Nou stil de viatza (102)
Raspunsuri - Pagina 11
Violetik spune:
si eu stagnez...
Tzuni, si la mine fundu-i a la Jlo, dar sotul exact si pentru asta m-a placut! PLus ca eu sunt mica, grasa si cu fundu mare. Dar eu imi pun tocuri si arata cit de cit mai proportional! 

Violetik spune:
Deseori prietenele mele imi spun :" Cu asa un fund nici minte nu-ti trebuie!" si mai spuneau ca:" macar tu fund ai, dar noi slabe si fara nici un plus" asa ca "nasucul sus, si mergi inainte" ( vorbele soacre-mei)
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Slaba miscarea azi pe-aici!
Va pup si ne vedem luni. Aveti grija de voi!
Tzuni cea grasa.
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
am uitat ca tineam cura
dar va rog sa nu ma scoateti din lista, luni ma cantarescwww.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
dara spune:
Buna fetele!
Va rog sa nu ma scoateti din lista!
Va spun un secret : nu pot sa scriu cand e sotul acasa!!!! Ca face mistocareala de mine si nu-mi place... Asa ca incerc sa scriu cand sunt singura! Acu' e plecat!
M-am cantarit luni si aveam 59.8 kg. Am coborat sub 60 Doamne-ti multam!
Acuma ma gandesc ce dieta sa incep de luni (scriam eu de mediteraneana dar aceea o sa devina sper un stil de viata dupa care sa ma orientez, prima data sa ajung la 55-56 de kg din nou ca vine vaara ! ). Voi ce ziceti: DIETA DANEZA sau DIETA CU SUPA DE VARZA ?
Prima am mai tinut-o (ma rog nu chiar cum scrie la carte, am mancat salata de mai multe si am baut mai multe cafele pe zi ca altfel nu pot...) a doua ma tenteaza ca e mai generoasa, poti sa combini supa aia cu altceva in fiecare zi, mananci mai multe... Mi-e ca o sa lesin pe la serviciu cu daneza... Ca e mult de alergat acolo...
De una dintre ele ma apuc luni sigur, ca am peste 2 saptamani intalnirea de 10 ani de cand am terminat liceul si trebuie sa fiu supla
Va pup pe toate!
Dana
roxana1974 spune:
Salutare Dara,
scrie cand poti...io m-am resemnat de ironiile dumnealui si el s-a resemnat cu timpul meu petrecut pe PC asa ca-i dau bataie..oricum si eu sunt singura acum...i-am dat afara in parc sa pot sa fac treaba si sa scriu printre picaturi...
Eu vreau sa tin de luni dieta disociata. Daneza pica, n-o mai pot tine iar de supa de varza eu
asa ca...Cea disociata e asa: o zi fructe (mi-am si luat ananas) o zi legume, o zi carne si o zi lactate. Plus multa apa, intre mese...asta mai vedem...
Ce zici, facem un mic grup de suport de luni? O chemam si pe Tzuni si ne sustinem reciproc. Cine se mai baga la disociata asta? Sau daca stiti una mai buna, ziceti!
astept cu interes....Roxa
vidiazni, sticla
... dauneaza grav sanatatii...
Delidana spune:
Buna
Mai Roxa, eu am zis ca nu m-a socat dimensiunea blugilor tai....hai ca ne incurcam in blugi...
Oooo, lume noua, CristinaT si Dara,
.
Eu ma abtin sa votez cu dietele drastice, pentru ca eu "supa de varza" si "daneza" asa le categorisesc... Nu recomand urmarea unei diete ci doar urmarea unui stil de viata sanatos pentru tot restul vietii. Asta nu inseamna ca nu vom mai minca dulciuri niciodata ci doar ca ele vor fi exceptia de la regula. Sportul practicat cu regularitate este iarasi un lucru foarte important care ajuta enorm, atit la slabit cit si la mentinere dupa ce ajungem la greutatea dorita.
Roxa-boxa, eu cred ca vei scadea in greutate doar daca rezisti tentatiilor. Degeaba tinem o dieta crunta si apoi mincam normal, kg vin inapoi incetul cu incetul....Atunci cind vom putea zice un nu hotarit cipsurilor, bauturilor acidulate (Pepsi, Cola), ciocolatei, prajiturilor si pizzei, rezultatele nu vor intirzia sa apara. Dar sa scapam la "interzise" si apoi sa ne vaitam ca ni se vad sunculitzele si imediat sa ne gindim la o dieta crunta...asta nu mi se pare in regula... Eu va fac morala, ca de fiecare data....nu ma pot abtine
, mai ales pentru ca asta incercam sa facem la subiectul asta, sa ne schimbam felul de a minca si sa incepem un stil de viata sanatos .
Fetelor, raportul se da luni si marti (cel tirziu). Eu incerc sa modific lista si in cursul saptaminii dar nu promit ca voi reusi, din lipsa de timp (luni incep munca).
V-am pupat.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
roxana1974 spune:
Oh, asa e Delidana, de 2 ori ai dreptate! Odata ca n-am fost atenta la faza cu blugii si a doua oara cu dieta! Ideea e sa tin o dieta ca sa slabesc dupa care sa nu-mi reiau prostul obicei ci sa continui incet si sigur stilul ok..cam asta imi doresc...de-asta si viu pe-aici...acu, sincer, pe termen foarte lung mi se pare imposibil sa nu mai scap la interzise, dar asa...odata pe luna, vorba parazitzilor "am zis o-daaata pe luna/sa nu-stiu-ce-impreuna" si fara sa ma imbuib...![]()
no!
vidiazni, sticla
... dauneaza grav sanatatii...
an-k spune:
buna buna
la mine a tot mers cu lapte legume fructe
da' nu mai poci!
m-am aprovizionat de maine incep daneza!!! si am fost si la dr. care nu prea a vrut sa-mi dea de nici unele dar la insistentele mele mi-a dat cel mai bun dintre cele mai rele (din punctul lui de vedere) -reductil. Azi l-am cumparat si de maine incep sa iau. Deci eu voi dar raportul maine sa stiu de unde incep Daneza si ma mai cantaresc peste doua saptamani.
Tzuni cum faca sa trimit o poza cu mine?- grasa bineantales
, da' ma fac io slaba;).
Maine mergem in Olanda ca e ultima zi din festivalul lalelelor asa ca imi iau oua fierte si spanac la pachet si cina home.
va pupic si o sa incerc sa scriu meniul in fiecare zi.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
an-k spune:
Am uitat sa zic ca m-am inspirat d'aci
www.weight.addr.com/ro/index.html" target="_blank">http://www.weight.addr.com/ro/index.html si ma inspir in continuare![]()
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
dara spune:
Aceeasi idee si la mine, Roxana...
Cred ca in general tind sa am un mod de viata sanatos... Dulciuri nu prea mananc. Atata doar ca imi plac la nebuie pastele si pizza... De-ajuns, cred.
Inainte de sarcina puteam manca orice ca n-aveam bai. Acuma nu mai e chiar asa... O fi o coincidenta, are sarcina de-a face cu schimbarea metabolismului sau e vorba si de o noua etapa, adica de varsta...
Nu stiu, Roxa, ce sa zic de disociat... E tare "la moda" multe persoane pe care le stiu tin regimul asta. Pe mine ma ingrozeste ideea de a manca 3 zile numai carne...
Ma gandeam la dieta cu supa de varza :
<<<<<<<Dieta cu supa de varza
Este dieta in care cu cat mananci mai mult, cu atat slabesti mai mult. Tot nu-ti vine sa crezi? E, stai sa afli mai multe. Nu poti manca chiar orice, iar mancarea ta de baza timp de 1 saptamana (atat cat dureaza dieta) va fi supa de varza.
Cum prepari supa de varza?Alegi cateva cepe potrivite, 2 ardei grasi, 1 varza medie sau 2 mai mici, 2 cutii de rosii in bulion, sare si piper dupa gust, 1 cub de knorr, frunza de telina, ardei iute (daca iti place mancarea condimentata) si patrunjel.Se aseaza toate acestea curatate si taiate intr-o oala cu apa incat sa le acopere. Se fierb 10 minute la foc mare dupa care timp de 2 ore la foc mic. Se consuma apoi cat mai multa. Tine de foame si este destul de gustoasa.
Cum se tine dieta?Dieta este recomandata a se tine timp de 7 zile, la sfarsitul carora, daca nu ai trisat, poti slabi intre 5 si 7 kilograme.
In prima zi, pe langa supa de varza, mai ai voie sa mananci fructe cat de multe doresti si sa bei foarte multa apa plata.
A doua zi combini supa de varza cu legume si apa plata, dar ai grija sa eviti legumele precum fasolea, mazarea, cartoful si porumbul.
A treia zi ai voie atat fructe cat si legume. Si bineintels multa supa si apa.
A patra zi mananci 3 banane si supa. Nu uita de apa.
A cincea zi poti servi 800 de grame de carne de vita sau pui cu supa si multa, multa apa.
In cea de sasea zi poti manca orez fiert pe langa supa cu care te-ai obisnuit deja.
In ce-a de-a saptea zi si ultima de altfel poti manca peste pe gratar si multa supa.
Daca simti ca pierzi prea mult din greutate in primele zile, intrerupe dieta pentru 2 zile si apoi ia-o de la capat.Este bine sa nu tii aceasta dieta mai mult de o saptamana. Daca vrei totusi sa pierzi mai mult de 7 kilograme, poti face o pauza de o saptamana dupa care sa o iei de la capat.>>>>>>
... ca la o cura de detoxifiere. Adica ce sa zic, sper ca o saptamana nu mor... Nu prea mananc eu supa de felul meu deci... Sa vedem. Poate ma razgandesc pana luni, desi nu prea cred, ca vreau neaparat sa slabesc 3-4 kg...
Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"