Nou stil de viatza (102)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

sper sa nu!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si ...pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Incerci sa te pui bine cu mine acum, mai pisicule?

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Incerci sa te pui bine cu mine acum, mai pisicule?

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mrrrrrrr, ia uite ce spirit de observatie ai! Acum intelegi de ce te iubesc?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si...pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Ei, acuma esti 2 pisoi intr-unul!
Ma duc la culcare, e tirziu. too.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetele ,
Acum m am adunat de pe drumuri si ce sa vad iar bice iar porci, mai fetele vine sezonul estival, mai o sa vad numai purcei pe plaja......hai mobilizarea.
Meniul de azi:
D-cafea
P-2 biscuiti wassa cu 2 felii sunca
S -o farf mare de ciorba de salata
Abatere o bucatica prajitura , da chiar vroiam sa vad cum este , era de la bio si chiar eram curioasa , asa ca precizez , chiar a fost o bucatica
va pup

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Tzuni,oi fi castigat eu..dar mi-au curs balele cat am adunat pozele Na ca acum visez si eu la cartofi prajiti! Oricum la cate bice ai luat de la sefa nu cred ca iti mai trebuie! Pup sa treaca buba!

Deliuta, esti in forma de zile mari! Asa te vreau! Executa si la mine vreo doua ca am papat niste inghetata !

Violetik, bine ai revenit!
Unde faci aerobicul? La sala sau acasa cu un dvd ceva?

Sigriduta ce cumintica ai fost azi! O bucatica mica nu se pune!

Carmen, sper ca esti bine..azi nu te-am vazut deloc sau iar oi fi chiorat!Pup!

Ioana, sa mai dai un semn de viata cand ai timp!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, cu placere ma ocup de lista cand mai e nevoie. Doar e subiectul meu de suflet!

Crys, azi am fost putin ocupata: mi-am facut niste analize si sunt tare anemica. Am Hb tare mica, hematocritul de asemenea. Cred ca sunt necesare niste vitamine. Imi voi suna medicul sa vad ce spune.
Pupici

Acum asteptam niste prieteni, i-am chemat la o felie de... beep! Si o bere, pardon, beep iar.
Va pup si ne auzim maine!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Hmmmm...Carmen E....cum adica nu mai intru aici,a? Deci ai vb cu mine din greseala.Si eu care ma bucuram ca vb cu mine,chit ca ma gandeam ca ai incurcat we in care am fost plecata.Am avut si eu o peroada mai plina,plus sarbatori pe coclauri si nu am sustinut ritmul la scris.
E cumplit sa vezi cum ti se chinuie copilul si sa fii neputcios si la mana altora.Sa dea Dumnezeu,Carmen,ca totul sa fie bine de data asta si sa vii cu vesti bune si bucuroasa,iar Edi sa fie sanatos

Azi cand sa ies afara,mi s-a parut ca Paki e cam cald siiii...avea oleaca de febra,deci am zburat la doctor.

Scoateti si la mine bicele,am mancat inghetata si pasca de la soacra....o nebunie,zici ca e tort.Nu stiu ce am,dar de 2 zile,am o pofta de mancareeeeeeee....moama!Ma abtin,dar tot am scapat caii cu inghetata.

Zuzilici...poate intri mai des sa ne zici ce face printzesa si cum o mai duci si tu.Sanatate si putere!

Pup toate fetele si sa aveti o seara faina!

Nora

Comorile Norei

Costume carnaval

Noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Poze pentru Delidana :
http://community.webshots.com/album/550224394OOAcCm

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Dragelor, tin sa va anunt solemn ca dupa ce am mancat regulamentar toata ziua, m-am abtinut cu succes la niste prajituri super meseriase la restaurant(am avut intalnire cu fetele de Galati), am baut apa plata la greu...am ajuns acasa si mi-au trecut prin fata ochilor niste cutii cu pizza Na, ca n-am mai rezistat! M-am dus de mi-am luat si eu si am papat doua felii!
Acus ma duc sa ma masor...ca azi se incheie concursul cu talia de viespe, nu-i asa?

Mergi la inceput