Mamici de iulie - august 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

cat despre retragerea buricului dupa nastere, da, se retrage chiar la fel ca inainte...problema era ca e inestetic acum si ca doare din cand in cand

Eliza 26+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by geliza
A.cicel, aseara m-am gandit la tine cand au zis astia ca la Miecurea Ciuc au fost 0 grade...cum te-ai simtit? Cum se mai simte sotul tau? Tu ti-ai mai revenit cu oboseala?

Au fost 0 grade dupa spusele lor. Dar cred ca au fost sub 0, ca a fost foarte rece dimineata. dar nu e ceva neobisnuit. Acum vreo 2-3 ani a nins pe la sfarsitul lunii mia in oras. Acum doar a fulguit pe munte.
Sotul se simte bine. De luni incepe serviciul. Ii ajunge si lui cat a stat in concediu medical. Parca ar fi avut prenatal ca e in concediu din 3 aprilie. Eu sunt bine, doar ca astept concediul. Nu mai sunt asa obosita cum eram cand iubi a fost in spital. Si njici asa agitata.

Andreea 27+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Hai mai la voi de ce nu face plici plici. Se aude asa ca un peste sub apa. Nu stiu cum sa va explic. A auzit si tati chiar si mama mea aseara. HM.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Amabella nasti sau ce faci? Unde ai disparut asa in ceata?

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Neatza burtici
Ma inscriu si eu in clubul celor cu dureri de buric. Nici la mine nu a iesit (oricum mie mi s-a spus ca daca mamei nu i-a iesit atunci nici fiica nu-l va avea altfel---chiar am intrebat-o pe mama si nu l-a avut iesit, vad ca se respecta traditia), dar ma doare sau mai bine zis ustura din cand in cand. Chiar mai rau , cand stau intinsa si il ating vad ca in partea stanga o umflatura micuta , sper sa nu fie hernie. Sotul se panicase rau de tot cand i-am zis ca s-ar putea sa fie hernie. Eu tot mai sper ca e bebe pe acolo care mai soate una alta si de-asta e umflatura. Oricum n-avem ce face pana nu nastem si atunci vom vedea.
Cu energia ....si la mine lasa de dorit, nu stiu ce se intamla dar as "vegeta" tot timpul....Sa speram ca o sa ne revenim, ca altfel...
Pe voi nu va doare as mai jos, cam ca o durere in vagin?
Eu de cate ori merg/stau mult in picioare simt ca parca se deschide ceva pe acolo...nasol rau...
Va pup

Assa 31+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Buna dimineatza scumpele ! Eu am fost ieri la ecografie, dr. Herghelegiu a fost foarte dragutz iar fica-mea e foarte bine, are 2062 grame si e in prezentatie craniana. Placenta are gradul 1 iar colul este inchis dar nu se mai poate masura datorita pozitiei copilului. Exprimarea din raportul medical e foarte nostima : "canal cervical continent cu lungimea greu de evaluat, craniul fiind in contact intim cu peretii segmentului inferior".

Mada_mxm, felicitari, ai intrat in ultimul trimestru !
Miti2004 carceii se fac de la lipsa de calciu, magneziu sau potasiu.
Tinasv, care varsta inaintata ??? La 32 suntem tinerele, ma supar daca mai zici ca suntem babe ! Eu oricum ma simt de 25
Cristina_Ana, In legatura cu greutatea bebeilor, ei pierd in grrutate intre 5 si 10% in primele zile, asa ca daca vrei sa te lase sa pleci repede acasa, spune-i sa stea macar pana face 3 kg.

Miky 32 + si bebe
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006Album intalnire 18 martie Album intalnire 15 aprilie NEW Album intalnire 6 mai NEW

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by assa
Cu energia ....si la mine lasa de dorit, nu stiu ce se intamla dar as "vegeta" tot timpul....Sa speram ca o sa ne revenim, ca altfel...
Pe voi nu va doare as mai jos, cam ca o durere in vagin?
Eu de cate ori merg/stau mult in picioare simt ca parca se deschide ceva pe acolo...nasol rau...
Va pup

Nici eu nu am deloc energie. parca as fi o leguma. Altceva nu imi doresc decat sa ma pun in pat si sa dorm. cat despre durerile de jos...le mai am si eu din cand in cand. Dar azi-noapte m-am speriat destul de tare ca am simtit o durere, ca si cum ar fi trecut o sageata prin burta si ar fi iesit prin col...afara. A durat 1 secunda sau 2, dar a fost durere puternica. Si deja ma gandeam ca bebelina mea nu mai vrea sa stea la locul ei. Si cu nasterile astea premature din ultima vreme.... Sunt speriata rau.

Andreea 27+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata fetelor!
Zilele astea nu prea am scris dar am citit tot.
Noi suntem ceva mai bine. Deja Eduard nu mai plange decat un pic cand vede ca plec, apoi ii trece. Mananca si doarme acolo iar acasa e tare vesel pana seara.
Am foast si eu la control marti seara. Bebe e bine, e cu capul in jos. Colul tot scurt dar inchis. Exces ponderal. In legatura cu durerea de care ma plangeam eu, medicul mi-a spus ca e ceva des intalnit si se numeste "relaxarea dureroasa a simfizei pubiene". Am stat de vorba cu medicul in privinta nasterii si mi-a spus ca numai daca bebe se grabeste sa vina si e mai micut(ceea ce pana acum e destul de probabil) atunci incercam o nastere naturala. Altfel numai cezariana, avand in vedere ca Eduard a avut 4050 g si diametrul capului mai mare decat media. Si cezariana programata la maxim 39 de saptamani.
Referitor la buric, al meu este de mult iesit in afara, degeaba incearca Eduard sa-l indese.... Asa a fost si la prima sarcina dar apoi isi revine complet.
Nici nu pot sa va spun cate kg am, sa nu va sperii...dar sunt ROTUNDA si muuult peste limita normala....
mamaluidavid, felicitari pentru FETITA! Ma bucur ca a fost asa cum ti-ai dorit si sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.
irinuca, valentina, voi nu mai ziceti nimic??? Sper doar ca tacerea asta sa nu insemne nimic rau.
De mishi si bulinutza mai stiti ceva?
Va pup pe toate si va dorec o zi cat mai buna!

Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 10 luni) si 29+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pumpkin

[font=Comic Sans MS]Buna dimineatza scumpele ! Eu am fost ieri la ecografie, dr. Herghelegiu a fost foarte dragutz iar fica-mea e foarte bine, are 2062 grame si e in prezentatie craniana. Placenta are gradul 1 iar colul este inchis dar nu se mai poate masura datorita pozitiei copilului. Exprimarea din raportul medical e foarte nostima : "canal cervical continent cu lungimea greu de evaluat, craniul fiind in contact intim cu peretii segmentului inferior".

Hazlie rau exprimarea medicului craniul fiind in contact intim cu peretii segmentului inferior Ma bucur ca totul e in regula cu bebelina. Mai ai putin si o sa o tii in brate. deja a depasit 2 kg. cand ma gandesc ce micuta e a mea... doar 700 de grame. dar de acuma o sa ia in greutate mai mult. (sper)

Andreea 27+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Andreea, nu te necaji, creste si bebelina ta. Tu esti micutza si slabutza, sper ca nu vrei sa nasti un bebe de 4 kg...nici eu nu vreau ! Sa-i spui sotului tau ca noi ne asteptam acum sa aiba maaaaare grija de tine, dupa cat ai tras cu el. Acum e randul tau sa fii rasfatzata, daca nu are grija de tine venim sa-l luam de urechi.

Miky 32 + si bebe
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006Album intalnire 18 martie
Album intalnire 15 aprilie NEW Album intalnire 6 mai NEW

Mergi la inceput