ne pui o poza cu fusta ? (daca tu crezi ca numai negru de aranjeaza, eu zic ca poti sa incerci toata paleta de culori inchise).
Carolina, felicitari ca ti-ai atins tinta !
Hai mai Tzuni, termina cu bazaconiile (vorba shefei) ! Auzi la ea [beep] si [beep]. Imi place poza ta cu pisicul (pisica?). Imi place ca se vede si o rosie pe masa de bucatarie.

Si eu sunt moarta de somn, ieri am lansat niste calcul pe calc si nu s-au terminat decit pe la 2 noapte. La 3 cind m-am trezit erau gata si am inchis calc.
Ieri am facut o multime de treaba acasa (gatit, ocupat de rufe) si mi-am dus copilasii la tuns. Apoi am dus ceata lui Papuc la cumparaturi in satul unde stam. Erau nostimi, fiecare ducea cite o plasa mica cu ceva.

Meniul de azi :
- cafea si o felie de [beep] de post (asta e dulcele meu preferat)
- varza dulce calita si o pulpa de pui. o mandarina
- salata verde si cruditati. putina brinza

Va pup pe toate.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Multam feteor!

Delidana, da, mi-e mult mai bine acum!
Mik, rosia aia e pe masa de pe terasa in constructie a casei lui Pumpkin . Mitza e tot a ei: una din cele 9 !!!!!

Aseara am fost la filmul "Memoirs of a geisha" si am pierdut cam 15 minute din el, c-am adormit... Noroc cu vecina din dreapta care m-a pus la curent cu ce-am ratat. Filmuletzul mi s-a parut prea lung si prea... nu stiu...n-a fost pe gustul meu. Merita vazut cand n-ai altceva mai bun de facut! mephala, da cu rosii!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Delidana, cred ca ai dreptate.Ma simt de parca as avea febra musculara la abdomen
Inghetata, cartofii...beep-urile, au fost luni si duppa ce am primit de rigoare (inclusiv de la mine), mi-am revenit.
Unde ati vazut mata lui Tzuni.Fug sa-i vad pozele...Ani de zile am tinut si eu pisici si cheltuiam o groaza de bani pe ele; dar cu o luna de zile inainte sa nasc, am renuntat si amm jurat ca nu voi mai tine pisica la bloc.Sa vezi ce le rasfat pe cele de la tara, de la soacra-mea...chiar daca ea sufera cand vede cum le dau din carnita mea pielea de la pui, grasimea de la ciorba, smantanica de pe oale...
Si acum imi dau seama ce nu-=i place soacrei la mine, fac pagguba la mancare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Multumesc de felicitari, fetelor!

Nu cred ca merit felicitarile ca am slabit sau ca arat bine sau nu stiu ce, ci pentru faptul ca pt prima oara in viata mea sunt tare multumita de mine, ma iubesc nespus si fizic( cum suna). Adica felul de viata sanatos pe care il cultiv de aprox 4 ani incoace da roade si pe plan psihologic (nu ma vad zana zanelor, dar nici nu am avut de multa vreme sentimentul de "azi sunt urata si grasa si umflata etc" si sunt multumita).

Cineva imi cerea poze in blugi stramti. In afara de faptul ca eu nu pun poze pe net pe motive de pastrare a intimitatii, nici nu cred ca ar fi relevante. Probabil ca va asteptati sa vedeti nu stiu ce manechin cu forme perfecte, cu piele desavarsita, fara celulita etc. Nu, nici vorba de asa ceva! Cred ca sunt printre voi multe fete mai slabe si mai frumoase decat mine. Dar pt mine nu este asta relevant. Pentru mine este importanta impacarea cu mine insami, stadiul la care am ajuns si pe care vreau sa il mentin. Adica arat a femeie sanatoasa si fericita, cu o silueta normala si agreabila, imbracata in haine normale si luminoase. Nu intentionez sa port pantaloni super scurti sau mini-uri pana la fund sau sau sau... Nici macar blugi f stramti, ca mi se par incomozi si eu tin la confortul meu.

Sigur ca as mai putea slabi vreo 3 Kg.... Dar calitatea vietii mele ar scadea considerabil! Si pt ce?

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Carolinah mi se pare mie sau mesajul tau e cam suparat?Nu ai motive .Eu nu vreau sa mai am 50 de kg, consider, ca si tine, ca ma voi opri cand ma voi simti bine in pielea mea.Chiar daca nu voi arata ca un super model si voi avea inca kg in plus fata de standardele modei.
Ma bucur ca tu esti multumita si as vrea ca sa fiu, in curand, alaturi de tine la Mentinere .Dar eu mai am de luptat cu kg-le

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Nuuuuuuuuuuu!!! Nu e suparat mesajul meu, Carmen! Sunt happy!
Da' probabil nu am talent la literatura si nu am exprimat bine ce am vrut sa spun

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Carolina, nu cred ca n-ai talent la scris.Dar sunt sigura ca amm citit eu printre randuri.Am o saptamana mai neagra si bineinteles ca vad totul gri-negru/pesimist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Carolinah, te felicit si eu c-ai ajuns sa te simti bine in pielea ta! ...Pana la urma, asta este ceea ce ne dorim fiecare! Ca nu cred ca vreuna de-aici aspira la titlul de Miss sau de Barbie!

Si eu atunci ma simt bine cand ies de la dush si nu-mi feresc privirea de oglinda. Asta nu inseamna ca am 90-60-90, ci ca am kur mare, glezne groase, maini subtiri, sani prea mici etc, dar cu toate astea, ma plac. Toate defectele adunate la un loc dau ceva care ma fac sa ma simt ok in pielea mea. Azi, insa, e exceptia de la regula , si de vina cred ca e vremea si oboseala. Ma simt grasa si urata.

Apropo de fizic, din cauza orelor putine de somn, am niste cearcane maaaari, de care nu scap decat in vacantze, cand ma odihnesc. Si m-a pus cucu sa ma duc intr-o zi nemachiata la munca. Adica fara anti-cearcan si fond de ten peste. Si m-au intrebat colegii: ai patit ceva? esti bolnava? ai probleme? A fost haios. Am fugit la baie si "m-m-am dres".

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput