Nou stil de viatza (102)
Raspunsuri - Pagina 4
carolinah spune:
In sfarsit revin si eu pe aici ca am fost tot plecata de vineri incoace.
Raportul e asa: T-63, S-93, sunt extrem de multumita!!!

Am 58 Kg si nici nu vreau mai putine, asa ca pe mine ma puteti muta la mentinere deja
. La conformatia mea si la musculatura pe care o am este OK, nu mai vreau nici un Kg in minus.
De acum inainte lucrez la calitate, nu la cantitate. Am pe ici pe colo lucruri de ajustat (vezi celulita, grasimute pe tricepsi etc), dar toate se rezolva mancand echilibrat ca si pana acum si cu sportul adecvat. A venit vara si mergem de 2 ori pe saptamana la tenis, 4 zile pe saptamana facem sport al domiciliu seara, aproape in fiecare zi merg cu fetele in parc dupa-amiaza, dupa serviciu, sambata si duminica mergem si dimineata in parc, asa ca am parte de sport si in 2-3 luni ar trebui sa fiu OK si dpdv "calitativ".
Evident ca raman alaturi de voi, postez saptamanal greutatea samd. Dar mai mult nu vreau sa slabesc. Incep sa am probleme cu garderoba si imi plac prea tare hainele pe care le am si nici nu am acum buget pt altele...
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Eftimie C. spune:
In primul rand mii de multumiri pentru persoana
care mi-a dat PM si un pupic dulce de la Edi.Sper sa nu fie cazul sa te caut la
.
Carolinah,
ti-ai atins tinta.Te trecem la prieteni dragi, dar ai datoria sa ne ridici moralul si sa ne spui "daca eu am reusit si voi veti reusi".Batem palma?
Mik si tu ai slabit mult.1,1kg?Felicitarile noastre 
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
zisaCami spune:
Buna fetelor,
Am intrat sa va salut si va scriu mai tarziu. Multumesc mult tuturor pentru raspunsuri. Am decis sa iau Yaris. 
Delidana pentru raport - stagnare - tot 72 de cm, dar recunosc ca nu am facut aproape nimic pentru a reusi, in tot acest timp.

Cami
leeloo2004 spune:
Multumesc Carmen - ma tin tare! Pina acum m-am abtinut si nu am mincat nimic - de altfel inca nu simt nevoia (mai nasol e ca toti colegii mei de birou si-au comandat de la kfc si cam salivez si eu pe aici, da' ma tin batoasa!).
Am uitat sa va spun ca mi-am luat si un ceai de slabit (se numeste "abdomen plat") si niste pastile pe baza de preparate naturale, tot pentru slabit. Pe toate am inceput sa le iau de azi, sa vedem ce raportez luni...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Eftimie C. spune:
Leeloo, bea ceai cald, alunga senzatia de foame.Bafta!
Chiar ma ambitionezi si pe mine si cred ca o voi relua si eu, dar modificata (am incercat saptamana trecuta, dar am renuntat si apoi m-am porcit)
ne-auzim maine.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
dani_flor spune:
Buna la fete frumusele si slabutze,
Va felicit pe cele care lasati sa va treaca prajituri si alte bunatatzi prin fatza fara sa atentatzi. Iar cele care ne delectam cu groh saptamina asta ar trebui sa luam exemplu.
Ioana75, mersic, iti doresc si tie muuuuult spooooor!!!! Sa rezistam aici pe pozitii si sa ne scada contorul!!!! Sa inteleg ca ti-a dat Mirunica liber?
.
Fetelor eu nu am momentan vreo dieta in desfasurare, nici prea bine delimitate mesele, deci nu voi scrie meniul, Delidana sper sa ma intelegi. 
Incerc numai sa maninc mai la minim, astfel incit sa ma simt ok si sa imi fac si treaba.
Din pacate sunt atitea tentatzii... pe care ma straduiesc din rasputeri sa le ocolesc ![]()
Va
pe toate, va doresc o saptamina super, cu tentatzii minime
. Din pacate postarile mele nu vor fi foarte dese din binecunoscutele motive de timp...
Daniela
Tzuni spune:
...liniste....
Feteloooooor! Ce mancaaaaati? 
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Delidana spune:
Buna
Tzuni, hai ca m-ai facut sa
. Vezi, trebuia sa te iau cu mine la sala
, pe post de cheie. ![]()
Violetik, eu te intrebasem daca vrei sa te trec in lista si asteptam raspunsul. Acum il am. ![]()
Carolinah, esti un exemplu pentru noi toate.
Te voi trece la mentinere. 
Fetelor, o mai astept pe Ange pina miine sa ne dea raportul la centimetri. Daca nu apare, desemnez cistigatoarea. ![]()
Dani, nu trebuie neaparat sa tii o dieta anume ca sa scrii meniul zilnic. Nici eu nu tin una si tot scriu ce maninc in fiecare zi....te asteptam in limita timpului disponibil. 
Mik, mai vreau poze.
Felicitari pentru kg pierdut! 
Azi am vrut sa merg in oras. Mi-am tras blugii cei noi pe mine (va amintiti cind ma laudam ca mi-am luat blugi marimea 30?) si surpriza mareee. Nu ma mai incap decit cu greu, nici nu pot sa mai respir in ei.
Sa va mai spun cit de deprimata am fost? Mi-am luat pina la urma blugii cei vechi (marimea 32) care si aia ma string. Si m-a apucat asa o lehamite de-mi venea sa nu ma mai duc nicaieri.
Pina la urma m-am dus in oras cu sotul. Si am avut placuta surpriza sa imi gasesc o fusta colorata (dungi verzi si albastre) care imi venea destul de bine. Am cumparat-o. Tin sa va spun ca de ani de zile, vreo 6-7 la numar n-am purtat decit fuste negre, pentru ca mereu aveam impresia ca am fundul mult prea mare ca sa indraznesc sa ma uit la alta culoare. Si azi mi-am zis ia mai da-l incolo de negru, trebuie sa mai incerc si alte culori...Si am avut o surpriza placuta. Nu arat fantastic da' merge. ![]()
Eftimie C, eu te inteleg ca treci printr-o perioada mai nasoala insa asta nu e o scuza sa-ti iei pizza. Nu zice nimeni ca trebuie sa traiesti cu 3 biscuiti si o cana de ceai pe zi insa cu siguranta exista si alternative mai putine daunatoare siluetei. Gindeste-te ca perioada asta stresanta va trece si te va lasa cu ceva kg in plus. Nu e asta oare un nou motiv de suparare? Ceea ce vreau sa zic este: nu cauta consolare in frigider! Asta nu e decit o solutie temporara cu urmari negative. Vino aici printre noi, descarca-te, si noi te vom ajuta. Daca asta te tine departe de tentatii, da-i inainte, eu sint prima care te asculta. 
Meniul:
MD: 1 mango, cereale cu lapte de soia
P: un copan prajit la teflon cu mincarica de fasole, salata de ridiche alba
C: o juma' de bagheta cu 3 crenvusti mici, salata de vinete si piine cu margarina si miere (pe post de desert).
Intre mese: 2 portocale, 1 mar si 1 guava.
Stiu ca am mincat cam multa piine seara dar am venit din oras tirziu si efectiv imi era rau de foame....
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
eu cheie?
eu...pikamer! ![]()
Delidana, vrem poze cu tine in fusta!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Delidana spune:
Tzuni, n-am poze cu fusta, dar uite, iti promit ca daca ajung in tara te las sa-mi faci cite poze vrei tu.
Asa sa fie, cum zici tu, un nou pikamer numit Tzuni! 
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie