Nou stil de viatza (102)
Raspunsuri - Pagina 13
mamamariana spune:
Buna dimineata! Fetelor, vad ca v-ati inmultit puternic aici. Bun venit incepatoarelor in ale stilului nostru de viata si va urez sa treceti cat mai repede pe listuta de mentinere.
Nu am reusit sa citesc tot ce s-a scris, sper sa imi fac timp zilele astea. Voi raspunde la intrebari mai tarziu putin, ca acu n-am timp - tre' sa plec la scoala in 20 de min.
Dar, raportez: 71.7 kg
Numai bine,
Mamamariana
dara spune:
Buna dimineata!
Raportez si eu: ori mi s-a stricat cantarul ori stagnez eu...
Am 59.8kg... Super-nasol! Asa ca de azi am hotarat: 7 zile de cura cu zeama de varza sa ma detoxific!!!
Asa cum ma cunosc stiu ca imi trebuie ceva de "dat startul" altfel nici o bucurie... Si vine intalnirea de 10 ani de care va spuneam si stiti si voi cum e acolo: pe langa bucuria revederii si cantarirea din priviri... Si cum eu eram o slaba-slaba in liceu... Acu' sunt de-a dreptul "planturoasa".
Diana, mizez si eu pe faptul ca de felul meu sunt slabuta si in general nu ma ingras, de asta am curaj sa ma apuc de supa de varza...
Dar intrebare: (sa nu radeti de mine!!!) cum o fi dieta cu supa de varza fara supa de varza in prima zi (adica azi) ca n-am cand sa o fac (in 10 minute trebuie sa trezesc fetita si sa o duc la gradi, apoi sa merg la serviciu pana la 6)???
Si stie cineva care a mai tinut cura de ce scrie ca trbuie fierte legumele alea 2 ore?!
Oricum azi am voie sa mananc fructe asa ca ma opresc pe la piata sa ma aprovizionez: capsuni, mere, un nectar de portocale fara zahar si ce fructe oi mai gasi...
O zi buna sa aveti, vb maine dimineata!!! Cand o sa raspund si la intrebari... Diseara o sa citesc ce ati scris si voi peste zi.
Va pup!
Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"
cookie spune:
Buna dimineata!
Intru repede, sa dau raportul:60,0kg, deci stagnare!
Ne "vedem" mai tarziu! 
CristinaT spune:
Raportez : 62,5 kg 

am pierdut 1 kg!!!!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
carolinah spune:
Raport: 58.3 Kg (dar sunt convinsa ca e mai putin ca am rusi in vizita)
Si acum sa raspund si eu la intrebari.
1. Ce dieta tineti in prezent? Daca nu tineti nici una acum, ce dieta va ginditi sa urmati in viitorul apropiat?
Nu tin nici o dieta. Ca eu prin dieta inteleg regim de ala in care mananci putin, te chinui sa dai 2 Kg jos si pui la loc 3 in cel mai scurt timp. Eu mananc sanatos si echilibrat.
2. Faceti sport/miscare? Daca raspunsul e afirmativ, cit de des?
Joc tenis o data pe saptamana si de 4-5 ori pe saptamana fac sport acasa: bicicleta, Winsor Pilates, un exercitiu de 3/4 ora cu mingea medicinala, alternativ dupa cum am chef.
3. Ce dieta/diete ati urmat pina acum si cu ce rezultate? Nu am mai tinut o dieta ca cea descrisa mai sus de mine din anul 3 de facultate, dupa ce mi-am dat seama ca sunt inutile, ba fac mai mult rau.
4. Ce intelegeti prin "a minca sanatos"?
A manca din toate grupele de alimente corespunzator activitatii si starii de sanatate a fiecaruia.
5. Cit de des aveti abateri de la dieta? O data pe saptamina, de 2 ori, de 3, in fiecare zi....
Nu tin dieta, si in consecinta nu consider abatere decat atunci cand o iau rau de tot pe aratura, de ex daca mananc pizza, urmata de tort la cina. Dar, daca mananc pizza la pranz si dupa-amiaza o feliuta mica de tort, nu consider abatere. Insa, datorita stilului de viata pe care il urmez de aprox 4 ani, rar mi se intampla chestii de astea.
6. Ce diete nu vi se par compatibile cu stilul vostru de viata? De ce?
Dietele de infometare mi se par imposibile si inutile si chiar daunatoare.
7. Ce dieta vi se pare daunatoare in general, din diferite motive? Care ar fi aceste motive?
Daunatoare mi se par dietele de genul: daneza, supa de varza, 0 calorii, toate hiper-proteicele, dieta cu lamai etc, care din punctul meu de vedere creeaza grave dezechilibre in organism si efectul de yo-yo.
8. Cum va influenteaza (din punctul de vedere al dietei) faptul ca faceti parte din grupul "Un nou stil de viatza?" Grupul ma ajuta sa fiu in contact cu persoane care incearca sa mentina acelasi gen de stil de viata sanatos (aici as pune-o in fruntea listei pe Delidana
) si sa imi amintesc de greselile tineretii (aici nu pun pe nimeni in lista, ca sa nu jignesc
).
Va pup si va urez o saptamana extraordinara!
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
roxana1974 spune:
Am stagnat ![]()
Nu am timp sa raspund la intrebari acum, dar o s-o fac diseara cred. Oricum stau naspa la raspunsuri…cu teoria stau bine, practica ma omoara ![]()
Roxa
vidiazni, sticla
... dauneaza grav sanatatii...
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Gata cu daneza pentru mine - rezultatul de azi (e drept ca botezul la care am fost ieri mi-a stricat putin rezultatele) - 76.1 kg.
De azi am sa incep un fel de dieta hipocalorica. Zic un fel pentru ca am de gind sa maninc cit mai variat, dar in limita a 1500 cal/zi...
Prin urmare meniul de azi:
MD: lapte + muesli, un ceai
Prinz: telemea si sunca de praga cu rosii, ridichi, ardei gras, o supa
Gustare: un baton de slabit
Cina - cred ca ceva friptura la gratar sau iaurt.
Mia - deci vii si tu la sala? Super, ma bucur ca poate asa am si eu tovarasa de "suferinta"! 
Cit despre sondajul Delidanei - uite si raspunsurile mele:
1. Eu tocmai am terminat dieta daneza si acum incerc sa tin o dieta hipocalorica. Nu din cea drastica, mai degraba un stil de viata echilibrat, care insa nu impune restrictii drastice.
2. Da, ma duc la sala de 3/saptamina, cite o ora.
3. Am umat multe, unele cu rezultate bune, altele cu mai putin bune - cea care a dat rezultatele cele mai bune pentru mine a fost dieta Atkins, dar asta in perioada cit am stat acasa si aveam timp sa gatesc.
4. A minca sanatos? Hmmm, pai sanatos cred ca inseamna pentru mine echilibrat si fara excese. Evident ca fara mcdonalds, bauturi carbonatate, etc. Recunosc insa cinstit ca, desi stiu ca nu sunt sanatoase, uneori ma apuca o pofta cumplita de asa ceva si mai pacatuiesc si eu!
5. Nu pot sa numar asta - uneoi nu am nici o abatere toata dieta, alteori am multe. Cred ca e chestie de cit de motivata sunt si cita vointa am in acele momente, plus ce tentatii am pe linga mine...
6. Dietele care masoara totul pina in cel mai mic amanunt - gen 10g piine, 50g carne, etc. Nu pot tine pe termen lung o asa dieta!
7. Daunatoare mi se par dietele care iti promit mult pe termen scurt, plus cele care sunt ne-echilibrate. Tot daunator mi se pare si sa tii un fel de dieta, apoi imediat alta, apoi imediat alta, etc. Cred ca in felul asta organismul "se shocheaza"...
8. Sincer imi place mult - mi-am pus in cap sa slabesc si stiu sigur ca fara suport nu o pot face, respectiv vointa mea nu imi este de ajuns...asa ca faptul ca sunteti aici e foarte important pentru mine - si incurajarile voastre si mustrarile voastre ma ajuta in egala masura!
Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Tzuni spune:
Neata!
Fetelor, n-am curaj sa ma urc pe cantar! Am pacatuit grav si ma caiesc!
De azi iau iar
in serios stilul de viata sanatos.
Meniul meu de azi:
D: o banana
P: salata de castraveti si ardei cu telemea de oaie
S: doua oua fierte cu salata de varza
2 l de apa + vitamine + ceai verde
Doamne ajuta-ma!
ank, trimite poza la ella@nmp.ro.
roxana-boxana, nu ma lua pe mine cu disociata pe zile: ca exact cand trebuie sa mananc fructe am chef de legume, cand trebuie carne io vreau lactate si tot asa... Na, ce sa fac, is pe invers! Io vreau sa merg mai departe pe ideea de dieta grupei sanguine, care in cazul meu a dat rezultate si am fost multumita.
Revin cu raspunsurile la intrebari.
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
an-k spune:
asaaa....
raspunsuri...
1.Daneza si apoi doar un stil de viata sanatos in limita a 1200calorii
2.Fac in fiecare zi sau de 6 ori/saptamana cardio- bicicleta eliptica+ abdomene + taebo din cand in cand
3.Oprah zicea intr-o emisiune ca toate dietele dau rezultate. Dar cate au fost tinute pana la capat si fara abateri? ii dau dreptate. Nu am dus din pacate nici o dieta la capat. Sper sa reusesc acum cu daneza care deocamdata merge bine.
4.Prin a manca sanatos intaleg respectarea piramidei, ddoar ca la mine fainoasele, orezul.. s-ar situa inainte de dulciuri si ulei. Renuntarea la carnuri grase si prajeli in ulei si evitarea dulciurilor pe cat posibil. Foarte multe legume- fructe. Nu vad deloc sanatos rontaitul intre mese... poate un morcov sau castravete![]()
5.Ideea ar fi sa nu ma abat deloc.
6.Cea cu 2-2 ore, supa de varza, disociatul pe cate 3 zile.... si tot ce e fff strict. Dieta daneza consider eu ca permite o oarecare varietate de alimente.
7.Orice dieta tinuta pe termen ff lung.. cateva luni disociat sau orice alt regim ff strict... pe termen lung doar monti sau ww le consider sanatoase.
8.Pai... cred ca in bine cu toate ca de multe ori simt ca am probleme de integrare... poate daca as scrie mai des m-as simti mai "acasa". Este bine sa sti ca nu esti singur.
Va pup si spor la slabit.
PS: raportul l-am dat ieri cand am inceput Daneza.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
dordia2000 spune:
Fetele hop si eu la raport. Inainte de a va spune cate kg posed, vreau sa va spun ca abaterea de ieri nu a facut decat sa fiu la aceeasi greutate de ieri asa ca....raul nu e chiar asa maaare. Deci am 99 kg. Uraaaaaaa am scazut sub suta, Pana acu nu am mancat nimic ca nu imi e foame dar azi la micul dejun incep cu fructe iar apoi pui fiert cu salata iar seara cred ca o salata cu branzica. Va pup si sper sa ma tzin de plan.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005