Nou stil de viatza (102)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mik,iti multumesc. N-am mai vazut o floare ca cele din poza in ani de zile (in realitate ma refer).... Sint de la tine din gradina?
Astazi ia sfirsit concursul "O talie mai subtire". Asteptam participantele la raport ca sa desemnam cistigatoarea
Crystina, eu dau si tu o pupi? Pai ce lectie e asta? Ia si tie si Norei pentru inghetata . Gata terminati cu prostiile.
Eu m-am sculat azi cu gindul sa ma duc la sala de dimineata. Am facut intii niste exercitii usoare si 200 abdomene (pe stomacul gol), apoi am mincat si am plecat spre sala in pas voios. Cind ajung acolo, era inchis si mi-am adus aminte ca deschide abia dupa prinz. Oricum, m-am ales cu o plimbare de vreo 50 minute, tot e ceva....
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Am revenit!
Dupa masuratoarea mea, am 73cm in talie, ceea ce ma face super multumita, ca vad si eu ca n-am facut atatea abdomene, si degeaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata.
Mik, am tras si eu cu ochiul la pozici; mi-ai facut dimineata mai frumoasa...si de la mine.
Nora, candva pe acest subiect scria o alta Nora, care ne-a parasit dupa o mica disputa.Are alt subiect aici si eu postez si acolo.
Oricum, poti sa ne povestesti si despre week-end-ul tau, daca vrei.Si ca sa nu fii suparata pe mine, ia de aici .Pace?
Crystina, sper ca nu ai facut ca mine si ai mancat cartofi prajiti .Sa-ti spun cat au atarnat la cantarul de azi dimineata?Nu vrei sa stii...

Fetelor, nu mai rezist.Azi noapte am visat ca il operau pe Edi si, culmea, noi eram intr-o sala alaturata si asistam(nu mi-a placut comportamentul medicului si al asistentelor)...Ce groaznic!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata!

Azi sunt cuminte si sper sa nu pacatuiesc!
Meniul:
D: o cafea neagra cu zaharina + un suc natural de portocale
P: salata mediteraneana cu sos de branza
S: cartofi fierti cu castraveti si ulei de masline
2 l apa + vitamine + ceai verde + voie buna

crystina, tu faceai (parca) intr-o vreme callanetics, nu? Mai faci?
delidana, soarta iti e potrivnica. Cum se poate sa fie sala inchisa??? Pai, in locul tau, eu intram prin perete!
mephala, hai, zine-ne ce beep-uri mai gatesti azi!

Revin

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

crystina, merci mult! Fac aerobica singura acasa la dvd-ul Carmen Electrei.
Fetelor , ma puneti si pe mine in listuta, va rog!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna dimineata!!
am revenit la rutina de dimineata,anume cafelutza cu voi
Delidana,cred ca purcelul ala o sa dispara repede,e incredibil cata apa am putut retine saptamana trecuta,ieri s-a dus deja un kil si inca mai am de dat(cunosc dupa cum se misca inelele pe degete:)
Fetele cu concursul..va urez un raport bun!
cu drag,anca

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Anca, eu de ieri pana azi am 2kg plus.Ma rog sa fie retentie de apa si nu consecintele festinului meu de luni Asa-mi trebuie!
Cred ca e si de la stres, dar chiar nu-mi pasa saptamana asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!

Azi e ziua cea mai grea de la daneza - la prinz nu ar trebui sa maninc nimic...doar APA...! Eu oricum, pentru linistea mea, mi-am luat cu mine si un piept de pui la gratar ca nu vreau sa ma ia lesinul pe aici.

Meniul:
MD: ceai cu o felie piine prajita
Prinz: apa (sau un piept de pui la gratar...)
Seara: friptura de berbecut la gratar

Am bagat si o gustare cu citeva alune din alea de care va ziceam eu zilele trecute.
La sala miine nu ma pot duce pentru ca azi mi-au venit rushii...

O zi buna sa avem!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Leeloo, nu te lasa. Suntem alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata !

Da, florile sunt din gradina. Acum am ciresii in floare si merii. Necazul e ca timpul e perturbat si ramas in urma. Nici macar liliacul nu e inflorit. Daca va plac, am sa fac poze la toate alea pe masura ce infloresc.

Eram datoare cu un raport : 51,4 kg, adica 1,1kg in minus.

Meniul de azi :
- cafea si piine prajita cu dulceata
- pulpa de curcan la cuptor cu mamaliga. un iaurt simplu.
- salata verde cu ceapa verde, un cartof fiert, morcov crud si poate putin peste. un mar

Mik.

Mergi la inceput