Nou stil de viatza (102)
Raspunsuri - Pagina 9
Tzuni spune:
...EftimieC, cum sa nu-mi fac griji pt
? Voi sunteti deja maritate, eu trebuie sa-mi gasesc jumatatea... Si ce ma fac daca-l gasesc pe Fat Frumos si din cauza dimensiunii
-lui nu ma pot urca pe cal? Cine ramane de carutza? Io, fireshte...
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Eftimie C. spune:
Hai mai Tzuni, lasa ca-l convingi tu... Ia spune-le ca fundul ala e muncit la sala
, tocmai ca sa fie mare/la moda ca al lui JLo
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by carolinah
Carmen, pe Iustin tot prin cezariana l-ai nascut?
da, cezariana am ales.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)Album Iustin
Eftimie C. spune:
Carmen eu stiam ca daca ai nascut un copil cu cezariana si al doilea trebuie la fel...S-a schimbat ceva?Sau oricum nu aveai alta posibilitate?
Stai putin, parca cineva de aici spunea ca a facut 2 cezariene si apoi a nascut un bb normal
...sau gresesc eu? 
Zuziliciu, mai mami de Isabeluta...tu nu mai spui nimic?Ia lasa-l 5 min pe sotul tau cu dulceata aia mica
si vina sa te 
Carmen E. si
leeloo2004 spune:
Din cite stiu eu la noi nici nu se incearca nastere normala dupa cezariana...dar in afara se practica.
Carmen - pai eu aveam 78.5 kg cind am inceput daneza - dupa 8 zile (din 13) aveam mai putin cu 2.5 kg si sper ca macar jumatate de kg sa mai dau jos pina miercurea viitoare cind o termin.
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Mik spune:
Trec sa va salut pe fuga. Am treaba si disera plec la soacra in sudul Frantei. Simbata avem aniversarea cumnatei. Am sa fiu rezon, promit.
Meiul de azi :
- o felie de chec de post. cafea neagra
- varza calita. 2 felii de jambon. O mandarina
- salata verde cu ceva. putin brinza.
Va pup pe toate.
Mik.
Eftimie C. spune:
Mik, sa te distrezi si
cumnatei tale Taurase.
Leeloo, e bine.Eu cred ca vei da min4kg/total.Eu prima data cand am tinut-o corect, am dat 7,5kg.Eram atat de mandra.Si a fost si prima mea dieta serioasa...poate de aia si rezultatul bun.
Doina, burticuta noastra, ce-i cu tine?Esti bine?
Va spun si eu WEEK-END PLACUT si sincer
.Sper sa vin marti - miercuri cu vesti bune 
Carmen E. si
Eftimie C. spune:
Mik, sa te distrezi si
cumnatei tale Taurase.
Leeloo, e bine.Eu cred ca vei da min4kg/total.Eu prima data cand am tinut-o corect, am dat 7,5kg.Eram atat de mandra.Si a fost si prima mea dieta serioasa...poate de aia si rezultatul bun.
Doina, burticuta noastra, ce-i cu tine?Esti bine?
Va spun si eu WEEK-END PLACUT si sincer
.Sper sa vin marti - miercuri cu vesti bune 
Carmen E. si
nastad spune:
Buna dragelor!
Nu sunt chiar asa bine, am dureri foarte mari de mijloc.
Azi am venit putzin la serviciu dar o sa plec mai devreme acasa ca nu ma simt in stare de nimic.
Onitza mea este iar racita si azi nu am mai dus-o la gradi.
Maine plecam la tara la soacra-mea (in curand va fi la noi la tara), mai are tzutzu ceva treburi pe acolo si mie imi e pofta de niste piept de pui la gratar.
Sper sa fiu mai bine saptamana viitoare !
Va
si imi e dor de voi!
WEEK END PLACUT!
Doina
si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
Tzuni spune:
Te pup, Nastad! Ai grija de tine si odihneste-te!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos