Mamici de iulie - august 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by pumpkin

Andreea, nu te necaji, creste si bebelina ta. Tu esti micutza si slabutza, sper ca nu vrei sa nasti un bebe de 4 kg...nici eu nu vreau ! Sa-i spui sotului tau ca noi ne asteptam acum sa aiba maaaaare grija de tine, dupa cat ai tras cu el. Acum e randul tau sa fii rasfatzata, daca nu are grija de tine venim sa-l luam de urechi.

Chiar nu vreau o bebelina de 4 kg. Dar vad ca unele fete au bebei mai mari decat am eu, desi au sarcina mai mica. Asta e. O sa creasca si a mea. Eu am avut la nastere 2750 grame.
cat priveste rasfatul din partea lui iubi... am parte de asa ceva din plin. E inca in concediu. Face mancare in fiecare zi, spala haine, face curat, Nu trebuie sa spal vasele ca are grija sa le spele inaintea mea. Imi face masaj in fiecare seara, chiar daca mai e si el obosit din cand in cand. Si imi spune de 1000 de ori pe zi ca ma iubeste. Si la toate astea se adauga si faptul ca imi face toate poftele.

Andreea 27+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Hei dragi mamici, ma bucur sa aflu ca sunteti in general bine, cristina-ana cred ca are mari emotii, si eu as avea in situatia ei, marti ma duc si eu la control sa vedem ce ni se mai zice, in general ma simt bine, ma misc intr-adevar ca un elefant si energie nu prea am.
De ieri insa am inceput sa spal lucrusoarele copilului de inceput, pt ca maine imi vine mobila si dupa ce fac curat pot sa asez totul frumos, sa nu credeti ca sunt nebuna insa aici se obisnuieste sa ai totul din timp pregatit, mai am cate ceva de cumparat, dar in general am totul.
Ieri am avut si inca am emotii cand vad hainutele pe sarma, aproape toate sunt de culoare bej si sunt atat de dragalase!Deci domnisoara noastra are toaletele aproape toate pregatite!
pumpkin, merci frumos ca ai trecut-o pe fetita mea, in rest nu iti pot da mai multe date, mie nu imi zice doctorita prea multe referitoare la greutate sau col, am incredere in ea cand imi zice ca am o burtica foarte frumoasa si in interior, nu numai in exterior, iar bebelina e foarte bine.
va pup si va doresc o zi buna!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Leistra, cu placere . Si eu am inceput sa-i spal hainutzele fetei, am spalat deja doua masini, mai am una. Bodyurile si costumasele sunt acum la uscat, pe umerase, miros foarte frumos dar discret. Problema e cu calcatul, de-abia am calcat jumatate din primul rand de hainutze, ma oboseste....
Andreea, ma bucur ca sotul te rasfatza !

Miky 32 + si bebe
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006Album intalnire 18 martie
Album intalnire 15 aprilie NEW Album intalnire 6 mai NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

quote:
Originally posted by Sabana

Nu mi-ati spus daca bebeii vostri fac plici plici. A mea e foarte haioasa. Stau si ma intreb ce face ea acolo, de scoate zgomotele astea.

Sabana la mine nu face plici plici. Tre sa fie interesant, dar la mine nu s-a intamplat pana acum cel putin, cine stie mai incolo ce va fi.

------------------------
26+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by map

Am si eu o intrebare: voi ati facut testul pentru Chlamydia?

Monica mie mi l-au facut de la inceput la primul control la medicul de familie si apoi l-am mai facut odata cand am fost la ginecologie cu problema mea.
Mai ciudat este ca mie de cand sunt aici in uk si tot am fost la analize cu problemele mele nu mi-au gasit decat ceva care se cheama BV (Bacterial vaginosis) si zice ca numai la femei se intalneste si cica inseaman ca ph-ul nu este intre valorile normale. Si prima oara cand mi-au gasit asa ceva am facut tratament a trecut dar a revenit si acum iar fac si e fain tare ce sa zic. In fiecare seara tre sa bag niste crema cu niste seringi speciale. Placut al naibii! Sper sa nu mai revina ca ma dispera.

------------------------
26+
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamaluidavid
Fetele voi cu energia cum mai stati ca eu de cateva zile nu mai am chef sa fac nimic,daca am mai multe vase de spalat le spal in ture pentru ca mor de spate si de solduri daca stau mai mult timp in picioare,trebuie sa ma odihnesc des
Nici la calculator nu mai pot sta mult,mi se umfla picioarele daca stau mult asezata.

Stefania exact asa patesc si eu. Daca stau in buc si fac papa si se aduna vase multe si tre sa merg ba colo, ba colo cand termin mor de durere de solduri si spate si mai stau jos cand pot dar trebuie ba invartit in tigaie ba intins rufe, dar se simte efortul seara cand ma asez si eu in pat.

------------------------
26+
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pika-pika

mada_mxm intotdeauna va fi conflictul asta dintre generatii iar noi,parintii o sa credem ca se imbraca aiurea,ca nu se joaca destul,ca noi eram mai inocenti...Pe mine tocmai asta ma sperie ca nu voi putea sa fiu la inaltimea cererilor ei,as vrea sa cresc si eu si sa invat odata cu ea...de exemplu,cu internetul sunt foarte multi parinti care nici nu stiu cum sa-si controleze copiii sa nu vada si sa invete cine stie ce prostii pe internet de la o varsta frageda,ca sa nu mai spun ca nu stiu sa umble pe calculator...Asa am vazut intr-o emisiune din USA niste pusti cumparau de pe internet electronice folosind numerele cartilor de credit de la clientii tatalui(avea un magazin)si parintii nici nu-si dadeau seama.Unul dintre baieti avea calculatorul la el in camera si facea ce vroia el pe internet,la orice ora....Cine stie ce o sa mai apara cand vor fi copiii nostri mari...

Pika-Pika eu am zis si am hotarat cu Flo ca macar cat este mic sa fie cat mai putin tv si calculator ca oricum pe urma se va uita la toate si la calculator trebuie sa stie sa lucreze, dar subliniez sa il foloseasca pt scoala sau sa mai navigheze pe net nu sa stea ca un zombi sa se joace non stop cate 6-7 ore la rand. Si mi se pare f imp sa ai "parental control" ca la cate tampenii vezi pe net in ziua de azi...

------------------------
26+
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pumpkin

Mada_mxm, felicitari, ai intrat in ultimul trimestru !

Pumpkin multumesc ca m-ai anuntat. Nu stiu ce ne-am face fara tine. Asa frumos ne organizezi tu pe toate. Multumim pt toate cate faci tu aici la listutza noastra pretioasa!

------------------------
26+
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Buna fetele!

Stiu ca am scris multe mesaje dar am vazut si eu la A.cicel cum raspunde cu qoute si e intradevar mai usor ca memoria asta a mea nu prea functzioneste cum trebuie, na sarcina asta mi-a trimis si neuronii oleaca in concediu, nu de tot dar destul.
Eu am reusit iar sa racesc, nu stiu cum dar de aseara si pana azi dim gat rosu, usturime la greu, nas infundat si tot tacamul. M-am saturat de racelile astea. Cred ca si de la vreme ca la noi e cald intradevar, dar o zi ploua non stop doua zile soare si cred ca de la vreme mi se trage.
Noi am inceput operatiunea mutatul, ne-am anuntat vecinii si trebuie sa vb cu proprietara plus ca va trebui sa ne dea o referintza ca aici asa este trebuie referintze cand te muti si nu oricum ci de peste tot unde ai stat in ultimii 3 ani, noi avem noroc ca aici am stat deci nu sunt pb. sapt urm trebuie sa mergem la agentie atunci sa vezi distractie ca incep mii de hartii formulare si tot tacamul, taxe peste taxe si tot asa. Dar trebuie sa facem si pasul asta si cred ca odata facut va fi mai greu la inceput pana ane acomodam si cu ch mai mari si cu noua casa si cu noul proprietar, dar noi speram ca va fi bine. Trebuie sa reusim sa ii oferim lui baby o casa frumoasa si o gradina unde se poate juca. Va fi scump si greu pana ne obisnuim si cu ch noi dar eu zic ca daca vrei poti.
Acum ma gandesc numai la faza cu impachetatul si sa vedem cat ne va costa transportul ca mergem in afara Londrei si firmele astea de removal au niste scoruri daca ii duci in afara Londrei de mama, mama. Dar trebuie ca avem multe lucruri si mobila si avem nevoie de un camion din ala mare. Vecina mea rade si zice ca imi trebuie un tir la cate lucruri avem.
Sper sa nu cautam prea mult si sa gasim ceva frumos si pe placul nostru cat mai repede, sper sa nu raman numai cu speranta. Va mai fi nasol cu drumurile, ca va trebui sa tot mergem pana acolo de cate ori e ceva de vazut. Poate reusim si vb cu agentia sa punem mai multe intr-o sg zi ca sa nu mergem in fiecare sapt de cate 2-3 ori pana acolo si inapoi.
Vai stiu ca am scris tare mult dar ma mai descarc si eu voua ca nu am cui zice. Flo fiind la munca toata ziua tot eu va trebui sa ma ocup de vb cu toti si rezolvat toate pb, eu tre sa fac ordine in idei sa zic bun acum trebuie facut asta si apoi asta. Ca Flo ma enerveaza cateodata ca zice lasa ca facem lasa ca va fi bine. Pai trebuie facut ca daca zici lasa ca se va rezolva nu se rezolva de la sine. E baiat tare bun dar cateodata... Daca nu as fi eu cu organizarea si cu papagalul...Si normal daca ceva nu a iesit acording to the plan ghici a cui e vina si cine tre sa stea cate trei ore la tel sa se certe cu toti pana se rezolva? Moi, of course.
Pfiuu m-am mai eliberat si eu de niste ganduri si am asa emotii si eu deja incep sa ma stresez ca daca nu va fi bine daca nu gasim la timp... Vaiiii, nebunie curata.

Gata fetele am terminat de bocit pe umarul virtual oferit de voi. Tre sa fug acu sa ma apuc de papa pt diseara. Mai intru mai incolo sa vad ce ati mai zis si voi. Azi nu creca ma intrece nimeni la "vorbit".
Va pup pe toate si va multumesc din suflet ca existati si sunteti aici sa va bat eu la cap cu pb mele. Tre sa va chinuie cineva si pe voi nu?

------------------------
26+
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetelor,

Map si eu am facut testul pentru chlamydia undeva pe la inceputul sarcinii si cred ca se repeta acum la 34 cand imi face cultura din col.

Geliza eu am buricul iesit tare, dar nu ma doare zona respectiva mai mult decat celelalte.

Sabana la mine nu face plici plici. Tu chiar auzi zgomot de plici sau simti tu ca si cum ar inota pe acolo??

Pumpkin, sapt 32 si placenta gradul I? Wow, se vede ca te-ai odihnit . La mine era gradul II la 22 de saptamani, cred ca acum nici nu vreau sa stiu pe unde a ajuns... Daca nu ma insel, ai toate sansele sa ajungi la termen .

Cornelia_laura, e bine ca doctorul tau a decis sa nu te chinuie prea tare si sa iti faca cezariana daca va fi bb prea mare. Si nu te stresa cu excesul ponderal. Iti sta asa bine la fata, ai un ten de bebelush .

Eu nu m-am apucat inca de bagaje si pregatit lucruri, cred ca ma tem ca daca le aranjez ma apuca nasterea . Mai stau sa vedem ce imi zice la ecografie si la urmatorul control si dupa aceea...

Kehleyr 31+

Mergi la inceput