Nou stil de viatza (102)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Carmen, si eu cind am tinut-o prima oara am dat 6 kg (dar asta a fost acum vreo 5-6 ani). Eu sunt multumita si daca dau doar 3 de data asta - inceputul zic eu ca e greu la mine. Dupa dieta asta am sa tin o dieta hipocalorica ca sa pot minca din cind in cind si ceva dulce pentru ca asta e problema mea majora, tentatia de dulce!

Va pup pe toate si va urez weekend placut - ne revedem luni!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Slaba miscarea azi pe-aici!

Va pup si ne vedem luni. Aveti grija de voi!

Tzuni cea grasa.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna
Cookie, cind te duci la sala, scrie si asta pe forum, nu doar meniul. Si miscarea e parte din stilul de viata sanatos si, in plus, mai motivezi lumea. Cit de des mergi?
Tzuni, pai Fat-Frumos trebuie sa aiba caleasca, da-o incolo de mirtoaga ca nu mai e la moda.
Carolinah, asta-mi zice si sotul, ca dupa 30 de ani o sa vad lucrurile altfel. Sper si eu...
Nastad, incearca sa te odihnesti mai mult.
Eftimie C, stai linistita ca nu te scot din lista decit daca nu mai dai nici un semn de viata luni de zile, ceea ce nu e cazul....Totusi e bine sa stim cind cineva ia o pauza ca altfel (cel putin eu una) ma tot intreb ce s-a intimplat cu fata respectiva.
Zuzilici, tu ce mai faci? Sper ca esti bine.
Crystina si Ioana,.

Meniul:
MD: 1 mango, 1 banana, cereale cu lapte de soia
P: carne de porc prajita la teflon (cam 200g), 1 cartof fiert, salata
C: o salata mare facuta din: aprox. 200g fasole verde si 4 bucatele de porumb (totul "aburit"), 1 ardei verde, 4 rosii mici (cam cit o nuca), 2 crenvusti minusculi, totul amestecat cu ulei de masline + 1 felie de piine cu brinza Philadelphia Light.
Intre mese: 1 para.
Azi am fost din nou la sala, 2 ore.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Oameni buni o sa mor de atata munca..nu imi mai vad capul...si de la statul la birou mi-e o foame....precis acum o sa ma infing in mancare cand ajung acasa...Ajutor...scoateti bicele

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

imi cer mii de scuze ca nu am mai intrat pana acum.
am avut o saptamana nebuna si dupa ce ajungeam acasa seara tarziu cadeam franta nu mai reuseam sa deschid calulatorul ,nu mai zic ca seara tarziu am mai avut si niste musafiri.
dau raportul (chiar daca este cam tarziu dar va dau raportul de marti ca oricum nu m-am mai cantarit de atunci):53 kgsunt tare bucuroasa ca am reusit.sper sa am rezultate si urmatoarea saptamana pt ca am cam gresit in ultimele zile si merit cateva bice ,am bagat cateva gogosi ce vreti???????am sarbatorit si euputin reusita.
va pup
sper pe duminica sa am mai mult timp si sa citesc ce ati mai scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor!
Mai ce de-ati mai scris!
Eu am avut o saptamana destul de grea...si-am stat mult cu pe scaun, de mi s-a turtit nu alta. De saptamana asta am inceput masajul anticelulitic, insa nu am reusit sa-l completez cu jogging asa cum mi-am dorit...am profitat si de oferta Sensiblu la Elancyl si-am comis-o rau de tot...sper sa fie eficace rahatul ala de gel...oricum, in 14 zile va zic daca am dat jos vreun cm...

in rest, am comis-o si eu azi, am mancat 2 pngi de bake rolls si am baut mi-a fost o nebuna, put si simplu am cedat nervos in fata vitrinei cu racoritoare... totusi, ma bucur ca nu sunt depresata si nu ma simt grasa, macar ca am sarit iar de granita celor 60 de kg...sper sa-mi revin totusi pana luni dimineata...

Tzuni, draga mea, te rog nu fi suparata pe tine, jur ca e doar o perioada, scurta, tu nu esti asa, stii asta! Nu lasa 4 kg in plus sa-ti otraveasca zilele, sunt in fond 4 amarate de kilograme, iti aduni puterile si praf le faci! In plus vine vara, gandeste-te, vara kilogramele se pierd mult mai usor...acum ies si fructele si cu fructele iei si vitamine si enzime si voie buna si dai jos kile in plus! Jos stressul! huo! !

Gagici! hai sa facem ceva cu stressul asta care ne "omoara"! Jos cu el! Aveti idei?

Edit: Delidana, hai sa te sochez, slabutza de mine, are jeans marimea 30 no! Si sunt ficsi rau! O fi calapodu' mai mic

Roxa-boxa!

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Tzuni stai linistita in privintza dosului mai mare ca sunt barbatzi care adora astfel de posterioare. Eu am acasa unul care m-a cunoscut grasutza si i-a placut. Cica sa aiba omul pe ce pune mana. Dar acum dupa nastere deja....ma sint eu rau la cat de grasa sunt. Plus ca imi e f. rau cu sanatatea. Ma dor rau picioarele, genunchii si spatele. Abia astept sa ma duc la control la gineco sa vad daca imi da verde la sala sa ma apuc si eu ca...nu se mai poate. Va pup si spor la slabit!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Roxa-boxa, nu m-a socat dimensiunea blugilor tai insa cind am citit ce-ai mincat la capitolul "abateri"...Ia de aici, cu dedicatie . Eu cred ca tu ai bazinul mare pur si simplu de la mama natura, ca din pozele pe care le-ai pus (de la schi) vad ca ai picioare ok, nu grasane asa ca ale mele.
Eu, dupa 2 sedinte "zdravene" de sala, am reusit sa incap in blugii mei marimea 30. Uf, ma simt mai bine.
Miag, acuma vine scadenta pentru zilele cind puteai sa nu maninci mare lucru....ai grija.
Fetelor, va pup si va mai astept si azi.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

buna dimineatza!

Delidana, pai jaba te-ai socat de jeanshii mei, io am picioarele mai groase...dar nu se vede sunt asaaaa...voluptoasa ca o "sirena" ma'ntzelegi si grasimea e usoara...

bebeluselor, dans!
today is a new, happy shiny day!

R-b

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

io ma duc la o cununie civila si sunt grasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:((((((((((((((((((((

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput