Nou stil de viatza (102)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Pt raport: 64.2 kgnu imi vine sa cred, la ce foame am simtit toata saptamana trecuta si la cate abateri am avut..efectiv nu imi vine sa cred ca am slabit.

sherifa Delidana, o sa incerc si eu sa raspund in cursul zilei de azi la intrebari, sper sa gasesc timp.

leeloo, da in sfarsit megrem si noi la sala...soatza sa traiasca ca el m-a motivat...(pt dl sotzu)

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Tzuni trimis poza.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ank pus poza.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

pentru raport: stagnare!!! INNEBUNESC! De 2 saptamani, aceeasi greutate: 68.5. Cred ca are cantaru' meu ceva...

De ieri m-am apucat de abdomene/genoflexiuni/flotari. Mi-am propus sa fac in fiecare seara, si sa notez zilnic numarul de exercitzii. So, ieri: 30/30/5.
Se mai tzine concursul cu talia?

raspunsuri la sondaj:

1: nici o dieta. N-am de gand sa tzin vreo dieta
2: da. Alerg de 1-2-3 ori pe sapramana cate 40-50 minute. Incep de azi exercitzii de abdomen/geloflexiuni/flotari. Ies cate de des pot in WE cu copii la padure (alergam, urcam in copaci, facem un pic de alpinism cand de poate). In alte WE iesim cu bicicletele. Poate nu se pune, dar uneori fac si gradinarit (si e un sport nu gluma sa dai cu sapa...)
3: N-am prea tzinut diete. Nu-s de mine.
4: A papa sanatos: fara zahar, fara prajeli, paine integrala (o fac acasa), cartofi/fasole/alte feculente reduse la minimum, fara margarina (mai bine mai putzin unt decat mau multa margarina), fara coca cola/pepsi/fanta si alte prostii, salata verde cat cuprinde.
5: Daca n-am dieta, e simplu, n-am abateri...Din pacate, dau uneori iama in prajituri. Cam o data la 2-3 saptamani. In rest, incerc sa le evit. Din fericire, ciocolata nu-mi place, coca/pepsi le-am eliminat de mult (nici nu cumpar, sa nu fie ispita in casa)
6: dietele prea restrictive (ora 8 o cafea, ora 10 un mar, ora 12 o frunza de salata) nu te gandesti decat la mancare. dietele bazata pe un singur aliment/grup de alimente (ex supa de varza). Mori de foame, si pierzi numai apa si minerale. sunca iok.
7. cand alerg si ma plictisesc ma gandesc la grup, cum o sa ma 'laud' cat/cum am alergat, evolutziile mele etc. Desi, de multe ori nu sunt bagata in seama, imi face bine la psihic sa stiu ca am unde sa ma 'laud'.

meniul zilei:

MD: un grepfruit, ceai verde+tei+menta, un iaurt

o saptamana excelenta!
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

quote:

1.Daneza si apoi doar un stil de viata sanatos in limita a 1200calorii
2.Fac in fiecare zi sau de 6 ori/saptamana cardio- bicicleta eliptica+ abdomene + taebo din cand in cand

Pai ce stil de viata sanatos e asta sa mananci numai 1200 cal/zi si sa faci sport de 6 ori pe saptamana? Ca mie mi se pare ca in felul asta te infometezi. Un regim de 1200 de cal poti sa il tii daca stai toata ziua in birou la calculator, nu daca ai grija de un copil de 1.2 ani care te alearga toata ziua si mai faci si sport!!! Nu te supara , dar eu zic ca nu e bine ce faci.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

carolinah, nu ma supar, merci pt observatie. Cred ca ai dreptate. Initial ma gandisem la 1500 calorii dar sunt atat de maaare incat mi se face rau la gandul ca nu mai slabesc. Daca imi va fi greu la 1200 voi urca fara discutie la 1500 calorii. Si voi manca multe legume, fructe mai sarace in calorii ca sa intre muuulte.

Tzuni multumesc. Fug acum sa ma vizionez.

va pup

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

fetele
Din motive de stagnare, deci fara sa am vesti noi , si din cauze multiple am intrat rar sau deloc...asa ca, sa nu mai tin lista lungaaaaa....imi anunt retragerea de pe lista...temporar insa...trebuie sa ma mobilizez si sa revin .

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Anca, pentru dieta hipocalorica ar fi bine sa-ti calculezi nivelul pentru BMR (rata metabolica de baza) - asta este sfat primit de mine de la un dr. nutritionist. Pentru slabire ar trebui zilnic sa maninci un numar egal cu aceasta rata (rata care reprezinta necesarul zinic minim al organismului pentru a functiona echilibrat) si sa nu ai abateri in sus sau jos mai mari de 100 calorii.
Eu am gasit un site care face asta pentru tine - asa ca poti sa ti-l calculezi si tu www.reteteculinare.ro/sanatate/calorii/necesar/" target="_blank">aici. Pentru mine de exemplu inseamna 1500 calorii/zi.

Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Am gasit putin timp si raspund repede la intrebari.
1. Nu tin nici o dieta, nu prea sunt adepta. Am tinut o singura data supa de varza si am slabit 4 kile intr-o saptamana pe care le-am pus imediat la loc in urmatoarele 3 zile. Deci, nu a meritat efortul...
2. Da, fac miscare destul de des (zic eu...) adica cel putin de 3 ori pe saptamana. Joc in general tenis, dar imi place sa merg si la inot sau la fitness.
3. A se citi nr 1.
4. Fara dulciuri, fara prea multe grasimi, multe fructe si legume.
5. Am avut o perioada in care am slabit f. mult (10 kg in 2 luni, aproximativ) timp in care am mancat o singura inghetata. Acum, ma prostesc mai des. Adica mananc ceva dulce (putin) cam odata la 2-3 zile. In general duminica imi permit un desert, daca in cursul saptamanii nu am abateri prea mari.
6. Nici una... Nu imi plac restrictiile. Prefer sa ma restrictionez singura si pana la o limita pe care o stiu doar eu - nici o dieta nu studiaza corpul individului si puterea de abtinere, asa ca NU dietelor.
7. Nu prea sunt in masura sa raspund la intrebarea asta... dar aia cu supa de varza mi s-a parut grea si f. rea pentru stomac.
8. Ma influenteaza in ideea ca ma ambitioneaza si am cu cine sa vorbesc, cui ma plange, cui ma lauda. Probabil e si faptul ca sunt departe de casa si am putini prieteni aici... V-am gasit pe voi si ma simt bine.
De aceea va pup dulce pe toate,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

leeloo, am fost cu sotzul la Marriott..super, super, super....noi am optat pt squash si cardio...si am mai optat pt ceva :RENUNTAM LA TIGARI!!!!!!!!!!!!!!!

Azi am fost cumintica si am papat ce mi-am propus:
Dimineata: o cafea+ 1/2 grapefruit
12: o salata cu ton
16: o salata simpla (rosii, castraveti, ardei gras si salata verde)+ 1/2 grapefruit

Diseara o sa pap iar salata + grapefruit.
M-am reapucat si de Clarinol si parca nu am mai simtit o foame asa acuta ca saptamana trecuta.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput