Nou stil de viatza (102)
Raspunsuri - Pagina 5
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Tzuni, n-am poze cu fusta, dar uite, iti promit ca daca ajung in tara te las sa-mi faci cite poze vrei tu.Asa sa fie, cum zici tu, un nou pikamer numit Tzuni!
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
uraaaaaaaaaaaaaaaa!

PS. ai vazut ce tara am la profil?

Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Delidana spune:
Am vazut, cum sa nu, chiar ca se potriveste, Tzuni din orasul Tzunamia, ca tara e Romania din cite vad. ![]()
Dar o poza cu Pisu tot nu ne-ai aratat.....
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
roxana1974 spune:

sunt prastie de oboseala...
si nu beau apa 
Carolinah, felicitari!
te rog, pune-ne o poza cu tine sa te vedem acum..in jeans stramt, vrei? 
Eu am cedat nervos azi si mi-am cumparat jeanshi stramti stramti..nu va zic numarul, ca e mare
si o camasa casual...puii mei...dar mai bine ca am dat banii pe haine decat pe ...mancare, nu? ![]()
vidiazni, sticla
... dauneaza grav sanatatii...
sigrid26 spune:
Buna fetele,
Eu ce sa va zic , la mine plictiseala mare, bine ca nu imi place sa scriu ca altfel eu as intreba , io mi as raspunde, as posta 5 pagini pe zi.
Pai ce sa va zic......
, iar n am inspiratie.
Meniul de azi:
D-o bucata napolitana (cam cat un deget)
P-salata bulgareasca
S-restul de salata bulgareasca +piersici+capsuni
Eftimie sunt alaturi de tine , povesteste aici ca suntem interesate , las frigiderul ca nu e bine , vreau sa te am inaintasa la categoria medie, sa pui o vb buna sa vin si eu mai repede.
Delidana sunt convinsa ca arati super in fustita!!!
Mamica de printesa
de 4 anisori
Delidana spune:
Roxa-boxa, daca ti-ai cumparat de imbracat si iti place cum iti sta eu zic ca nu e
chiar asa de negru.
Si nu cred ca porti un numar mai mare ca mine ca esti mult mai slaba.....
Sigrid,
. M-ai omorit cu piersicile, sint fructul meu preferat dar aici nu se gasesc decit importate si sint extrem de scumpe.
Cum se face salata bulgareasca?
mamamariana spune:
Buna fetele!
Vin si eu cu intarziere... de aia nici nu mai raportez. Nu e mare schimbare, oricum - doar vreo 200 g mai putin, asa ca voi raporta luni, daca nu se supara Delia.
Si acu sa va spun si voua vestea cea mare care ne-a lasat muti de cateva zile... Am castigat la loteria vizelor. Am trimis "doar" de 11 ori pana acum aplicatii si uite ca a venit si pentru noi. Nici nu ma pot bucura. Acum, dupa ce am investit atatia bani si timp, emotii, invatarea limbii franceze pentru Canada, cand avem biletele de avion in mana - vine green cardul. 
Voi ce parere aveti? Cand imi voi iesi din shoc?
Meniul de azi: nimic deocamdata...
Numai bine,
Mamamariana
mephala30 spune:
Neatza!
Fetele, pe 18 mai DianaR e programata la cezariana. Sa-i tinem pumnii si sa-i uram nastere usoara! 
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
sigrid26 spune:
Delidana salata bulgareasca e o salata de rosii , castraveti , ceapa , ardei si mai adaugi branza taiata cubulete , sunca slaba si masline (eu nu am avut) si patrunjel daca iti place, e bunicica si te satura chiar si fara paine , cred ca o potzi manca cu un biscuite wassa.
Diana R iti doresc un bb sanatos , mancacios si frumos si tu sa te refaci repede!
Mamica de printesa
de 4 anisori
Tzuni spune:
Neata. Sunt moarta de somn. SI ploua... Si n-am chef de munca... Si vreau la mama...Si azi is urata si grasa ca o vaca....Si pe mine cine ma tine in bratze
...
Va pup
Tzuni 
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Eftimie C. spune:
Neata.
Delidana, chiar nu am pomenit nimic de pizza...
Am facut o remarca de genul, "saptamana asta nu-mi pasa" si cred ca de aici ati tras concluzia tu si MamaMariana ca vreau sa-mi fac de cap.Nu, nnu e adevarat. Ma refeream ca nu-mi pasa daca pun kg de la stres, desi la capitolul mancare sunt atenta.
Uite meniul meu de ieri, cu o mica greseala, dar fortata de imprejurari; adica un foietaj cu branza, pentru ca aveam urgent de luat o pastila si eram in oras, chiaar intr-o zona in care nu aveam alta optiune...Apoi am mancat:2oua prajite + 3 felii sunca pui, 1 iaurt mare + 2 felii paine neagra
Iau niste pastile pentru raceala mea si sunt foarte puternice (chiar imi dau
ameteli), dar desi ar trebui sa mananc nu am pofta de mancare.
Sper sa ma laud, cu o stationare
la raport.Oricum primesc si bicele, daca e cazul.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)