Nou stil de viatza (102)
Raspunsuri - Pagina 12
miag spune:
Neata natiune!!!
hop si eu la cafeluta...

Sunt ingrozita rauuuuuuuuuu, de o saptamana am o pofta de mancare crunta, as manca si pietre..nu mai stiu ce regim sa tin, as incerca WW, dar nu stiu foarte multe despre el.Astept si eu detalii. Pupici.
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
roxana1974 spune:
Dara, nu 3 zile ca n-am innebunit! O zi din fiecare si apoi o iei de la capat! btw baga un oki la site-ul postat de an-k mai sus, e supercool! Scrie si acolo de disociata!
va las, revin dupa amiaza!
Roxa-boxa
vidiazni, sticla
... dauneaza grav sanatatii...
dara spune:
Buna dimineata...la amiaz!
Roxa am o vara care o tine de la 1 ianuarie - vb de disociata aia 3-3-3. Si a salbit cum n-a reusit cu nici o cura... S-a abatut doare de vreo 2-3 ori la ocazii. Norocul ei ca 1 mai i-a pict in zi de carne...
Cred ca ma bag pe supa de varza, totusi. Cum ziceam, 7 zilo n-oi muri. Atata doar ca nu stiu ce ma fac in zilele de banane si orez... oi vedea. O colega de-a mea atinut-o saptamana trecuta, am si uitat sa o intreb ce rezultate a dat. Oricum colega mea e slabuta...
Ma gandesc totusi ca o fi avand un gust... N-am mancat niciodata. O sa o fac picanta, sa nu-l simt...![]()
Ma uit si pe site imediat!
Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"
Delidana spune:
Buna!
Am scris citeva intrebari pe prima pagina a subiectului (cea care se deschide automat cind scriem un mesaj nou). Este un mod de a afla ce dieta mai tine lumea si in general pareri...Voi raspunde si eu cind ma intorc de la sala. Pina atunci va
si astept cu interes raspunsurile voastre. ![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Delidana spune:
M-am intors. Asadar, sa incepem:
1. Nu tin o dieta anume si nici n-am tinut...am incercat acum vreo 2 ani sa tin un regim de genul: 1 ceai cu o felie de piine dimineata, 200g carne fiarta + o salata la prinz...mi-era o foame ingrozitoare si dupa citeva zile am renuntat. Incerc sa maninc natural si variat: 3-4 fructe/zi, salate, carne prajita la teflon sau facuta la cuptor, piine, paste fainoase integrale, tofu, lactate si lapte de soia, piine, cereale in fiecare dimineata.
2. Fac sport cit de des pot. In ultima luna am fost in concediu si am lasat-o mai moale insa de miine incep munca si intentionez sa intru in ritm si cu sportul, ceea ce inseamna mers la sala de 3-4 ori/saptamina.
3. Vezi raspunsul de la intrebarea nr. 1.
4. Ce inseamna "a minca sanatos" (in viziunea mea): multe fructe, vegetale, carne slaba (peste, pui sau porc), lactate, soia (in diferite forme). Fara: bauturi dulci acidulate gen Cola, prajituri, ciocolate, covrigei, pizza si alte mincaruri fast-food. Nu consider sarmalele, salata de beuf, ciorba sau in general mincarurile gatite ca fiind daunatoare dietei, atita timp cit cele facute cu smintina sau faina nu se consuma zilnic.
5. Hmmm, o intrebare delicata
, in ultima vreme recunosc ca am "pacatuit" cam de 2 ori/saptamina. In perioada in care ma tin de treaba (adica merg la sala) reusesc sa rezist tentatiilor. ![]()
6. In general o dieta care imi impune restrictii cum ar fi dietele disociate care nu ma lasa sa maninc un sandvis
sau cele in care trebuie sa renunt la o anumita grupa de alimente fie si pentru o zi. Datorita faptului ca vin acasa la ora 4 dupa-amiaza dupa care fug la sala, nu vad cum as respecta si sfatul de a nu mai minca dupa ora 6 seara...
7. Dietele care promit ca te scapa de mai mult de 2 kg/saptamina. Asa ceva nu cred ca e indicat decit daca e recomandat in mod special de un medic.
8. Ma ajuta enorm de mult sa stiu ca fac parte dintr-un grup, ca nu sint singura in lupta cu kg. Aici am gasit mult sprijin si multe prietene. Ma gindesc de 2 ori inainte de a minca "prostioare" si de cele mai multe ori gindul ca trebuie sa vin si sa-mi marturisesc "pacatele" imi face pofta sa dispara. Efectiv imi este rusine. ![]()
Cam astea sint raspunsurile mele. Va astept si pe voi. 
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
miag spune:
fetelor, faceti ceva ca numai la mancare ma gandesc....innebunesc..

Mia, mami de
Delidana spune:
Miag, ce pot sa zic, maninca un pic din toate...cred ca se compenseaza cu perioada in care nu-ti era pofta de mincare...asa e, fac cu schimbul poftele astea...
dordia2000 spune:
Fetelor....dati cu biciul tareeee

. Azi am pacatuit cu vreo 5 cornuletze cu gem si nuca si cu vreo 3 minipateuri cu branza. Dar de vinovata ce ma sint nu am mai mancat nimic si nu mai mananc nimic pana maine. Asadar azi am papat o rosie cu castravete si ceapa verde cu 100 gr branza si un ou si 5 cornuletze si 3 pateuri . Oare maine s-o vedea? Sper macar sa fi stagnat fatza de azi ca azi aveam 99 si maine sper sa am tot atat avand in vedere ca m-am plimbat vreo 5-6 ore cu piticul in parc.
De raspuns acum:
1.Tin Dieta WW si vad ca pana acum da rezultate.
2.Da, daca plimbarile zilnice cu piticul prin parc se pun. Daca nu...atunci nu fac. Dar intentzionez sa ma duc la sala ca azi se fac 6 luni de cand am nascut si dr. mi-a dat verde la efort.
3.Pai am tzinut dieta cu caloriile cu care am slabit vreo 15 kg in 5 luni, am mai tzinut dieta cu supa de varza si am slabit dar apoi m-am ingrasat dublu si cam atat si o dieta disociata.
4.A imbina corect alimentele pentru a acoperi necesarul zilnic de detoate.
5.E sa zic de 2 ori pe sapt. Dar sper sa se raraeasca abaterile.
6.Supa de varza si dietele cu program fix pentru ca ma streseaza rau.
7.Supa de varza cred ca e daunatoare pentru ca dupa ea te ingrasi foarte tare. Am mai multe exemple care asa au patzit. Dar exista si persoane care nu s-au mai ingrasat dupa. Dar aceste persoane sunt de fel mai slabutze.
8.Imi da curaj si....fara mi-ar fi foarte greu!!!
Acum va pup si revin maine la raport!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
miag spune:
Fetelor, m-am indopat cu grapefruit...asa ca am scapat cu obrazul curat...Cred ca de maine o sa incep dieta pe baza de grapefruit, o sa o imbunatatesc putin, ca cea pe care o aveam eu e nashpa rau...

si inca o realizare maaaaaaaaaaaaare, maine ma ia sotul de toarta si ne ducem la Marriott sa ne facem abonament la sala....

Mia, mami de
an-k spune:
Vin la raportul de meniu si de kilograme. Nu stiu cum am reusit dar de la atata lapte si.. miere tot 85, asa ca am inceput dieta.... azi a fost totul ok, am papat regulamentar... cafelutza, spanac cu oua si rosie la pachet fara sare- pe banca in parc
, seara friptura (gratar) de vacuta si salata verde. Abatere- cafeaua fuse fara zahar.
Azi am fost sa vedem lalelele in Olanda, iaca si poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/justmeanka/my_photos, printre floricele apar si io... cea mare sa nu va speriati
Va pup noapte buna!
anca si micutza Bianca(14/03/2005)